Pawel76 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Znalazłem chwile i wstawiam fotki mojego skuterka któregom tutaj będę opisywać ( wybaczcie za jakość ale robione kalkulatorem ) rok 2012 pojemność cale 124 cm3 na liczniku około 11 tys Stan techniczny tarcze fabryczne opony jeszcze fabryczne z rocznika w sumie prawie nowe i tu się zastanawiam czy nie zmienić ich na nowsze z uwagi na wiek ( maja już 5 lat ) przerysowana prawa owiewka i przygnieciona osłona od tłumika ( wywaliłem go podczas stawiania ) Naprawdę sympatyczny mieszczuch ja leciwego faceta z demencja wieku starczego wystarczający do dojazdów do pracy ( cale 4 km ) z ta różnica ze autem jadę prawie 30 min skuterem niecałe 10 min . Fajnie przyspiesza z wyglądu mi się strasznie podoba ale no właśnie jest czarny jako ze nie lubię tego typu kolorów myślę o zmianie kolorystyki i tu prosił bym o pomoc w doradzeniu do wyboru pada kolor Skody RACE BLUE 9463 lub srebrny Z157 Z Opla 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Mi wydaje sie lepsza opcja dolozenie srebrnego. Srebro ładnie harmonizuje z czernią - ale, uwaga - ja po prostu tez strasznie lubię srebrny 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Też optuję za srebrem... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Pawel76 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2017 Apka rozebrana i powoli szykowana do malowania ciemny kolor może fakt będzie zbyt ponury a takiego właśnie mam a może na biało ja maznac w perełkę ? 0 Cytuj
Pawel76 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Chwila sie znalazla i wstawiam fotki z prac na ta chwile podklad . Pozostaje szlifowanie koncowe i psychiczne nastawienie sie do lakierowania, tyle ze czasu brakuje praca ,praca i jeszce raz praca . Zdjecia robione kalkulatorem Edytowane 14 Listopada 2017 przez Pawel76 Zdjecia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi