Piotr Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 jak nie będzie padać to się pojawię => Projekt P.I.W.O. Light Show 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Polatane było nie zmokłem i nikt nie przyjechał http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 godzina była zbyt wczesna - miałem w domu komunistę zeszłorocznego i dziś miał odnowienie ślubów 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ktoś dzisiaj rusza na Dell? Bo nie wiem czy się ruszać samemu. Ja bym mógł być za pół godzinki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 z chęcią bym się wybrał ale jak sobie pomyślę że znów sam będę musiał wracać do łasku to mi się odechciewa - no chyba że ktoś z okolic łasku ma ochotę to jak najbardziej jestem chętny 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 WITAM ... Ktos chetny na maly spontanik ? Lecimy jak narazie w trzy motorki ,(wycieczka za miasto max 100km ) 15 30 startujemy ze stacji BP RONDO SOLIDARNOSCI ...? 695 384 451 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Obecnie jesteśmy w strykowie czekamy 50 min max potem lecimy na rydwan jak coś to dzwonić 511579287lub do jarka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 jak nie będzie padać to się pojawię => Projekt P.I.W.O. Light ShowTeż chętnie zobaczę to na żywo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 jak nie będzie padać to się pojawię => Projekt P.I.W.O. Light ShowSzkoda, ze jako godzine rozpoczecia w tym artykule podali tę, o ktorej sie calosc zakonczyla :> Ale i tak kawalek widzialem 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Noi polatane Dziękóweczka za Ładnewidoczki, wode, PLACKA!!!! Jak narazie brak zastrzeżeń do kapcia ))Miała być wycieczka do 100km, a w rezultacie zostało przejechane ok 160 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Było Zajeee...fajnie Traska SUPER ładny asfalt i w ogóle , Aidek zaliczył glebę na szczęście bez uszkodzeń , zabawa po lesie w Crros Cantry też była udana no i pyszny placek ;P tylko niepokoi mnie ten fotoradar ale może będzie dobrze ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Co wy z tym radarem ja by nie patrzeć to każdy znas z innego województwa wie to "ten mnie wyprzedzał.... tylko nie wiem który?" 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Heehee jak coś Krzysiu stawia punkty karne ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja tam mogę stawiać pkt karne, ale Ty za nie płacisz :PDobrze będzie, nie martw się 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dzięki chłopaki na wycieczkę, co do foty radarowej to moim zdaniem 3 maszyny na 1 zdjęciu dyskwalifikują to zdjęcie (każdy może mówić, że szybko jechał ktoś inny i wtedy nie ma szans tego ustalić kto mówi prawdę. Wypad fajny i trzeba założyć temat o wypadzie pod namioty na... jakkolwiek się nazywało to jeziorko Aidek zaliczył glebę na szczęście bez uszkodzeńCiężko to glebą nazwać, moto mi zniosło na głębokim piachu i raczej mnie przeważył i delikatnie się położył na piachu niż się przewrócił 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ciężko to glebą nazwać, moto mi zniosło na głębokim piachu i raczej mnie przeważył i delikatnie się położył na piachu niż się przewróciłGłeba byłaby, gdyby motór Aidkowi poleciał w dół ze skarpy...to już takie wesołe by nie było. z resztą przejazd przez tamtą cześć była Mega !!!! 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Szkoda, ze jako godzine rozpoczecia w tym artykule podali tę, o ktorej sie calosc zakonczyla :> Ale i tak kawalek widzialem Ja przyjechałem 10 po 22 i jedyne co zobaczyłem to tłum młodzieży zawijającej się z pod akademika. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Słońce wychodzi :)jak ktoś chętny o 18.00 polatać Łódź+okolice to tel./sms (w profilu) 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja chetnie ale kolo 19.30 Dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam jeśli jest ktoś chętny zapraszam na weekend do Rawy Mazowieckiej na majówkę plan na stronie niżej: parada motocykli (pewnie darmowa kiełbaska i napoje dla motocyklistów) , pokaz stuntu w wykonaniu Stuntera13 koncerty pokaz sztucznych ogni itd pogoda zamówiona więc może warto się przejechać decyzja należy do was pozdrawiam http://www.kochamrawe.pl/artykuly,15,wiadomosci,1,program_rawskiej_majowki_2012,402 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ktosie wybiera w sobote na otwarcie Liberty......? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja myślałem żęby się przejechać tak z ciekawości tylko albo na jakąś kiełbaske jak będą ;P tylko jeszcze nie wiem o której.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ktosie wybiera w sobote na otwarcie Liberty......?Ja, ja, ja. Jestem zapisany na jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Może zdążę na 19:30 na della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 witammoze ktos dzis z rana robi jakis maly wypad (pO prostu sie przejechac)chetnie sie podlacze.jestem juz na maszynie wiec jezeli ktos gdzies sie wybiera pls telefon bo samemu to nie to;)MOJ TELEFONIK 668033508JESTEM Z LODZI (WIDZEW) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi