elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 11.00 na stacji. jadę + ręcznik i kiełbasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Więc do zobaczyska Tak dla zebrania informacji dla reszty: Zbiórka o godz. 11 na stacji LukOli przy skrzyżowaniu Pabianickiej z Jana Pawła ( przy tej stacji jest MC ) Jedziemy nad rzekę ( którą zaproponował kolega ), odległość od łodzi 44km. Poleżymy, pokąpiemy się i byśmy wracali do domów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 fajny pomysł, mam materac taki dmuchany za 15zl z techo pogadam z plecakiem i może do Was dołączymy grill przenośny też jest, kiełbaski tylko jeszcze brak. a może ew. Rydwan (za Strykowem) albo Zalew Sulejowski (w Kruszowie odbijając w lewo - fajna trasa) na małe popluskanie? ew. jezioro Białe, ale to już około 100km od Łodzi. za to trasa miła. ps. zapomniałem, więc dopisuję. ja będę jechał około 13 dopiero, bo od rana chcę skoczyć na spacer na bajzel, bo dziś nie byłem.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Rydwan fajny bo z brzegu można skakać ale ludzi tam jak mrówek... jezioro Białe ok, ale to jakiś 2 dniowy spot by można było zrobić...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nad Białym mam Pana, do którego jeżdże co roku - mogę pogadać w razie potrzeby I okolica przyjemna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Tak czy siak pozostańmy przy godzinie spotkania, ostatecznie tam jeszcze porozmawiamy i polecimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ps. zapomniałem, więc dopisuję. ja będę jechał około 13 dopiero, bo od rana chcę skoczyć na spacer na bajzel, bo dziś nie byłem.. od 8 jest to do 11 kupa czasu też się rano wybieram... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ldzań zamkniety,szlaban stoi,siatka i rowy wykopane zeby nie wjeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ldzań zamkniety,szlaban stoi,siatka i rowy wykopane zeby nie wjeżdżać ale, że co kwarantanna jakaś czy jak całą miejscowość pozamykali i dostęp do rzeki??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Więc co robimy ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 o 11 na stacji i jedziemy nawet jak od strony Ldzania się nie uda to rzeka jest długa potem wpływa do Widawki i też jest ładnie... na pewno znajdziemy miejsce by odpocząć i zamoczyć tyłki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ok piona, ja spadam do jutra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Sa jakies propozycje na dzisiejsze latanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 a my na około 12 na tej samej stacji i jedziemy pod Dęby - Kwiatkowice Las super jadło i tanio i chyba nad Wartę. Zapraszamy .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Leci ktoś na MC? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A ja byłem poupalać na nieoddanym jeszcze odcinku S14-od Górki do Dobronia. Kto lubi czasem pogumować,to można się wyszaleć do czerwoności http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Leci ktoś zrobić jakas rundę?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 a ja na Rydwanie z grillem, kielbaskami, boczkiem na patyku i.. dmuchanym materacem nie ma to jak kufer na moto. ludzi full, jak zawsze na Rydwanie w niedziele, ale woda swietna, chlodna, wiec po kilku km idealna. bysmy sie tak kiedy wieksza ekipa wybrali, z grillem rzecz jasna. tudziez lechem, bez % a teraz.. viva Espania! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Też byłem woda naprawdę super leżaczek i piwko jeszcze dopełniły udany wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie wiem gdzie to ale brzmi dobrze 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dla Tych co nigdy nie byli na Rydwanie (żwirowni) ��d� - Mapy Google Jedyny minus jak dla mnie to dość niebezpieczne gliniane dno które bardzo szybko się "kończy" jak ktoś nie umie pływać to nie ma czego tu szukać dodano grafikę, jak zalew wygląda od mojej ulubionej strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 i daltego ja tam nie bywam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wygląda całkiem fajnie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jak pogoda dopisze moża w przyszły weekend zrobić wypad na "spontanie" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 bywalem i polecam ale nie w weekend, chyba ze ktos lubi dluzej szukac miejscowy albo wstawac wczesniej rano, zeby tam byc pierwszy generalnie w tygodniu jest super tyle, ze trzeba zalatwiac wolne w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi