sedes900 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Panowie to watek o spontanicznych wyjazdach a nie o zakazach plywania... 0 Cytuj
Filon Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Jakaś ustawka dziś ok 17-stej?? 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Planuje ktoś,coś,dziś?? Cyp?Xanton?Okropna? moze jakaś rybka w Spale albo jak ktoś chce na winkle to może Kleszczów albo Konopnica?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Mam pustą lodówkę - może jakieś jedzenie cywilizowane (czyt. nie kebab, fast-food itd.) Jakaś 20'sta? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Matrix Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Tama Jeziorsko, po drodze Uniejów, krótki przystanek pod zamkiem. Wylot dziś spod profi 15.30 0 Cytuj
Lans Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Spontan wymyślony przed chwilą. Wypad na TOR do Radomia. Ruszamy o 12:30 z okolic Portu Łódź. Jeśli ma ktoś ochote się przyłączyć zapraszam. 507 40 45 49 LANS Prędkość 150 w góre 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 1,5h za późno napisałeś chyba,że moich namówię i dołączymy. 0 Cytuj
Lans Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 1,5h za późno napisałeś chyba,że moich namówię i dołączymy. Napisalem w chwili ustalenia wypadu Zrobilismy z 400 km dzisiaj. Tor w Radomiu calkiem niezly, tyle ze w ndz troche drogo , 150zl wjazd. Podobno w tygodniu okolo 80 zl. (Pn, Sr, Pt). W niedziele czynny do 17 dla motocykli, nastepnie ruszaja kartingi. Polecam super frajda na takim torze Mozna normalnie driftowac w zakretach nimi 0 Cytuj
Koper Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Napisalem w chwili ustalenia wypadu Zrobilismy z 400 km dzisiaj. Tor w Radomiu calkiem niezly, tyle ze w ndz troche drogo , 150zl wjazd. Podobno w tygodniu okolo 80 zl. (Pn, Sr, Pt). W niedziele czynny do 17 dla motocykli, nastepnie ruszaja kartingi. Polecam super frajda na takim torze Mozna normalnie driftowac w zakretach nimi A co trzeba zrobić, żeby na tor motocyklem wjechać? Jakieś obwarowanie co do stroju, czy np odkręcenia lusterek i kierunkowskazów? 0 Cytuj
Lans Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 A co trzeba zrobić, żeby na tor motocyklem wjechać? Jakieś obwarowanie co do stroju, czy np odkręcenia lusterek i kierunkowskazów? Nie ma zadnych wymogow. Jedynie trzeba miec kask.Placisz, spisuja z dowodu, zakladaja Ci papierowa bransoletke, dzieki temu mozna wjezdzac i wyjezdzac poza teren toru. Obok jest stacja Orlen i bar. W ndz najlepiej przyjechac od rana, czas jest wtedy do 17. W tygodniu polowa ceny, wiazd dzielony na 2 tury (od rana do 13 i od 13 do wieczora, czy jakos tak). Jesli chodzi o motocykle, jezdza tam wszystkie typy, nie tylo szlifiery. Amen -koniec off topa. 0 Cytuj
Julka Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Nie ma zadnych wymogow. Jedynie trzeba miec kask. Placisz, spisuja z dowodu, zakladaja Ci papierowa bransoletke, dzieki temu mozna wjezdzac i wyjezdzac poza teren toru. Obok jest stacja Orlen i bar. W ndz najlepiej przyjechac od rana, czas jest wtedy do 17. W tygodniu polowa ceny, wiazd dzielony na 2 tury (od rana do 13 i od 13 do wieczora, czy jakos tak). Jesli chodzi o motocykle, jezdza tam wszystkie typy, nie tylo szlifiery. Amen -koniec off topa Brzmi nieźle Jak tylko się naumiem lepiej jeździć to się wybiorę. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Gość peku84 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Naumiesz się na torze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 A nie trzeba mieć crach padów, gmoli? Bo rózne opinie słyszałem, oczywiście skrajnie różne, a tez chciałem się wybrać, fajną opcją jest też Lublin, czynny w sb i nd. 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 dzisiaj 15 spontan - trasa do ustalenia - wstępnie kierunek na warte dookola zalewu, szamanko i powrot:-) jak ktos ma ochote to piszcie bo wczoraj tel zgubilem w trasie;/ 0 Cytuj
zino Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 A nie trzeba mieć crach padów, gmoli? Bo rózne opinie słyszałem, oczywiście skrajnie różne, a tez chciałem się wybrać, fajną opcją jest też Lublin, czynny w sb i nd. Crashe są obowiązkowe,ale nie w trosce o motocykl, tylko o olej wylany,w razie gleby,na ich posrany asfalt. Nie wpuszczają też z klatką i innymi wystającymi elementami,które mogą uszkodzić w|w asfalt. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 a może by tak dziś o 18-19 coś wykminić,co Panowie?? jakiś mały przelocik,objazdóweczka? Jacyś chętni ?? 0 Cytuj
Adi Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Peku a Panie nie mogą jechać ????? tak sobie o tym pomyślałem że zaraz będzie lawina typu "AAAAA MYYY??????" a może mają ochotę dlatego ta uwaga 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 póki co nie ma nikt ochoty:-/ 0 Cytuj
diclac Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja jestem chętny moge być gotowy za 30min 0 Cytuj
Gość peku84 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 teraz to ja już nie dam rady:-/ 0 Cytuj
diclac Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 No rozumiem wcześniej nie mogłem niestety może na następny raz damy rade się zgadać 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Crashe są obowiązkowe,ale nie w trosce o motocykl, tylko o olej wylany,w razie gleby,na ich posrany asfalt. Nie wpuszczają też z klatką i innymi wystającymi elementami,które mogą uszkodzić w|w asfalt. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif To crashe nie zniszczą asfaltu a klatka tak? dziwne 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Ktoś dzisiaj miałby chęć na małą wycieczkę ok.godziny 18'stej? Kierunek nie jest mi bliżej znany - może Spała/Tomaszów? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Irek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja chętnie tylko tak żebym nadążał z prędkością 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi