Skocz do zawartości

Dzień Dziecka 2012 Dla Dzieci Z Pogotowia Opiekuńczego W Łodzi Vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnie jak w zeszłym roku jest plan aby zorganizować dzieciakom z Pogotowia Opiekuńczego przy ul Krokusowej w Łodzi "Dzień Dziecka" :smile: Prawdopodobnie termin udania się do Dzieciaków to będzie 1 czerwca (piątek) w godzinach po południowych (np koło 18).W zeszłym roku "odwiedziny" motocyklistów były powiązane z grillem. Dodatkowo Koledzy zajmujący się stuntem zrobili pokazy jazdy :)Dzieciaki były również przez nas wożone na moto po płycie boiska ;)W tym roku, w kwietniu odbyło się rozpoczęcie sezonu no MOTOdromie z pokazami, które zostało zorganizowane przez Naszych Kolegów :smile: Na to rozpoczęcie sezonu zostały również zaproszone i brały w nim udział Dzieci z Pogotowia :smile: Impreza miała być powiązana ze zbiórką pieniążków na jakiś prezent dla Dzieci... Niestety z przyczyn niezależnych od Organizatorów nie udało się przeprowadzić takiej zbiórki środków. Dlatego też proponowałbym aby może zrobić małą zrzutkę wśród nas? Co o tym myślicie? Przykładowo kto będzie mógł to podaruje 10 zł. Jeśli ktoś uważa, że to za dużo to może dać mniej albo po prostu wcale ;) A zebrane pieniążki przekażemy w dniu imprezy w skarbonce (lub jakiejś kopertce) na prezent dla Dzieciaków :)Pytanie brzmi - kto jest chętny i chciałby wziąć w tym udział??? Jakie są Wasze opinie na temat organizacji takiej małej imprezy???Proponuję wpisać się na listę aby było wiadomo mniej więcej na ile osób można liczyć ;)1. _Michał_

Opublikowano

udziału raczej nie wezmę ze względu na swoje dziecko ale bardzo chętnie dorzucę się na prezent!

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

2 czerwca bede wyjezdzał dopiero z Austri

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

Opublikowano

Co do zbiórki pieniążków - założenie konta na jednorazową zbiórkę to trochę problematyczna sprawa... Ewentualnie jeśli ktoś jest chętny wspomoć akcję podam na PW numer swojego. Na jednym forum już tak zrobiłem - jak wpływają środki, wypłacam i chowam do koperty specjalnej na prezent dla Dzieciaków :smile:

Opublikowano

Chętnie bym zobaczył radość tych dzieciaków, ale wyjeżdzam :(Jedynie co mogę zrobić to przelać na wskazane konto składkę.

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

Ja chętnie się przyłączę, jeśli termin nie będzie kolidował z pracą (piątek, o 18.00 mi pasuje).

Napisz tylko czy oprócz wkładu do koperty coś jeszcze brać (drugi kask, jakieś napoje, kiełbasy, etc.) ?

1. _Michał_

2. Regis ( Regis Garage airbrush team )

3. Mario

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

Impreza dla Dzieci rozpoczyna się od około 15. Dowiem się jeszcze czy będzie trzeba potrzeba coś zabrać ;) Z tego co wiem Dzieci mają mieć zorganizowanego grilla przez pracowników placówki - ale jeszcze to potwierdzę :smile: W zeszłym roku nikt nie miał drugiego kasku, Dzieci były wożone po płycie boiska (ze względów bezpieczeństwa i nie tylko nie było możliwości wyjazdu z Dziećmi poza bramę ośrodka) z niewielką prędkością oczywiście :)Wstępnie myśleliśmy aby motocykliści przyjechali mniej więcej o 17/18, tak aby każdy kto ma chęć uczestniczyć w imprezie zdąrzył na spokojnie po pracy :smile: Możemy umówić się na zbiórkę np. przy stacji NESTE na terenie CH M1 (podobnie jak rok temu) i stamtąd wszyscy pojedziemy do P.O :)Oczywiście ta "zbiórka do koperty" nie jest obowiązkowa tylko dobrowolna, jeśli ktoś nie może czy nie jest w stanie (bo wiadomo że różnie to bywa) to oczywiście nie ma przymusu :smile:

Opublikowano

Serdecznie dziękuję "Piyokowi" oraz Marcinowi za tak wspaniałe wsparcie!!! :smile: W ten piątek pojedziemy po prezent dla Dzieciaków :smile: Jak tylko ustalę szczegóły to poinformuję oraz dam znać o której zbiórka w piątek (1 czerwca) :smile:

Opublikowano

Byłam rok temu na akcji chłopaków organizowanej dla dzieci z pogotowia (to było gdzieś na Widzewie, o ile dobrze pamiętam) i było bardzo fajnie. Kawał dobrego stuntu, a potem przejażdżki - naprawdę było na co popatrzeć :smile: Radość dzieciaków ogromna, a i nawet pani dyrektor ośrodka dała się przewieźć :P

W pełni popieram i w tym roku też postaram się być :smile:

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

ahh i jeśli można się jeszcze dorzucić to dajcie znać :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ahh i jeśli można się jeszcze dorzucić to dajcie znać :smile:

również dołączam się do prośby, chętnie dorzucę parę groszy od siebie.. :smile:
Opublikowano

JULKA - Podejrzewam, że mogłaś być z "Michnikiem" z tego co pamiętam na tej akcji w zeszłym roku. Generalnie "Stoki" nazywane są Widzewem więc to małe ma znaczenie :P To prawda, Panią Dyrektor przewiózł chyba Szyna z tego co kojarzę ;)W tym roku do organizacji imprezy jak wspomniałem wpłynęła dobrowolona składka na prezent dla Dzieci. Jeśli jesteście chętni, mogę podać swoje konto i można przelać parę groszy :)Dzisiaj wpłynął do mnie kolejny przelew, pieniążki wypłacam na bieżąco i idą do całej puli :)Jutro rano jadę z chłopakami po prezent (wielki prezent :P ), który jak PODKREŚLAM jest od WSZYSTKICH, którzy chcieli wspomóc akcję :)Akurat w dniu jutrzejszym mam możliwość załatwienia autka żeby przewieźć ten prezent do Placówki :)Dodatkowo Wychowankom chcemy podarować wielką antyramę z plakatem Ducati Panigale (który wysępiłem na tarach w Warszawie :P) wraz z życzeniami od Motocyklistów - dlatego też będę zbierał Wasze podpisy :PMam nadzieję, że również frekwencją dopiszecie i pojawicie się 1 czerwca na imprezie :)Jutro jak ustalę szczegóły podam więcej informacji :)Pozdr

Opublikowano

Michale ilu wychowankow posiada Krokusowa ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Bulba - odp Ci na maila :smile: Liczba Dzieci obecnie to 22 osoby +/- 4 osoby raczej z uwzględnieniem na "+" :PW dniu dzisiejszym byliśmy w Placówce :smile: Udało mi się porozmawiać z Panią Dyrektor i ustalić pewne szczegóły :)Dodam, że prezent również dostarczyliśmy - jest to stół bilardowy o którym Dzieci marzyły :biggrin: (rachunek oczywiście mam do wglądu dla każdego) Prezent został schowany w magazynku. Zostanie wręczony 1 czerwca, przez nas WSZYSTKICH, którzy przyjadą oraz oczywiście w imieniu tych, którzy z pewnych względów nie mogli przyjechać a również dołożyli się do prezentu :)Tak po krótce, plan działania wygląda następująco:- myślę, że możemy się spotkać o godzinie 17:00 przy stacji NESTE na Brzezińskiej (CH M1). Poczekamy max. do godziny 17:30 aż wszyscy się zjadą i o 17:30 wyruszamy do Ośrodka (jest to kilka minut drogi) - jeśli ktoś nie zdąrzy to oczywiście może dotrzeć nawet później na miejsce ;) Placówka mieści się przy ul. Krokusowej.- jest pomysł, że możemy rozegrac mecz w piłkę nożną "Wchowankowie vs. Motocykliści" - ale zobaczymy na miejscu czy będzie na to czas i siła :P- mam nadzieję, że Tomash wyzdrowieje do piątku i pojawi się z ekipą stunterów i zaprezentują swoje umiejętności :biggrin: Czyli liczymy na pokaz stuntu :smile:- po pokazie będziemy wozić Dzieci wkoło boiska :DJak mi się jeszcze coś przypomni to oczywiście napiszę :PPozdrawiam

Opublikowano

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

6. haser

Opublikowano

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

6. haser

7. Psycho

Opublikowano

jakieś pogorszenie pogody zapowiadają i deszcze na piątek,oby się nie sprawdziły...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

6. haser

7. Psycho

8.filet

Opublikowano

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

6. haser

7. Psycho

8. filet

9. Kark na 90 %

Opublikowano

1. _Michał_

3. Mario

4. Strozz

5. Julka

6. haser

7. Psycho

8. filet

9. Kark na 90 %

10. Koper

Opublikowano

No i nie dam rady, a tak chciałem być... Ja w Wa-wie, moto w serwisie, ale na prezent chętnie się dorzucę.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jutro nie będzie padało - przynajmniej po południu i frekwencja będzie spora :smile: A impreza udana :smile: Tak jak napisałem, zgodnie z planem spotykamy się o 17 i czekamy do max. 17.30 :smile: Pozdrowionka i do zobaczenia!!!

Opublikowano

A co, jeśli pogoda dalej się utrzyma?

Opublikowano

Chciałbym WSZYSTKIM, bez wyjątku PODZIĘKOWAĆ za dzisiejszą akcję Dnia Dziecka :biggrin: Jesteście WSPANIALI!!! Tak jak wspomniałem, PAMIĘTAJCIE, że bez Was to by się nie udało!!!Dziękujemy Wam za przybycie, oraz wsparcie "zrzutki do puszki" :biggrin: Dziękujemy również osobom, które zaangażowały się w akcję a z różnych przyczyn nie mogły dzisiaj dotrzeć niestety :unsure: Ważne, że każdy z Was dołożył wiele od siebie i dlatego też wszystko się udało :biggrin: Choć nie było idealnie, i parę niedociągnięć by się znalazło :P Ale jak będą chętni to za rok będzie lepiej :smile: Na spokojnie, jutro dodam parę zdjęć :P Dzięki raz jeszcze!!!