Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialam na dzis ten sam pomysl z basenem w Uniejowie, niestety jestem niemobilna we wlasnym zakresie :- Jednak gdyby ktos bardzo chcial mnie zabrac ze soba - uszczesliwi mnie mocno ;-)

Opublikowano

to teraz uwazaj zaraz jakies z 50 postów sie pokaze i nagle kazdy bedzie sie wybierał do uniejowa nA :riding:

Opublikowano

Na to czekam, ale cos nie widac chetnych ;-)

Opublikowano

PRAWDZIWI BOHATERZY WŁANIE WSTAJA

Opublikowano

Na to czekam, ale cos nie widac chetnych ;-)

Niestety z minuty na minutę tak jest, a zwłaszcza dziś jeszcze lipna pogoda. ;/
Opublikowano

Bohatersko, to ja wstalam o 7.30 po 3h snu ;-) A teraz jestem zaskoczona iloscia wolnego czasu, jaka czlowiek posiada wstajac wczesnie rano :-P Musze wiec jakos ten czas zagospodarowac :-)

Opublikowano

czwartek i piątek robiłem to:

dupska nie ruszyłem z domu ;)

czas najwyższy, stąd pomysł ;)

a ja zmieniam pomysł, więc niestety również Cię nie zabiorę.. (tym bardziej, że jadę 4 kółkami - inaczej się nie zabiorę ;))

zmierzam od 16 na Zgierz na basen MOSiR, by sobie...

Dołączona grafika

ponurkować ;) a jak mi się skończy powietrze, to trochę chociaż popływać.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

No to by było tyle z mojego basenu ;)

Opublikowano

Można by dziś gdzie blisko pojeździć. Ja chętnie jakiś wypad terenowy. Mało asfaltu, wiecej lasu i szturu. Ktoś chętny?Doroti, niestety tylna cześć mojej kanapy jest zarezerwowana. Przepraszam. Nie pomogę. Natomiast dziwi mnie ta cisza. Chłopaki nikt nie chce jechać z koleżanka na basen?Chłopaki, a kto tu jeszcze na coś innego niż stosowny przecink? Jakieś takie turystyczne enduro. Chętnie wymienię sie doświadczeniami i pojeździe nieco w terenie.

No to by było tyle z mojego basenu ;)

Dorota, a moze uda Ci sie podłączyć pod wątek "pizza w uniejowie". To ten kierunek :smile:
Opublikowano

Mój pomysł jakby upadł, bo nie skombinuję kasku na szybko :(Poobijam się w domu :P

Opublikowano

Ja tez mysle gdzie by dupe ruszyc, fakt ze ta pogoda jest taka zmienna ale gdzies nie daleko mozna by sie wybrac. Mam dwa kaski:)

Opublikowano

W sumie mogłabym dla samej wprawy ;)Nie mam doświadczenia jako pasażerka, więc w gre wchodzą tylko rozsądne prędkości ;)Jakieś konkretne propozycje? :smile:

Opublikowano

Jadę z Wami :)Koło 16:45 mogę lecieć. Zjem tylko mały obiadek.

Opublikowano

Teraz, to kolega zniknął, więc nie wiem czy nadal aktualne :-(

Opublikowano

No dobra, ja lecę w okolice Łask, Pabianice, Wadlew. Tak jest nieco lasu. Przy okazji pooglądam postępy w budowie obwodnicy.

Opublikowano

Ktoś ma ochotę się przejechać ok.15.30-16.00? :riding:

Planowana trasa

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Myślałem też o tym i nie głupie pomysł, ale jestem trochę ograniczony czasem i wypadałoby troszkę przycisnąć dzisiaj, ale jak nie przejadę się nigdzie, to mnie będzie nosić :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Suchy-wolk jak bedziecie na powrocie to zawitajcie do pubu. Ewentualnie moge do Kruszowa sie bujnąć.

Opublikowano

Jechać na szybko, ani nic nie zobaczyć ani usiąść na kawie to tak niebardzo. Ile masz czasu ?

Opublikowano

Jechać na szybko, ani nic nie zobaczyć ani usiąść na kawie to tak niebardzo. Ile masz czasu ?

Wszystko zależy, o której wyjadę, ale nie będę tutaj problemów robił, bo możliwe, że będzie potrzeba zawrócić w trakcie jazdy, iż siostra przyjeżdża z Warszawy i wypadałoby odebrać. Także jak się ekipa nie zbierze, to wykonam samotny szybki rajd. W razie czego zapraszam.

Opublikowano

Jak będziesz miał więcej czasu i pewniejszy dzień. Daj znać.

Opublikowano

No to wybierzcie sie do Lipiec Reymontowskich :smile: i weźmiecie plecaczek ze sobą :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

W Lipcach dzień Reymonta i transmisja meczyka Polska Czechy - 16 czerwiec. Wiem bo kobieta z Przyłęka Dużego :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

No własnie miałam Wam pisać że zapraszam do Lipiec w weekend :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...