Rebel Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Transalp, coś ciągle wyczerpuje baterie. ładowanie jest OK, akumulator też. Po nocnym postoju za kazdym razem ledwo odpala. Podrzućcie pomysł jak sprawdzić pobór prądu z akumulatora na postoju. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Miałem podobny problem w swojej kawie i okazało się że winny był komputer. Wymienili i jest ok. Co do sprawdzenia to sprawa jest w miarę prosta. Podłączasz miernik do aku na wylaczonym zapłonie i jezeli masz pobór pradu wyciagasz po kolei bezpieczniki. Eliminujesz w ten sposób obwody. Jak uda Ci się znaleźć winowajce (czyli pobór zniknie) to lecisz po kablu i szukasz co może być ewentualną przyczyną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 I co wyśledziłeś w tym Trampku? Ciekaw jestem, bo raczej w samym Trampku nic nie powinno wysysac prądu, chyba, ze jakies dodatki, albo uszkodzenie instalacji. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Tracer Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Może masz alarm założony. Nawet jak nie jest aktywny też pobiera prąd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi