wildeyed Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Broto, napiszcie o której i gdzie, jak się wyrobię to dołączę. Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i musze obudzić moto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 kurde ja muszę poczekać na Lajcika bo kluczy do garażu nie mam i tablice zamontować bo wymontowałem do rejestracji 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Ja musze kudly wysuszyc tylko. Krzysztof moze na parkingu pod lidlem w aleksandrowie? Tak o 12? Ustalona 12 pod centralem. Jak ktos chce dolaczyc to dajcie znac na tel jak cos znajdziecie w profilu Ojjjj Bambrys ;p szkoda, że smsa nie poczulem te 25 minut wczesniej Edytowane 2 Marca 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja dziś zrobiłem rundę wokół Łodzi i było bardzo, bardzo ciepło :woot: ! Spotkałem parę na Afryce i nikogo poza tym, ale oni Łódź brali przelotem tylko. Jeśli jutro pogoda dopisze to ktoś chętny? pozdrawiam, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 dzisiaj w nocy ma padać śnieg. Jeśli jednak będzie sucho, chętnie się przejadę. Bardzo ciepło nie było ;p bo mi paluchy zmarzły, ale tak to fajnie się jechało. jeszcze teraz o 21 muszę do domu wrócić ;/ a się zimno zrobiło ;/ siet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 naliczyłem z 10 maszyn na mieście. brawo. mnie aku odmówiło posłuszeństwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dzis tez rundke zrobilem.Mnie aku tez zastrajkowalo i dodatkowo zaworek iglicowy sie zawiesil i paliwo lalo sie do cylindra.Jutro jak bedzie pogoda jak dzis i wymienie olej to chetnie bym sie gdzies ruszyl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A ja dziś szedłem jak szalony. Fantazja mnie poniosła mocno. Faaajnie było ale: 1. nie uniknąłem pozlizgu na zakręcie zrobiło się mniej miło syf niewidoczny ale obecny 2. na aleksandrowskiej przy 180 moto wyraźnie traciło przyczepność. To uczucie będę pamiętał długo. Masakra. Nie polecam szybkiej jazdy! Uważajcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Szkoda, że dopiero teraz się tutaj zarejestrowałem, gdybym wiedział to pewnie bym podskoczył na wspólne smiganie a tak to zrobiłem tylko małą rundkę po Aleksandrowie Ł. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ja traciłem przyczepność przy 120, ale to była rąbieńska więc łata na łacie ... ;/ nie polecam również no i skrzyżowanie kaczeńcowa - rojna żwirek rozsypany i o mało co ja bym się nie rozsypał, dobrze, że go zauważyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ktoś chętny na jutrzejsze latanie po okolicy mniej więcej koło 17.00 ? oczywiście jeśli pogoda dopisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Gruby o 16 wychodzę z pracy ;p jak chcesz na św teresy podskoczyć o tej godzinie to zapraszam ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Filet trochę pogoniłes maszyne, asfalt jest zmarznięty dlatego nie ma jeszcze takiej przyczepności ja wczoraj zrobiłem runde po wiochach było nawet sporo ale przyczepność mała bo na gumę z gazu ciężko było postawić kończyło się to uslizgiem koła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tez dzis sie bryknąłem po tuszynie i mało co mnie by policja nie przetrzepała! W tuszynie sie ustawili prosze was, jechałem z 80 na 50 i gosc tak niezdecydowanie machnął( widziałem grymas na jego twarzy), ale co ciekawe nie lizakiem tylko ta suszarka machnął. Pojechałem dalej, a w druga strone ogien mocno! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bo on chcial nia w Ciebie rzucic ale w ostatniej chwili sie rozmyslil 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 To może małe spotkanko pod dellem na krańcówce w niedzielę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 W niedzielę ma padać. Pogoda fajna do piątku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Moze dzisiaj cos niecos na Dellu (ustawianie swiatel) ale jutro to juz na bank smigne. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) dzisiaj można się gdzieś bryknąć dzisiaj będę latał po Łodzi koło 17 jak coś to dzwońcie 603136165 Edytowane 5 Marca 2013 przez Gruby124 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To co koło 18 ktoś będzie się kręcił? Jakiś punkt spotu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) A może jutro o 18:00 ja bende na pewno. Kto jedzie? Edytowane 5 Marca 2013 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Może jakieś nocne latanie jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A o której proponujesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Koza przewietrzona, Bulba przewietrzony. Mniod poprostu ale piachu masa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czy dobrze myślę, że już pojutrze pierwszy Central w tym sezonie? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi