Lukas Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Chciałbym zrobić siostrze niespodziankę a zarazem byłby to jeden z prezentów dlatego w Imieniu SiostryChciałbym serdecznie zaprosić wszystkich motocyklistów, motocyklistki oraz plecaczki na Uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego w dniu 12.08.2017 o godz: 15:30 w Urzędzie Stanu Cywilnego przy Ul.Zgierskiej 71 w Łodzi Wiem że w tym dniu również Nasz Forumowy Kolega ma swój dzień, nie chcę robić "konkurencji" itp (zbieg terminu) dodatkowo jest to czas wakacji i urlopów dlatego też będę bardzo wdzięczny jeśli chociaż przyjedzie parę osób na swoich lub nie swoich sprzętach Wierze że uda Nam się wszystko połączyć ponieważ jesteśmy licznym forum i jedną wielką rodzinom. Dla przybyłych nie zabraknie podziękowań w różnych postaciach (m.in przemówienie i %%%%) Zbiórka odbędzie się o 15:00 na stacji Circle K przy ul.Zgierskiej 65 w Łodzi a o godz: 15:15 wyjedziemy jedną grupą pod USC. Po Zaślubinach przejazd na salę a wkrótce wrzucę mapę przejazdu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ups.. forumowy kolega StefanPL tego dnia ma obstawkę, więc ja wybieram się do niego na pewno.. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Sa chetni ? Jak ta mapka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi