Profesor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Spontan dobry, dopiero wróciłem do domu :)Dzięki za wspólny wieczór ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzieki za spotkanko, choc prawde mowiac wiele mi jeszcze do was brakuje, Panowie Spaliny wasze jeno wachalam Ale czuje sie usprawiedliwiona, bo po pierwsze moja malutka to tylko 400-tka, a po drugie na dobra sprawe w sumie jezdze ze 2 miesiace i na zakretach powinnam jeszcze pampersa nosic... :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie od razu Rzym zbudowano 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie od razu Rzym zbudowano Dokładnie Bulba, będziemy ćwiczyć i nabierać doświadczenia w takich spontanach jak dzisiaj Nie ma co się martwic sąsiadko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Cholerka, czytając komentarze już żałuję, że musiałem lecieć do domu po macu na włókniarce ) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Cholerka, czytając komentarze już żałuję, że musiałem lecieć do domu po macu na włókniarce ) No dokładnie szkoda, że odłączyło się kilka motocykli po Maku, bo polecieliśmy na lotnisko, fajna sprawa 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No właśnie, a mówiłeś mi że szkoda, że jadę - liczę tylko na to, że uda się to jeszcze nie raz powtórzyć 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No dokładnie szkoda, że odłączyło się kilka motocykli po Maku, bo polecieliśmy na lotnisko, fajna sprawa Wyjechaliśmy w 15, a dojechaliśmy w 10 chyba W czwartek myślę, ze będzie dobre spotkanie i zrobimy przejazd nie w 10, a w więcej motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W czwartek myślę, ze będzie dobre spotkanie i zrobimy przejazd nie w 10, a w więcej motocykli Nie liczy się ilość tylko jakość - jeszcze zdążysz się przekonać Jutro też spontanik? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W moim przypadku jutro odpada - siła wyższa, ale w środę lub bardziej prawdopodobnie czwartek raczej podlecę... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie liczy się ilość tylko jakość - jeszcze zdążysz się przekonać Jutro też spontanik? Zawsze bylem za jakością i dobra atmosfera w grupie, wtedy pojawia się sam uśmiech na twarzy No na pewno się przekonam wcześniej, czy później Po dzisiejszym spotkaniu uśmiech mam do tej pory, wiec jeśli czas pozwoli to jutro tez z chęcią bym Was zobaczył Trzeba nabierać praktyki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ta wypad nad to jezioro za lotniskiem zostanie mi w pamięci! :-P tam top można w ciągu dnia z jednorazowym grillem skoczyć :-) fajnie się latało tylko czym później tym zimniej było w męskie narządy rozrodcze ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Roland- ale nie zamarzły Ci??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Roland- ale nie zamarzły Ci??? hahaha cóż za bezinteresowna troska Rooland starość nie radość kocią skórkę trzeba sobie wkładać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Było ok. :)Dobrze, że jeszcze komarów nie ma .... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ta wypad nad to jezioro za lotniskiem zostanie mi w pamięci! :-P tam top można w ciągu dnia z jednorazowym grillem skoczyć :-) fajnie się latało tylko czym później tym zimniej było w męskie narządy rozrodcze ;-) plecaczek Tobie potrzebny jak nic który będzie dbał o Twoje.. cojones (czyt. kohones, czyt. "męskie narządy rozrodcze") 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Szydercy ! Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jeździ ktoś dzisiaj ? Jakiś dell, Mac ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dzisiaj liga mistrzów czyli orzeszki ziemne + piwko ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 dzisiaj liga mistrzów czyli orzeszki ziemne + piwko ! Dokładnie, dobry mecz dzisiaj będzie. Ja tam wole paluszki słone, chociaż do takiego wydarzenia to może lepiej popcorn zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Latałem cały dzień, wieczór podobnie jak pisze rooland piwko, pizza i jakiś film ...A jakiego browara na dziś polecacie? ja chyba mam jeszcze Leszki w lodówce Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a ja znów w robocie do 22:15. wyjeżdżając zrobię rundkę wokół rond, nuż kogoś złapię jeśli nie - dziś na kolację robię w domu frytki i kiełbachę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jaquzie to brzmi jak zaproszenie , frytki i kiełbaska , a browar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) browar muszę zakupić po drodze... w lodówce chyba tylko 1 heineken. nie pamiętam już czy go wypiłem ale może kogoś spotkam po robocie, i wtedy jakiś spacer 2oo na kolację... dopisane 00:30 24.04 ps. no i jak zwykle wszystko zamknięte - kurde co za miasto. nie ma to jak żyć np. w Hiszpanii, tam życie się zaczyna po 22 tymczasem zostało mi jeść frytki i kiełbachę, ale... zobaczcie co zakupiłem co popicia http://republika.pl/jaquzie/piwko.jpg grejpfrut za***isty jutro chyba do kruszowa pojadę.. w końcu mają na dachu, że 24h czynne.. kto jedzie? kończę robotę o 22:15. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jutro chyba do kruszowa pojadę.. w końcu mają na dachu, że 24h czynne.. kto jedzie? kończę robotę o 22:15. maybe I 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi