eramus Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Panowie przyszedł czas zmiany tłumika zastanawiam się nad scorpion factory, mivv oval oraz ixil sove lub xove. Najbardziej przypadł mi do gustu scorpion czy ktoś posiada tłumik tej firmy i może o nim coś powiedzieć ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Piuriel Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Każdy tłumik znanej marki będzie dobry. Ważne, żeby cieszył Twoje oko i ucho. Jak nie kupujesz na aliexpress to się nie przejmuj trwałością, bo to bez większego znaczenia czy akrap czy ixil na dłuższą metę. Przeczytaj tylko zalecenia producenta czy aby nie trzeba coś poprawiać lub mapować. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
MaDDoggY Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ewentualnie pytaj warto zapytać się o homologację, swego czasu interesowałem się tematem i nie do końca jestem pewny czy Ixil ją ma. Na pewno Leo i Akrapovic ją mają, także przy dalszym wypadzie za granice PL unikasz potencjalnych problemów. 0 Cytuj
eramus Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Teraz najbardziej skłaniam się do zakupu mivv u nich z homologacją akurat nie ma problemu. Posiada ktoś na forum wydech mivv ? Edytowane 14 Grudnia 2017 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
michal750 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja polecam Mivva, zwlaszcza modele ktore maja srednice wylotowa 60 mm. Daja niski piekny bass Obejrzyj moj kanal na youtubie, jest tam sporo roznych dzwiekow: https://www.youtube.com/user/michalgsxr1/videos?view_as=subscriber 1 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) ja w tym roku zalozylem MIVV do motunga. brzmi.. mega. moim zdaniem bije na glowe Devila ktorego mialem wczesniej. jak bede przepalał gdzieś moto czy coś to podesle filmik jak pracuje EDIT: JAK NIE ZAPOMNE Edytowane 21 Grudnia 2017 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
eramus Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 9 godzin temu, krzychoslav napisał: ja w tym roku zalozylem MIVV do motunga. brzmi.. mega. moim zdaniem bije na glowe Devila ktorego mialem wczesniej. jak bede przepalał gdzieś moto czy coś to podesle filmik jak pracuje EDIT: JAK NIE ZAPOMNE Przypominam i niecierpliwie czekam 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Rekomendowane odpowiedzi