Thebestof78 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chciałbym WSZYSTKIM, bez wyjątku PODZIĘKOWAĆ za dzisiejszą akcję Dnia Dziecka Jesteście WSPANIALI!!! Tak jak wspomniałem, PAMIĘTAJCIE, że bez Was to by się nie udało!!!Dziękujemy Wam za przybycie, oraz wsparcie "zrzutki do puszki" Dziękujemy również osobom, które zaangażowały się w akcję a z różnych przyczyn nie mogły dzisiaj dotrzeć niestety Ważne, że każdy z Was dołożył wiele od siebie i dlatego też wszystko się udało Choć nie było idealnie, i parę niedociągnięć by się znalazło Ale jak będą chętni to za rok będzie lepiej Na spokojnie, jutro dodam parę zdjęć Dzięki raz jeszcze!!!Michał a Tobie pogratulować zaangażowania 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Dla mnie to była czysta przyjemność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Michał a Tobie pogratulować zaangażowania Ja tylko "podrzuciłem" temat a zaangażowali się Wszyscy To dzięki Całej Grupie udało się tak fajnie zorganizować całą imprezę :)Moi mili, poproszę na PW o "imię i nazwisko" od osób, które były na "Dniu Dziecka" :DZ wyłączeniem Osób które robiły przelew na moje konto oraz osób, które mam już w znajomych na "fejsie" "Dane" tych osób posiadam Już robimy z Dagą listę i na dniach zostaną przygotowane pamiątkowe "podziękowania", które przekażemy Wam osobiście jak się spotkamy na jakiejś ustawce OK??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Posiadam Pamiątkowe Dyplomy dla Uczestników imprezy Będę jutro na bajzlu od mniej więcej 14 więc jeśli będą osoby, które brały udział w imprezie to proszę się zgłaszać i wręczę Pozdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi