tlfabianka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na tą chwilę moje źródła meteorologiczne przewidują: brak słońca, temp. 9*C i przelotne opady deszczu od godziny 15-16 do około 20. Wszystko oprócz deszczu, przynajmniej przeze mnie jest do zaakceptowania i dlatego chciałbym wyjątkowo, aby moje źródła zawiodły Julka, przypomnij proszę o której godzinie odbywają się czwartkowe spotkania pod Centralem - z góry dzięki. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na potrzeby czwartkowego spotu, przyjmijmy, że Twoje źródła są do d*py Julka, przypomnij proszę o której godzinie odbywają się czwartkowe spotkania pod Centralem - z góry dzięki.W sezonie były o 19, ale później przenieśliśmy je na 18, bo wcześniej robiło się ciemno, więc myślę, że godzina jest do ustalenia 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Ostatnie spotkania były o 18, ale teraz to chyba za późno... Dzisiaj latałem od południa i było naprawde ciepło, ale jak wracalem około 17 to już było czuć zimno ... Dodam że ubrany byłem w kombinezon i bielizne termoaktywną, mimo tego troche zmarzłem :crash: Edytowane 5 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na potrzeby czwartkowego spotu, przyjmijmy, że Twoje źródła są do d*py W sezonie były o 19, ale później przenieśliśmy je na 18, bo wcześniej robiło się ciemno, więc myślę, że godzina jest do ustalenia Dzięki. W takim razie jeśli ostatni czynnik pogodowy zawiedzie (deszcz) to chętnie podjadę. Będę obserwował godzinę spotkania. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To może na 17:00? ale to zalerzy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jutro mógłbym po 21. Prognoza na Czwartek niezbyt optymistyczna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dzisiaj latałem od południa i było naprawde ciepło, ale jak wracalem około 17 to już było czuć zimno ... Dodam że ubrany byłem w kombinezon i bielizne termoaktywną, mimo tego troche zmarzłem Mięczak ja dzisiaj wystawiłam szpeja dopiero po 19 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja śmigałem dziś 12-17 i pogoda była idealna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To jak na 19:00 pod centralem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 za późno moim zdaniem. Proponowałabym max na 18. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mowa o Czwartku? Zachód słońca jest jeszcze dość wcześnie... Może okolice godziny 16, 17? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To na 16:30 pod centralem co wy na to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem, 19:00 to również trochę późno. Wstępnie proponowałbym między 17, a 18, a konkretną godzinę można ustalić w czwartek jak będzie wiadomo co z pogodą. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Okej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Mięczak ja dzisiaj wystawiłam szpeja dopiero po 19 Ale Ty zrobiłaś tylko 8 km , a ja przepaliłem cały bak Czyli za długo nie wytrzymałaś Przejechanie 8 km zajmuje kilka minut Edytowane 5 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ustalmy konkretną godzinę na czwartek komu jak pasuje ? najlepiej by było spotkać się o godzinie 17.00 bo później to faktycznie nie ma sensu będzie ciemno i zimno to jak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Pogoda zapowiada się ładnie to jak na 17:00? To na 17:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 http://meteo.org.pl/ wg tego a to dość w sumie sprawdzalne źródło jutro dość srogie opady od ok 15 ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ktoś się dziś wybiera pod Central na 17:00 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) No ale padac ma http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html Chmury ida jak cholera Edytowane 7 Marca 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ale Ty zrobiłaś tylko 8 km , a ja przepaliłem cały bak Czyli za długo nie wytrzymałaś Przejechanie 8 km zajmuje kilka minut Cały bak? Czyli dwa razy odkręciłeś manetę? Ktoś się dziś wybiera pod Central na 17:00 ? Ja odpuszczam, gdyż jeden taki mi podprowadził moto 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Właśnie jestem w Zdunskiej Woli i od kilku minut zaczęło kropić. Wygląda na to, że około 15-16 faktycznie może popadać. Ja odpuszczam. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jak nie bendzie padało to ja przyjade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ja również podjadę jak nie będzie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Na Dąbrowie juz pada wiec do zobaczenia w przyszlym albo jeszcze bardziej przyszlym tygodniu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi