Emtek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 masz kolego moje wsparcie...... też niestety należę do tych którzy przed 20-21 nie dają rady wyciągnąć sprzętu z garażu..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tez bym sie ruszył ale niestety sprzetu nie chce zajechać ;/ 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 masz kolego moje wsparcie...... też niestety należę do tych którzy przed 20-21 nie dają rady wyciągnąć sprzętu z garażu..... @Bloodletter - to kobieta Jeżeli chodzi o spotkania po godzinie 21, to ja odpadam. Nie lubię jeździć w takich godzinach poza miastem - po prostu nie czerpię z takiej jazdy zbyt dużej przyjemności, bo trzeba choćby bardziej uważać. Nie mam nic przeciwko, abyście takie spotkania organizowali, jednak tak czy siak będą to zwykłe spontany 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 czyli co? pasuje Wam ten termin? możemy zacząć od tego tygodnia nie miałam na myśli jeżdżenia poza miastem (poza oczywiście moją drogą), ale raczej żeby pokręcić się po Łodzi, poćwiczyć trochę skręcanie, odrobinkę przyśpieszyć oczywiście moja propozycja nie wyklucza innych, bardziej spontanicznych spontanów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif - takie spotkania nie będą kolidowały ze sobą, natomiast świetnie się uzupełnią 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to ja już nie wiem kiedy gdzie i z kim mam się ustawić na spotkanie by obgadać wyjazd 27/08 niech ktoś mi pomoże http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/help.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja się piszę na 19 dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Moze poprostu ktoregos razu umowic sie na piwko wieczorem ale bez moto ...a przy okazji obgadac kiedy o ktorej z kim i gdzie podobno po % lepiej sie dogaduje wiec napewno cos zostanie ustalone :D 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to tylko sponatan, nie ma co się tak spinać i robić wielkich planów :)Dla Gosi (lub innych forumowiczów), jeśli będziesz o 20.00-21.00, to tel. masz w dziale kontaktów,wyślij smsa wcześniej i podamy gdzie jesteśmy lub umówimy się w konkretnym miejscu i podjedziemy,z reguły się śmiga między Dellem - parapetem (na Piotrkowskiej) - a knajpą w Kruszowie,(oczywiście są wyjątki...)i nie ma co ustalać konkretnych dni, bo i tak nigdy wszystkim nie będzie pasować lub pogoda nie wypali 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 kurcze musiałbym już wyjechać do Was właśnie żeby być około 19 na miejscu tylko że to miejsce jest przeze mnie nieznane 0o zgubię się i będzie kłopot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wez zapisz sobie czyjs numer i w razie czego dzwon ) wtedy sie nie zgubisz ) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 napiszcie jak było, miałem dołączyć ale po powrocie do domu padłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do Mario:z tymi numerami tel to jakoś jest ciężko w dziale kontakty.Wybrałem się i koło della byłem około 20 ale nikogo nie spotkałem.Później na pietryne uderzyłem ale tam też nikogo.Jakoś ciężko się złapać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Byliśmy o 19'stej na Dellu, później w McDonald's ok.20, a o 21 na Pietrynie Także wystarczyło pisać, dzwonić i byśmy się złapali :)PS: Najlepiej przyjeżdżać na zbiórki, bo później faktycznie trudno się zgrać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chciałem być na 19 ale sie niestety nie udało.Szkoda,może następnym razem.Chętnie bym do kogoś zadzwonił ale jakoś numeru nie znalazłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja byłem właśnie koło McD:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 sie wie lepsze byloby piwko albo cos co ma wiecej oktanow no ale pogawedka nawet nawet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do Mario:z tymi numerami tel to jakoś jest ciężko w dziale kontakty.Ja siedziałem na pietrynie do 0:30 (z małymi przerwami ;)a nr telefonów podane są w /Działalność forum/KONTAKT MIĘDZY FORUMOWICZAMI 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jak chcecie stricte oktanowe napoje, to w Iron Horsie sprzedają drinki z oktanami w nazwie i opisie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No ja tez nie dotarłam...ale bylam tankowac tak ok 20 kolo McDonalda i kilku motórzystów widzialam.... :decayed: i chyba to wlasnie byliscie wy chlopaki 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 kiedy: czwartek (25.08.2011), godz. 19.00-24.00gdzie: parking przy skrzyżowaniu Sienkiewicza/Piłsudskiegohttp://maps.google.pl/maps?saddr=51.759984,19.462352&hl=pl&ll=51.759887,19.462315&spn=0.001599,0.003197&sll=51.759686,19.462315&sspn=0.001599,0.003197&vpsrc=6&mra=mift&mrsp=0&sz=19&t=h&z=19cel: latanie bez zobowiązań, wietrzenie motoatrakcje:zbijanie bąków, zjedzenie mac-kwacza lub ciepłego-dogauwaga!!! istnieje możliwość poruszenia tematu sensu życiaWSTĘP WOLNY 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 spadam polatać Jak ktos zobaczy czerwona CBR ke 125 na Mieście to Ja Latam spokojnie także można goniąc się dołączyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A czy zagląda ktoś z Was czasem pod PROFI na Włókniarzy ?, dziś środa więc koło 18 powinno tam być kilka osób 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pod Profi, to nie nasza grupa Chłopaki tam latają, ale z tego co wiem, to jeżdżą do odcięcia, także po mieście to min.160km/h - nie dla mnie taka jazda 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja bede kolo profi leciał dzis przed 18 w kierunku retkini jak cos :> 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi