Brazzers Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 WItam Koledzy i koleżanki, szukam jakiegoś niedrogiego motocykla, powiedzmy do 4000 zł. Mam 190 cm wzrostu także nie może być to nic małego, może ktoś coś wie o zadbanym "fajnym" sprzęcie do tej kwoty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Do 4000 pln i zadbany to chyba będzie ciężko. Poczekaj do końca sezonu, to może coś się trafi. Napisz coś więcej, czego szukasz? Turystyk? Sport? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Kolejna XJ - ta wchodzi w grę ?? 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 W tej cenie najlepszy wyborem będzie xj-ta :). Ja swoją w naprawdę dobrym stanie (wymieniony rozrząd, napęd, klocki, zrobione regulacje zaworów i gaźników, reszta nie wymagała ingerencji) planowałem sprzedać za 4000, ale w końcu ojciec wziął, bo było szkoda oddać w obce ręce 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brazzers Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 XJ 600 Diversion właśnie mam, planują ją sprzedać i kupić coś trochę większego, oczywiście nie oczekuję ideału w tej kwocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Mam podobny dylemat. I podobne plany. Ale "brzydula" przy moim wzroście ( 175 cm ) jest bardzo wygodna i wiernie służy Więc ciężko podjąć decyzję 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Miałem ten sam problem (190+ wzrostu), i decyzja zapadła na gsx-f 750 z 2000r ...duży, poręczny, i przy tym wzroście będziesz czuł się dobrze. Jak będziesz chciał się przymierzyć daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brazzers Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Spoko, jestem chętny..no i kwota wzrosła tak do 5500 zł szukam coś "ala turystyk np TDM 850 , może być i Gsx-f 750 byle stan był zadowalający Edytowane 13 Września 2017 przez Brazzers (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Powiem Ci, że ja szukałem trampka, albo DL'a, a wyszło w końcu że kupiłem TDM 900 i nie żałuję. Obecnie jest w motorwings, ale jak odbiorę możemy się gdzieś spotkać i też możesz się przymierzyć, chyba gabarytowo to samo co 850. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi