Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

FŁM ENCOUNTER #1 EDYCJA – MOTOCYKLOWA GRA MIEJSKA NOCĄ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być fajnie :smile:

Opublikowano

Encounter z łódzkiego podwórka 1f642.png Nasz będzie w wersji motocyklowej oczywiście! 1f4aa.png💪

Nie wymiękacie 2049.png⁉️

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Przewidujemy 50 osób gotowych do startu :smile: Czas pokaże, aktualnie nie zdradzamy ile jest zapisanych i opłaconych drużyn.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

OK, to pytanie, udział nieletnich pod opieką rodzica dozwolony?

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Jeżeli rodzic uważa, że jazda z dzieckiem w środku nocy po pustostanach jest ok to nie widzimy problemu. Każdy przed rozpoczęciem zadań będzie musiał podpisać oświadczenie o dobrowolnym udziale i zrzeczeniu się roszczeń w razie jakiejś nieprzyjemności/wypadku. Każdy uczestnik bierze udział  na własną odpowiedzialność

Opublikowano

Zabrzmiało złowrogo :smile:

Mam nadzieję że organizator nie zrobi ostrzału artyleryjskiego.

Opublikowano

No i po sprawie, młody zachorował i pomysł padł :sad2:

Opublikowano
2 godziny temu, AndrzejM napisał:

No i po sprawie, młody zachorował i pomysł padł :sad2:

Do gry masz jeszcze 9 dni ;) także trzymamy kciuki za zdrowie młodego i Twój udział w grze! 

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Opublikowano

Z chęcią wezmę udział ale szukam chętnego z moto 125 cm.

Opublikowano (edytowane)

Przypominam, że przyjmuję wpłaty na grę!

Wpłaty, żeby było wygodniej przyjmuję u siebie w sklepie, tak by każdy mógł przyjechać w jakich godzinach mu odpowiada :smile:
Sklep Metro ul. Wrocławska 1 (róg Lutomierskiej)
sklep jest otwarty :
pon : 11-18
wt-pt: 10-18
sob: 10-14

I widzimy się w sobotę na grze!

Edit: Proszę o przygotowanie ODLICZONEJ kwoty 30 zł (albo nie wydaje reszty :biggrin: )

Edytowane przez Kejcior (wyświetl historię edycji)

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Opublikowano

Godzinę startu już znamy, a miejsce rozpoczęcia?

Z tego co czytałem miało być podane w miniony weekend?

Opublikowano

Witam wszystkich "rajdowców". Miejscem zbiórki oraz rozpoczecia gry miejskiej jest wszystkim dobrze znany parking "Kaloryfer" przy ulicy Wycieczkowej niedaleko Łagiewnik.

By uniknąć nieporozumień wrzucam lokalizację : https://goo.gl/maps/Q1hq9RfEsMK2

Do zobaczenia na miejscu !!!!

Opublikowano

kosmat,

drużynę można stworzyć od dawna. R zapewne pyta jak ją zgłosić do gry ;)

zgodnie z punktem:

Zgłoś udział w grze – opcja dostępna dopiero 3 dni przed rozpoczęciem gry!

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

203c.png‼️Drodzy uczestnicy i osoby, które jeszcze się wahają - przedstawiamy skrót informacji:

1. Jeśli nie jesteś przekonany/a czy zdołasz wziąć udział w grze i czekasz na ostatnią chwilę, to możesz zabrać ze sobą 30 zł i przekazać je na miejscu startu w sobotę. Oczywiście tylko pod warunkiem, że przyniesiesz wydrukowane i wypełnione oświadczenie (widoczne m.in. na forum).

2. Dziś wieczorem zaloguj się na swoje konto na stronie www.ldz.en.cx, aby zapisać się oficjalnie do gry = przydzielić swoje drużyny. W razie problemów pozostaw komentarz pod tym postem.

3. Nie musisz koniecznie brać motocykla (choć jest mile widziany). W razie chęci weź samochód i nie pękaj.

4. Miejscem zbiórki oraz rozpoczęcia gry miejskiej o 21:00 jest wszystkim dobrze znany parking "Kaloryfer" przy ulicy Wycieczkowej niedaleko Łagiewnik. Widoczny na mapce w tym odnośniku.

27a1.png➡️ Będzie miód pogoda, świetna zabawa i atrakcyjne nagrody, więc zapisuj się i nie daj się pokonać 1f4aa.png💪

Opublikowano
3 godziny temu, Suchy-wolk napisał:

2. Dziś wieczorem zaloguj się na swoje konto na stronie www.ldz.en.cx, aby zapisać się oficjalnie do gry = przydzielić swoje drużyny. W razie problemów pozostaw komentarz pod tym postem

💪

no i zalogowałam się na swoje konto na stronie i chciałam zgłosić drużynę a otrzymałam komunikat że nie nie mam pieniędzy na koncie czyli nie mogę złości drużyny a w wpłacałam w sklepie 30 zł za drużynę  (czy są jakieś koszty o których nie wiem i może dlatego nie mogę złości drużyny do gry)

Opublikowano

Jeżeli nie możesz a opłaciłaś u Kasi wstęp to wypełnij oświadczenie i razem z drugą osobą z drużyny wpadnij w sobotę w umówione miejsce i wszystko będzie ok 😉

UWAGA!

Prosimy uczestników o zabranie sprzętu do odsłuchu częstotliwości radiowych (małe radio albo może w komórce ale wtedy tylko ze słuchawkami! - wypróbować czy działa).

Opublikowano

na ile przewidujecie czas trwania gry?

Na stronie jest podane że zakończenie to 5:00 AM. ;)