Michał Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 wychodzi ktoś na bika kolo 21 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ja bym chętnie pojeździł, tylko że jestem początkującym motocyklistą więc jeżdżę wolno.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Niezły początek vtr 1000, co potem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Niezły początek vtr 1000, co potem?Póki co nie zamierzam zmieniać... Kiedyś w przyszłości może na jakiegoś choopera.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jutro (wtorek - 22.05.2012), godzinka 17.00-17.30, skok nad wodę i do wody http://g.co/maps/fxwkt odległość 44km, przelotówka do ustalenia, zbiórka stacja na Palki, ręcznik i majtki obowiązkowe (te na zmianę, zwykłe według uznania) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 czyżby to był rydwan ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 trochę wcześniej, takie mniejsze 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Może jakieś spacery na dzisiaj ktoś planuje? Chętnie z moją Fazerką się podłącze.Jak coś tel albo sms mile widziany 508 00 4664 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 może na dela za 30 min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 a bardzo chętnie. Co prawda byłem tam ze 30 minut temu ale czemu nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 może na dela za 30 min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jutro (wtorek - 22.05.2012), godzinka 17.00-17.30,skok nad wodę i do wody :riding:cMoved Permanentlyodległość 44km, przelotówka do ustalenia, zbiórka stacja na Palki,ręcznik i majtki obowiązkowe (te na zmianę, zwykłe według uznania) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.pngja się chetnie podepne:) jutro godzina jak najbardziej mi pasuje a i pogoda ma być świetna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Latamy coś dzisiaj ????Propozycja Mario bardzo ciekawa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 pogoda dopisuje,wyjazd 17.30,prędkości raczej turystyczne (duży ruch i prawdopodobieństwo spotkania uszatków)do zobaczenia 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 wyjazd 17.30,Bylem tam w okolicach stacji BP od 17:25 do 17:30 i Was nie widzialem 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 byłem z 3 min. po 17.30, a o 17.40 ruszyliśmy, całą grupą, tzn. ja i mój motocykl... nawet udało mi się skrzyżowania blokować, by moto przejechało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif w powrotnej drodze tak się rozluźniłem że bym wjechał pod auto przy zmianie pasa, nie chciało mi się nawet głową ruszać ale popływane i polatane 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ja pewnie w sobotę na rydwan skoczę. w tygodniu robię do 22.w sobotę jestem na działce w strykowie, więc do rydwany rzut beretem 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 W sobotę ma niby coś padać :/ Ja byłem na rydwanie wczoraj i powiem że fajnie nawet kąpiel zaliczyłem ;P Tylko lipa bo wleciałem w auto :/ Ale nic się takiego nie stało crash pady górą ;P x10d Następnym razem zrób synchro zegarków ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A czy do Łowicza wybieracie się w sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Może dziś jakaś popołudniowa przejażdżka? Ja dziś z plecaczkiem. Zaraz zjemy obiadek i możemy się szykować.Może zachód słońca nad Jeziorskiem? Albo coś tego typu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Patrzac na zdjecia satelitarneto nad Jeziorskiem moze nap.... eee yyypadac mocno moze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Pojechaliśmy we dwoje. Śliczny był zachód słońca. Teraz już w domku, pycha piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Może tutaj szybciej się ktoś zdecyduje - Proponuję o 14.30 spotkać się na parkingu przy ul. Wycieczkowej (tzw. kaloryfer) i uderzyć małą traskę na Stryków i okolice. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Suchy, zobacz co z postami, nad Twoim jest ostatni z Napisano 30 sierpień 2011 - 23:18 1. Suchy 2. Jaca 3. Mario 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi