Pawel76 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Znalazłem chwile i wstawiam fotki mojego skuterka któregom tutaj będę opisywać ( wybaczcie za jakość ale robione kalkulatorem ) rok 2012 pojemność cale 124 cm3 na liczniku około 11 tys Stan techniczny tarcze fabryczne opony jeszcze fabryczne z rocznika w sumie prawie nowe i tu się zastanawiam czy nie zmienić ich na nowsze z uwagi na wiek ( maja już 5 lat ) przerysowana prawa owiewka i przygnieciona osłona od tłumika ( wywaliłem go podczas stawiania ) Naprawdę sympatyczny mieszczuch ja leciwego faceta z demencja wieku starczego wystarczający do dojazdów do pracy ( cale 4 km ) z ta różnica ze autem jadę prawie 30 min skuterem niecałe 10 min . Fajnie przyspiesza z wyglądu mi się strasznie podoba ale no właśnie jest czarny jako ze nie lubię tego typu kolorów myślę o zmianie kolorystyki i tu prosił bym o pomoc w doradzeniu do wyboru pada kolor Skody RACE BLUE 9463 lub srebrny Z157 Z Opla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Mi wydaje sie lepsza opcja dolozenie srebrnego. Srebro ładnie harmonizuje z czernią - ale, uwaga - ja po prostu tez strasznie lubię srebrny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Też optuję za srebrem... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel76 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Apka rozebrana i powoli szykowana do malowania ciemny kolor może fakt będzie zbyt ponury a takiego właśnie mam a może na biało ja maznac w perełkę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel76 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Chwila sie znalazla i wstawiam fotki z prac na ta chwile podklad . Pozostaje szlifowanie koncowe i psychiczne nastawienie sie do lakierowania, tyle ze czasu brakuje praca ,praca i jeszce raz praca . Zdjecia robione kalkulatorem Edytowane 14 Listopada 2017 przez Pawel76 Zdjecia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi