Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Gdzieś bym się wybrał na przejażdżkę - Tomaszów/Spała etc.? Są chętni? Bo jak nie, to wyruszam sam ok.16.15 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gdzieś bym się wybrał na przejażdżkę - Tomaszów/Spała etc.? Są chętni? Bo jak nie, to wyruszam sam ok.16.15 i tak zawsze spotkamy się na dellu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ktos gdzies dzis cos? wszyscy na belchatow ;( ? 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Siema wszystkim jutro jeżeli bedzie taka pogoda jak dziś planuje zrobić wypadzik niedzielny. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif .spotkanie pod centralem..godzina po obiadowa 14.00...wstepnie gdyż ktoś by się spóźnił to poczekamy jeżeli da znać że taka sytuacja istnieje..lecimy gdzie nas koła poniosą myślałem o tamie Tomaszów bądź zalew Rawa Maz..cel do uzg...ktoś chętny wpadać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif ....jak coś to priv 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedes900 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 moze na kleszczow by ktos pojechal? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 i jak ? cieplo dzis bylo ? lecialem autem to przez szyby fajna pogoda ..ale ...zastanawialem sie czy wyciagnąc moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 pogoda super ...:0 byłem koło 17.30 na dellu było sporo motongów.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 pogoda na latanie dzisiaj za***ista była, 10 C to brawie upał o tej porze. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 i dziś też się udało polatac, było ciepło ale na powrocie już mniejsza przyczepność więc na winklach trzeba uważać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) wlasnie najgorzej z przyczepnoscia..dlugo opona sie rozgrzewa, a nawet jak juz polatasz dluzej to i tak nie trzyma jak nalezy ..do tego wch..j lisci ostatnio przy dohamowywaniu przez lukiem mialem nielada dylemat jak zobaczylem wyslany liscmi asfalt podobno w piatek ma byc 20 stopni to moze jeszcze sie polata Edytowane 17 Października 2012 przez dan-erłan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 no dobrze to dla porządku piszę. Niedziela winkle w Żłobnicy wstępnie koło godziny 11 rano , Miejsce spotkania? do ustalenia rzucajcie propozycje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 POD CENTRALEM BYĆ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wildeyed - można się jeszcze podłączyć ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 moze ktos chetny na male latanko dzis ???? ja jestem juz wolny chetnie sie podłacze pod jakikolwiek wyjazd pls telefon 668033508 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja się chętnie bym gdzieś wybrał ok.18'stej Możemy się wstępnie umówić na Dellu o 18.15? (przy rondzie od strony Rokicińskiej) Edit: Na pewno będę w okolicach Della do 18.30, potem się zobaczy - w razie czego dzwonić lub pisać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wildeyed - można się jeszcze podłączyć ? jasne że tak . spotkanie jak wspomniano czyli niedziela 11 pod centralem zbiórka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W środku nocy spotkanie... litości... nie którzy będą kaca leczyć :/ 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KĘDZIOR 74 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wlasnie najgorzej z przyczepnoscia..dlugo opona sie rozgrzewa, a nawet jak juz polatasz dluzej to i tak nie trzyma jak nalezy ..do tego wch..j lisci ostatnio przy dohamowywaniu przez lukiem mialem nielada dylemat jak zobaczylem wyslany liscmi asfalt podobno w piatek ma byc 20 stopni to moze jeszcze sie polata Siemka spróbuj z niższym ciśnieniem , ja w hayce upuściłem na 2.3 i jest super, uważać trzeba tylko przy dużych prędkościach na zakrętach bo trochę pływa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) A d*pa... Asfalt jest tak zimny ze chlodzi niemilosiernie. Przednia guma jak z plastiku (Tylnej oczywiscie nie skomentuje bo klei jak marzenie ) Edytowane 19 Października 2012 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Bulba co Ty pitolisz, dzisiaj chyba nawinąłem 100km i jeździło się jak po szynie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 W dzien tak 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 A d*pa... Asfalt jest tak zimny ze chlodzi niemilosiernie. Przednia guma jak z plastiku (Tylnej oczywiscie nie skomentuje bo klei jak marzenie ) Irek musisz śmigać na tylnej w takim razie, no i całe szczęście że masz zimówkę inaczej nie wiem jak by to było........................................ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wujek staszek Mistrz ciętej riposty ))))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Kicamy gdzieś dzisiaj ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Kicamy gdzieś dzisiaj ? do lasu narobić hałasu 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi