działkowy emeryt Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ...a ja ogolić się nie pozwolę, ... noszę wąsy od przed wojny... tfu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ...a ja mecze mam tam, gdzie światło nie dochodzi, szkoda marnować taką aurę i popołudnie wolne od roboty na pier.dzenie z pifffskiem przed telewizorem ... zawsze parę Ka-eMów do kolekcji 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 odpadłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Planuje ktos smigać dziś wieczorem,jak tak to dajcie znaka gdzie i o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio 87 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja mógłbym ale po 22 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja na etacie niańki do niedzieli włącznie - latanie odpada 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wiec polecimy do Ciebie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Panowie lecimy gdzieś jutro nad wodę się trochę popluskać Myślę ze godzina około 10-11 i np. zalew Cieszanowicki http://www.zamiasto.com.pl/miejsce_mapa,576,Zalew-Cieszanowicki-Cieszanowice.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 nie wielu chętnych ehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Duża ilość osób pewnie jeszcze na ślubie, bądź gdzieś pojechali więc poczekamy trochę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 pomysł dobry tylko zalew daleko... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Aaa może do Czarnocina? Chętnie pojechałabym nad wodę, ale nie mając motocykla, ani kasku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nie uśmiecha mi się gnać autem za Wami taki kawał A do Czarnocina i blisko i fajno, to może i chętnych będzie więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 fajne by było jakby kilka osób się zebrało:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja myślałem o Grabi, czysta i piękna rzeka a ludzi na pewno nie będzie tyle co nad zalewem... nie lubię tłoku jak się moczę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Aaa może do Czarnocina? Chętnie pojechałabym nad wodę, ale nie mając motocykla, ani kasku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nie uśmiecha mi się gnać autem za Wami taki kawał A do Czarnocina i blisko i fajno, to może i chętnych będzie więcej To chyba nie problem zabrać na plecaka Tylko ze Czarnocin jest brudny i tam podobno kąpać się nie można, a tam gdzie podałem woda jest czysta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie mam jeszcze swojego kasku :/ Dziś niestety nie znalazłam nic rozsądnego... Mnie na wodzie do kąpieli nie zależy, bo i tak pływać nie umiem Zobaczę co ustalicie i jakoś się określę wtedy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie mam jeszcze swojego kasku :/ Dziś niestety nie znalazłam nic rozsądnego... Mnie na wodzie do kąpieli nie zależy, bo i tak pływać nie umiem Zobaczę co ustalicie i jakoś się określę wtedy Kask to również nie problem, bynajmniej dla mnie bo mam chyba 3 czy 4szt.Jeżeli macie jakieś fajne miejscówki to dawajcie propsy i ustalamy co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 http://www.wierchy.vline.pl/wierchy_mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=1 - tu jest opis trasy dla rowerów ale można i na moto i tak pewnie większość czasu zejdzie na "plażowanie" znajdziemy takie miejsce i jest chill 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 W Ldzaniu też nie ma czystej wody, a ta sama droga co do Czarnocina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Elfeti damy radę wjechać po tym szlaku ?? jeżeli tak to może być tam fajnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ta plaża z foty jest pomiędzy Ldzaniem i Baryczą nad Grabią – tzw. Piaskowa Góra Elfeti damy radę wjechać po tym szlaku ?? jeżeli tak to może być tam fajnie. nie wiem niestety bo zawsze zwiedzam te szlaki od strony wody ale rzeka długa i samochody dają radę na skuterach też ludzi widziałem nad samą wodą, zawsze jakoś do rzeki dojedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 To co godzina 10,30 na stacji lukoil przy skrzyżowaniu Pabianickiej z Jana Pawła ?? Może być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ha! Plynalem ta rzeka tydzien temu na splywie kajakowym.Bardzo fajna miejscowka,ustronnie przyjemnie i cicho.Polecam,jak ktos lubi kajaki i spokoj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dla mnie za wcześnie :/ Mam jeszcze Babcine urodziny do obskoczenia od rana... Ale najwyżej dojadę do Was później Planujcie tak, żeby Wam było wygodnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 to ta z MC? i wolę 11 jak mogę wybierać bo muszę po moto jechać rano... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ok może być 11 mi to wsio rybka. Tak tam też jest MC. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi