Skocz do zawartości

Spontany - spotkania nieoficjalne

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Mialam na dzis ten sam pomysl z basenem w Uniejowie, niestety jestem niemobilna we wlasnym zakresie :- Jednak gdyby ktos bardzo chcial mnie zabrac ze soba - uszczesliwi mnie mocno ;-)

Na to czekam, ale cos nie widac chetnych ;-)

Niestety z minuty na minutę tak jest, a zwłaszcza dziś jeszcze lipna pogoda. ;/

Bohatersko, to ja wstalam o 7.30 po 3h snu ;-) A teraz jestem zaskoczona iloscia wolnego czasu, jaka czlowiek posiada wstajac wczesnie rano :-P Musze wiec jakos ten czas zagospodarowac :-)

czwartek i piątek robiłem to:

dupska nie ruszyłem z domu ;)

czas najwyższy, stąd pomysł ;)

a ja zmieniam pomysł, więc niestety również Cię nie zabiorę.. (tym bardziej, że jadę 4 kółkami - inaczej się nie zabiorę ;))

zmierzam od 16 na Zgierz na basen MOSiR, by sobie...

Dołączona grafika

ponurkować ;) a jak mi się skończy powietrze, to trochę chociaż popływać.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Można by dziś gdzie blisko pojeździć. Ja chętnie jakiś wypad terenowy. Mało asfaltu, wiecej lasu i szturu. Ktoś chętny?Doroti, niestety tylna cześć mojej kanapy jest zarezerwowana. Przepraszam. Nie pomogę. Natomiast dziwi mnie ta cisza. Chłopaki nikt nie chce jechać z koleżanka na basen?Chłopaki, a kto tu jeszcze na coś innego niż stosowny przecink? Jakieś takie turystyczne enduro. Chętnie wymienię sie doświadczeniami i pojeździe nieco w terenie.

No to by było tyle z mojego basenu ;)

Dorota, a moze uda Ci sie podłączyć pod wątek "pizza w uniejowie". To ten kierunek :smile:

W sumie mogłabym dla samej wprawy ;)Nie mam doświadczenia jako pasażerka, więc w gre wchodzą tylko rozsądne prędkości ;)Jakieś konkretne propozycje? :smile:

Myślałem też o tym i nie głupie pomysł, ale jestem trochę ograniczony czasem i wypadałoby troszkę przycisnąć dzisiaj, ale jak nie przejadę się nigdzie, to mnie będzie nosić :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Jechać na szybko, ani nic nie zobaczyć ani usiąść na kawie to tak niebardzo. Ile masz czasu ?

Wszystko zależy, o której wyjadę, ale nie będę tutaj problemów robił, bo możliwe, że będzie potrzeba zawrócić w trakcie jazdy, iż siostra przyjeżdża z Warszawy i wypadałoby odebrać. Także jak się ekipa nie zbierze, to wykonam samotny szybki rajd. W razie czego zapraszam.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

No to wybierzcie sie do Lipiec Reymontowskich :smile: i weźmiecie plecaczek ze sobą :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

W Lipcach dzień Reymonta i transmisja meczyka Polska Czechy - 16 czerwiec. Wiem bo kobieta z Przyłęka Dużego :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

No własnie miałam Wam pisać że zapraszam do Lipiec w weekend :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...