Fatum Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Było cudnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 my z Fatum i nowym kolegą GSX-R 600 K7amil zrobiliśmy sobie małą wycieczkę tylko 370 km było superrr ktore drogi masz dokladnie na mysli ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) jechałyśmy z łodzi na zgierz piątek kutno gostynin włocławek potem wzdłuz wisły do płocka i znów gostynin, drogi fajne ruch niewielki Edytowane 2 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 znam doskonale. mam dzialke na wylocie z gostynina w kier plocka i stawialem tam pierwsze kroki na moto. jakbyscie sie kidys wybieraly to chetnie sie podepne i pokaze troche okolicy. w miare checi bedzie tez mozna to zakonczyc grillem nie wiem tylko w nast niedziele bede w stanie po sobotnim koncercie bylyscie nad jez lucienskim czy przelecialyscie tylko obok ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 przeleciałyśmy obok chociaż w sumie nad jakimś jeziorem byliśmy tylko nie wiem co to było na zdjęciach będzie to może zidentyfikujesz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 wrzuc to na pewno poznam. pewnie soczewka bo tam nie sposob obok przeleciec. miedzy duninowem a plockiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jest jeszcze jeziorko pomiędzy płockiem a łąckiem chyba nosi nazwę koszelówka 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 zgadza sie. w tamtej okolicy jest dosc duzo jezior 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dzisiaj 19;15 na dellu, krancowka. 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dziś po 22:00 Pewnie zrobię jakąś rundę zanim pojadę do domu. Będę podglądał temat czy ktoś się znajdzię. Startuje w centrum, ew moge gdzieś podlecieć... PZDR 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Slysze ze na Dellu od 30 min ktos cały czas niezle zasuwa jakas V'ka 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Pewnie czarna vtr-ka wczoraj łapał nie złe piony...Lone ma pewnie fotki 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 ja byłem na dellu z 30 min temu, zrobiłem po 2 kursy ale śmigać solo to nie porozumienie. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Do tej pory jezdzi wciaz słysze Ja tam czasem lubie zrobic jakis samotny terror po miescie ;D 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jak czarna VTR to ziomek od nas z forum śmiga 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wczoraj dawał...pełen spokój... :riding: i opanowanie.. :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 ja byłem na dellu z 30 min temu, zrobiłem po 2 kursy ale śmigać solo to nie porozumienie. to się minęliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Zyygy a ty nie stałeś dzisiaj pod selgrosem przy pabianickiej ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Zyygy a ty nie stałeś dzisiaj pod selgrosem przy pabianickiej ? Latałem po całej Łodzi ale tam akurat mnie nie było:) Jak wracaliśmy z nocnych wojaży widziałem koło 23:00 grupkę za przestankiem na dellu ale już byłem za mocno rozpędzony / pozdrawiam Ps. Dzisiaj zakładam bieliznę Edytowane 5 Września 2012 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 O 11 zbiórka na Della dla chętnych na latanie, pozdrawiam 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 O 11 zbiórka na Della dla chętnych na latanie, pozdrawiam o 11:00 czy o 23:00 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 11.00 rano, ech. Polataliśmy trochę z Peterem, pozdrawiam. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A wieczorem lata ktoś ,koło 22 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ktoś dzisiaj chętny na jakaś wycieczkę?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a może ktoś śmiga do Radomska? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi