Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mialam na dzis ten sam pomysl z basenem w Uniejowie, niestety jestem niemobilna we wlasnym zakresie :- Jednak gdyby ktos bardzo chcial mnie zabrac ze soba - uszczesliwi mnie mocno ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 to teraz uwazaj zaraz jakies z 50 postów sie pokaze i nagle kazdy bedzie sie wybierał do uniejowa nA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Na to czekam, ale cos nie widac chetnych ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 PRAWDZIWI BOHATERZY WŁANIE WSTAJA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Na to czekam, ale cos nie widac chetnych ;-)Niestety z minuty na minutę tak jest, a zwłaszcza dziś jeszcze lipna pogoda. ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Bohatersko, to ja wstalam o 7.30 po 3h snu ;-) A teraz jestem zaskoczona iloscia wolnego czasu, jaka czlowiek posiada wstajac wczesnie rano :-P Musze wiec jakos ten czas zagospodarowac :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 czwartek i piątek robiłem to: dupska nie ruszyłem z domu czas najwyższy, stąd pomysł a ja zmieniam pomysł, więc niestety również Cię nie zabiorę.. (tym bardziej, że jadę 4 kółkami - inaczej się nie zabiorę )zmierzam od 16 na Zgierz na basen MOSiR, by sobie... ponurkować a jak mi się skończy powietrze, to trochę chociaż popływać. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No to by było tyle z mojego basenu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Można by dziś gdzie blisko pojeździć. Ja chętnie jakiś wypad terenowy. Mało asfaltu, wiecej lasu i szturu. Ktoś chętny?Doroti, niestety tylna cześć mojej kanapy jest zarezerwowana. Przepraszam. Nie pomogę. Natomiast dziwi mnie ta cisza. Chłopaki nikt nie chce jechać z koleżanka na basen?Chłopaki, a kto tu jeszcze na coś innego niż stosowny przecink? Jakieś takie turystyczne enduro. Chętnie wymienię sie doświadczeniami i pojeździe nieco w terenie. No to by było tyle z mojego basenu Dorota, a moze uda Ci sie podłączyć pod wątek "pizza w uniejowie". To ten kierunek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mój pomysł jakby upadł, bo nie skombinuję kasku na szybko :(Poobijam się w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja tez mysle gdzie by dupe ruszyc, fakt ze ta pogoda jest taka zmienna ale gdzies nie daleko mozna by sie wybrac. Mam dwa kaski:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 W sumie mogłabym dla samej wprawy ;)Nie mam doświadczenia jako pasażerka, więc w gre wchodzą tylko rozsądne prędkości ;)Jakieś konkretne propozycje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jadę z Wami :)Koło 16:45 mogę lecieć. Zjem tylko mały obiadek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Teraz, to kolega zniknął, więc nie wiem czy nadal aktualne :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No dobra, ja lecę w okolice Łask, Pabianice, Wadlew. Tak jest nieco lasu. Przy okazji pooglądam postępy w budowie obwodnicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ktoś ma ochotę się przejechać ok.15.30-16.00? Planowana trasa 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A jak by tak Piotrków Tryb ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Myślałem też o tym i nie głupie pomysł, ale jestem trochę ograniczony czasem i wypadałoby troszkę przycisnąć dzisiaj, ale jak nie przejadę się nigdzie, to mnie będzie nosić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Suchy-wolk jak bedziecie na powrocie to zawitajcie do pubu. Ewentualnie moge do Kruszowa sie bujnąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jechać na szybko, ani nic nie zobaczyć ani usiąść na kawie to tak niebardzo. Ile masz czasu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jechać na szybko, ani nic nie zobaczyć ani usiąść na kawie to tak niebardzo. Ile masz czasu ?Wszystko zależy, o której wyjadę, ale nie będę tutaj problemów robił, bo możliwe, że będzie potrzeba zawrócić w trakcie jazdy, iż siostra przyjeżdża z Warszawy i wypadałoby odebrać. Także jak się ekipa nie zbierze, to wykonam samotny szybki rajd. W razie czego zapraszam. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jak będziesz miał więcej czasu i pewniejszy dzień. Daj znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No to wybierzcie sie do Lipiec Reymontowskich i weźmiecie plecaczek ze sobą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 W Lipcach dzień Reymonta i transmisja meczyka Polska Czechy - 16 czerwiec. Wiem bo kobieta z Przyłęka Dużego 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No własnie miałam Wam pisać że zapraszam do Lipiec w weekend 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi