Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

FŁM ENCOUNTER #1 EDYCJA – MOTOCYKLOWA GRA MIEJSKA NOCĄ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to git bo wybieram się z dzieciakiem (zdążył wyzdrowieć :smile: ) i nie chciałbym go ciągać do bladego świtu.  )

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Wszyscy gracze ważna informacja!!!

Niektórzy z Was podczas próby zapisania się na grę mogli napotkać trudności techniczne. Strona żądała od Was kredytów na koncie byście mogli się zapisać. 

Było to jednak tylko drobna usterka po stronie organizatora. Obecnie wszystko zostało sprawdzone i taka informacja nie powinna się nikomu więcej pojawić. 

Śmiało więc dołączajcie do gry "FŁM Encounter - Antidotum

Opublikowano

Wielkie dzięki za organizację! Mega fajna gra i świetna integracyjna zabawa, oby więcej takich inicjatyw :smile: 

zakbar2.png
Opublikowano

Pomimo wielu przeciwności udało się.

Zabawa super.

Do następnego 😀

Opublikowano

Dzięki za super zabawę. Czekam na kolejną edycję 😎

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Kejt93 napisał:

Czy ktoś z uczestników robił może print screeny wszystkich zagadek i podpowiedzi,  ewentualnie ma ktoś kontakt do organizatorów? Bardzo ładnie proszę :smile:

Mamy kontakt do organizatorów bo to nasi znajomi ale nie wiem czy będzie taka możliwość... tak z ciekawości po co Ci to ? :smile: 

Edit: Rozmawialiśmy z organizatorem, jednak nie udostępnia on przygotowywanych zagadek czy tez podpowiedzi. Są one czasami wykorzystywane w innych grach, poza tym stanowią autorską twórczość organizatorów. Musi nam zatem wystarczyć dostęp do nich w trakcie gier:)

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja też chciałbym jeśli byłaby taka możliwość.

Przeczytać na spokojnie, zobaczyć co się przeoczyło w wirze walki 😂. Poza tym na spokojnie przeczytać całą historię. I jeszcze jedna prosba do organizatorów aby dali znać jak będą robili taką grę niekoniecznie na moto, bo autem np. zimą też chciałbym się pozbawić 

Opublikowano
23 minuty temu, rooland napisał:

Mamy kontakt do organizatorów bo to nasi znajomi ale nie wiem czy będzie taka możliwość... tak z ciekawości po co Ci to ?

1 minutę temu, nejmun napisał:

Przeczytać na spokojnie, zobaczyć co się przeoczyło w wirze walki 😂. Poza tym na spokojnie przeczytać całą historię. I jeszcze jedna prosba do organizatorów aby dali znać jak będą robili taką grę niekoniecznie na moto, bo autem np. zimą też chciałbym się pozbawić

Dokładnie po to samo co Nejmunowi ^^ poza tym o fajnych chwilach nie chcialabym zapomnieć,  a ostatnio koleżanka Skleroza nawiedza mnie co raz częściej :P

:rock:
Opublikowano

Zapytamy organizatorów i damy znać.

Z tego co widzimy to gra się podobała więc myślę, że następne edycję pojawią się za jakiś czas :smile: 

Opublikowano

Jeżeli jesteście zainteresowani, grami nie tylko motocyklowymi, to zwyczajnie trzymajcie rękę na pulsie stronki na której jesteście zalogowani. Każdy z was ma już konto więc może smiało brać udział w każdej grze dodanej na stronie.

Jeżlei będziemy mieć jakieś info wcześniej niż zostanei dodane na stronie damy wam znać.

Odnośnie dostępu do podpowiedzi i zagadek z żalem musze napisać, że nie są udostępniane poza momentem gry. Są autorskimi tworami organizatorów, którzy korzystają z nich również przy innych grach.

Opublikowano

Również chciałbym podziękować organizatorom za super grę i rewelacyjnie spędzony wieczór. Mimo późnej i już nie najcieplejszej nocy mózg musiał się trochę wysilić. Jedyny minus to zakończenie gry i brak jako takiego oficjalnego zakończenia gry i ogłoszenia wyników przez organizatorów. Jeśli będzie następna taka gra to od razu się zgłaszam :smile:

Opublikowano

również dziękuję organizatorom jak i pozostałym ekipą za udział w grze, bardzo fajna zabawa, gratuluję wszystkim wytrwałym :smile: to kiedy działamy z kolejnym rajdem ??? :biggrin:

• Suchy-wolk odpiął/ęła ten temat
Opublikowano

Trochę po czasie, ale dołączam się do podziękowań.

Co prawda z młodym musieliśmy zrezygnować bo mieliśmy ramy czasowe, ale fajnie było się powłóczyć nocą po mieście.

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: