Arthur Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Spała potem rybka w Sulejówie, wyjazd o 14ej z pod galerii stary młyn w Andrespolu ( rokicińska)) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Lans Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Kto dzisiaj smiga o zmroku ??? 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Jest ktoś chętny wyskoczyć na ryby .Naprzykład zalef sulejowski za godzine 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) jak ktos ma ochote to kolo 18 po dellu sie bedziemy krecic ktos chetny to wpadac;] Edytowane 9 Września 2012 przez Adrian-xj600 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Spała potem rybka w Sulejówie, wyjazd o 14ej z pod galerii stary młyn w Andrespolu ( rokicińska)) wyjazd super tylko znowu litry się trochę pozamulały ale jak mało palą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Arthur Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 wyjazd super tylko znowu litry się trochę pozamulały ale jak mało palą Po dzisiejszym wypadzie z dziewczynami spalanie spadło z 12 na 6 litrów szok ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Thebestof78 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Po dzisiejszym wypadzie z dziewczynami spalanie spadło z 12 na 6 litrów szok ! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif nic tylko z nami jeździć oszczędność dla portfela i trening cierpliwości w full pakiecie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Ale mi przyjemność jak będę chciał jeździć ekonomicznie to sobie skuter zakupie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nasze motungi musz a swoje spalić 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lans Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Jesli ma ktos ochote to dzisiaj latamy. Spotykamy sie o 21 pod MC donalds na widzewie a pozniej lecimy na Della . Mozna sie bedzie po miescie pobujac . 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 no mam nadzieje że zdążymy z Mario. Na dellu będziecie na rondzie? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Kamcia Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 wklejam temat o zawodach Cross Country ja z moim chłopakiem bedziemy startować . ) .Chetnych zapraszamy:D:D:DD,a nie jest daleko;P http://www.wehikul4x4lask.pl/ 0 Cytuj
Dann Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Cześć dzięki Gerwazowi wpadłem na to info http://ptpmotocykle.hpu.pl/forum/viewthread.php?forum_id=22&thread_id=235&pid=1422 Ktoś chętny polecieć?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Mawet Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Jakieś plany na jutro? 0 Cytuj
GerwazKNZ Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Bry dzionek. wraz z naszym forumowym kolegą Puchatem robimy trip po sklepach. trasa: 1. spotkanie 10.00 McDonald pod hotelem Qubus przy mickiewicza. 2.- Wólczańska do Motorwings 3. MotoLoto Kilińskiego 4.Koronado Przędzalniana 5.MTTR Północna 6. Wolfmoto Drewnoska Wiadomix śniadanko na Maku podstawa, potem robimy traske. którą planuje skończyć zawitaniem u Jakubko w warsztacie na Drewnoskiej. jak cos macie do mnei na profilu kom. na przystankach bede ogarniał łączność. 10.20 startujemy Edytowane 15 Września 2012 przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Kurcze w tym domu siedzę a to przecież zut kamieniem odemnie ja sie daniel33650 wybiore o ile pogoda bedzie tyle ze puszka 0 Cytuj
Zołza Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Chyba troszkę kiepski termin sobie wybraliście, bo sporo towaru na targi wywieźli (oczywiście Ci którzy się wybrali) 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 jedzie ktos na ta obstawe dzis? 0 Cytuj
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 a o której ona ma być ? 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 wszystko jest napisane w odpowiednim temacie 0 Cytuj
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 pardon, mój błąd ja mogę się wybrać 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 to 15.40 central jezeli nie bedzie padac ;] 0 Cytuj
stary Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 miejmy nadzieję, że nie będzie 0 Cytuj
Dann Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Kurcze w tym domu siedzę a to przecież zut kamieniem odemnie ja sie daniel33650 wybiore o ile pogoda bedzie tyle ze puszka JA LECE TEŻ ALE ZALEŻNE BĘDZIE OD POGODY JAK COŚ TO DRYN DRYN WYKONAM DO CIEBIE 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Robert86 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Na mroczne latanko ja też jestem chety. tylko dołącze między 21a 22 . 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 22 trochę za późno. Polatamy dzisiaj z kumplem od 20:30 Ktoś się gdzieś ustawia? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Rekomendowane odpowiedzi