sedes900 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Panowie to watek o spontanicznych wyjazdach a nie o zakazach plywania... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filon Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jakaś ustawka dziś ok 17-stej?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Planuje ktoś,coś,dziś?? Cyp?Xanton?Okropna? moze jakaś rybka w Spale albo jak ktoś chce na winkle to może Kleszczów albo Konopnica?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Mam pustą lodówkę - może jakieś jedzenie cywilizowane (czyt. nie kebab, fast-food itd.) Jakaś 20'sta? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Tama Jeziorsko, po drodze Uniejów, krótki przystanek pod zamkiem. Wylot dziś spod profi 15.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Spontan wymyślony przed chwilą. Wypad na TOR do Radomia. Ruszamy o 12:30 z okolic Portu Łódź. Jeśli ma ktoś ochote się przyłączyć zapraszam. 507 40 45 49 LANS Prędkość 150 w góre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 1,5h za późno napisałeś chyba,że moich namówię i dołączymy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 1,5h za późno napisałeś chyba,że moich namówię i dołączymy. Napisalem w chwili ustalenia wypadu Zrobilismy z 400 km dzisiaj. Tor w Radomiu calkiem niezly, tyle ze w ndz troche drogo , 150zl wjazd. Podobno w tygodniu okolo 80 zl. (Pn, Sr, Pt). W niedziele czynny do 17 dla motocykli, nastepnie ruszaja kartingi. Polecam super frajda na takim torze Mozna normalnie driftowac w zakretach nimi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Napisalem w chwili ustalenia wypadu Zrobilismy z 400 km dzisiaj. Tor w Radomiu calkiem niezly, tyle ze w ndz troche drogo , 150zl wjazd. Podobno w tygodniu okolo 80 zl. (Pn, Sr, Pt). W niedziele czynny do 17 dla motocykli, nastepnie ruszaja kartingi. Polecam super frajda na takim torze Mozna normalnie driftowac w zakretach nimi A co trzeba zrobić, żeby na tor motocyklem wjechać? Jakieś obwarowanie co do stroju, czy np odkręcenia lusterek i kierunkowskazów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 lata ktos cos dzis? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 A co trzeba zrobić, żeby na tor motocyklem wjechać? Jakieś obwarowanie co do stroju, czy np odkręcenia lusterek i kierunkowskazów? Nie ma zadnych wymogow. Jedynie trzeba miec kask.Placisz, spisuja z dowodu, zakladaja Ci papierowa bransoletke, dzieki temu mozna wjezdzac i wyjezdzac poza teren toru. Obok jest stacja Orlen i bar. W ndz najlepiej przyjechac od rana, czas jest wtedy do 17. W tygodniu polowa ceny, wiazd dzielony na 2 tury (od rana do 13 i od 13 do wieczora, czy jakos tak). Jesli chodzi o motocykle, jezdza tam wszystkie typy, nie tylo szlifiery. Amen -koniec off topa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nie ma zadnych wymogow. Jedynie trzeba miec kask. Placisz, spisuja z dowodu, zakladaja Ci papierowa bransoletke, dzieki temu mozna wjezdzac i wyjezdzac poza teren toru. Obok jest stacja Orlen i bar. W ndz najlepiej przyjechac od rana, czas jest wtedy do 17. W tygodniu polowa ceny, wiazd dzielony na 2 tury (od rana do 13 i od 13 do wieczora, czy jakos tak). Jesli chodzi o motocykle, jezdza tam wszystkie typy, nie tylo szlifiery. Amen -koniec off topa Brzmi nieźle Jak tylko się naumiem lepiej jeździć to się wybiorę. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Naumiesz się na torze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 A nie trzeba mieć crach padów, gmoli? Bo rózne opinie słyszałem, oczywiście skrajnie różne, a tez chciałem się wybrać, fajną opcją jest też Lublin, czynny w sb i nd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 dzisiaj 15 spontan - trasa do ustalenia - wstępnie kierunek na warte dookola zalewu, szamanko i powrot:-) jak ktos ma ochote to piszcie bo wczoraj tel zgubilem w trasie;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A nie trzeba mieć crach padów, gmoli? Bo rózne opinie słyszałem, oczywiście skrajnie różne, a tez chciałem się wybrać, fajną opcją jest też Lublin, czynny w sb i nd. Crashe są obowiązkowe,ale nie w trosce o motocykl, tylko o olej wylany,w razie gleby,na ich posrany asfalt. Nie wpuszczają też z klatką i innymi wystającymi elementami,które mogą uszkodzić w|w asfalt. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 a może by tak dziś o 18-19 coś wykminić,co Panowie?? jakiś mały przelocik,objazdóweczka? Jacyś chętni ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Peku a Panie nie mogą jechać ????? tak sobie o tym pomyślałem że zaraz będzie lawina typu "AAAAA MYYY??????" a może mają ochotę dlatego ta uwaga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 póki co nie ma nikt ochoty:-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja jestem chętny moge być gotowy za 30min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 teraz to ja już nie dam rady:-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 No rozumiem wcześniej nie mogłem niestety może na następny raz damy rade się zgadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Crashe są obowiązkowe,ale nie w trosce o motocykl, tylko o olej wylany,w razie gleby,na ich posrany asfalt. Nie wpuszczają też z klatką i innymi wystającymi elementami,które mogą uszkodzić w|w asfalt. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif To crashe nie zniszczą asfaltu a klatka tak? dziwne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ktoś dzisiaj miałby chęć na małą wycieczkę ok.godziny 18'stej? Kierunek nie jest mi bliżej znany - może Spała/Tomaszów? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja chętnie tylko tak żebym nadążał z prędkością 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi