Mawet Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie zaginął, tylko z dziewczyną zdecydowaliśmy pojechać gdzie indziej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Chyba, że tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 CześćChętnie bym z kimś polatał po mieście. Z tego tytułu że wymieniłem sprzęt. Może ktoś coś zarzuci. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Może jutro (wtorek) małe co-nie-co, 19.00 rondo na dellu, pogoda zaproszona - ma być, ktoś jeszcze chętny ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Odpuśćcie sobie Dell na jakiś czas. Chyba,że będziecie grzeczni. Ostatnio ścigała policja kolegów z pod Dellu kilkoma radiowozami,w których uszkodzili zawieszenie przy pościgu. A na moto odjechali 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Może jutro (wtorek) małe co-nie-co, 19.00 rondo na dellu, pogoda zaproszona - ma być, ktoś jeszcze chętny ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Ja będę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Odpuśćcie sobie Dell na jakiś czas. Chyba,że będziecie grzeczni. Ostatnio ścigała policja kolegów z pod Dellu kilkoma radiowozami,w których uszkodzili zawieszenie przy pościgu. A na moto odjechali no wiesz, my zawsze jesteśmy grzeczni, no chyba że nasza gwiazda @Michał nauczy się gumować http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Moze ktos ma ochote dzisiaj polatac 1 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 czemu tak wcześnie? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png czy nie może być tak bliżej 21ej ? 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jak coś to też jestem za późniejszą porą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jasne ze moze byc wieczorem no problem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kurde! taka ekipa się zbiera a ja już się umówiłem na bro na wieczór... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Hoho to teraz trudny wybor bro czy jazda na moto.... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No raczej bro bo umówiłem się w większym gronie z ludkami, których dawno nie widziałem... ale popołudnie mam raczej wolne więc jeśli ktoś chętny polatać z 1-1,5h chociaż to jestem za. Jeszcze pewnie Matiego nakręcę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wybor oczywisty jeszcze nie raz polatamy pewnie:)) w sumie ja koncze o 15 prace wieeecc..... moze jak sie ekipa powiekszy to kto wie moze do was dolacze.... ;)jak cos dajcie znac ko ktorej i gdzie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja zostaję przy propozycji @Mario, czyli o 19'stej na Dell'u 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ok to tez postaram sie tam wpasc ) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jak coś to mogę podjechać do Was albo Wy do mnie np koło shela na wlocie do zgierza od strony kutna zobacze jaka ekipa czym lata :)i sie rozmówimy co do 27.08.2011 co wy na to ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 oraz ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chętnie, ale dopiero ok.19 ludzie zaczynają mieć czas, a trzeba dojechać za Zgierz, więc ok.20 najwcześniej. Natomiast tamtejsze drogi to chyba żadna rewelacja, tak więc jazda po ciemku w tamtych rejonach, to zabawa nie dla mnie Będę o 19 na Dell'u jak ustalałem wcześniej, kto wpadnie, to wpadnie Jakby co, to zapraszam koło krańcówki MPK. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a możecie zapodać adres dokładny bo tak to nie kojarzę .. zawsze przystanek mamy z chłopakami koło mcd na włókniarzy w stronę częstochowy np pojawię się i w łodzi nawet jak będzie trzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niestety nie znam dokładnego adresu, jest to ogólnie - Łódź, Ofiar terroryzmu 11 września Tutaj masz link, z miejscówką MPK - tam w okolicach proponuję się spotkać : MAPA TUTAJ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 o kurka mapka ładna ale z trafieniem będzie ciężko 0o a nawet bardzo ... a może na cearfurze przy rondzie wielkachnym na wlocie na włókniarzy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 @Swireq - z całym szacunkiem, ale myślę, że tobie będzie łatwiej dojechać do nas, niż nam do ciebie Będziemy krążyć, szukać się i nie dojdziemy do ładu, a wczoraj ustalony został Dell więc z godziny na godzinę nie wypada zmieniać innym planów Mój telefon jest zapisany na forum, więc jak coś to dzwoń, podjedziemy może w jakieś inne znane ci miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 mam propozycję: czy nie moglibyśmy ustalić sobie jednego wieczoru w tygodniu na jakieś wyjazdki po mieście? takiego pewniaka proponuję czwartki po 21ej trasę można modyfikować wedle życzenia, czy też potrzeby przez przybyłych jak dla mnie wyjazdy przed 21ą nie za bardzo wchodzą w rachubę, a 19ta - nawet nie odważę się o tym pomarzyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png więc jak widać - ja dziś odpadam 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi