Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zaginął, tylko z dziewczyną zdecydowaliśmy pojechać gdzie indziej:)

Opublikowano

CześćChętnie bym z kimś polatał po mieście. Z tego tytułu że wymieniłem sprzęt. Może ktoś coś zarzuci.

Opublikowano

Odpuśćcie sobie Dell na jakiś czas. Chyba,że będziecie grzeczni. Ostatnio ścigała policja kolegów z pod Dellu kilkoma radiowozami,w których uszkodzili zawieszenie przy pościgu. A na moto odjechali :riding:

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Opublikowano

Może jutro (wtorek) małe co-nie-co, 19.00 rondo na dellu,

pogoda zaproszona - ma być, ktoś jeszcze chętny ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Ja będę Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Odpuśćcie sobie Dell na jakiś czas. Chyba,że będziecie grzeczni. Ostatnio ścigała policja kolegów z pod Dellu kilkoma radiowozami,w których uszkodzili zawieszenie przy pościgu. A na moto odjechali :riding:

no wiesz, my zawsze jesteśmy grzeczni, no chyba że nasza gwiazda @Michał nauczy się gumować http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

Moze ktos ma ochote dzisiaj polatac :whistling::rolleyes:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

jak coś to też jestem za późniejszą porą

Opublikowano

jasne ze moze byc wieczorem :smile: no problem :smile::decayed:

Opublikowano

Hoho to teraz trudny wybor bro czy jazda na moto.... :riding::decayed:

Opublikowano

No raczej bro bo umówiłem się w większym gronie z ludkami, których dawno nie widziałem... ale popołudnie mam raczej wolne więc jeśli ktoś chętny polatać z 1-1,5h chociaż to jestem za. Jeszcze pewnie Matiego nakręcę :riding:

Opublikowano

Wybor oczywisty :biggrin: jeszcze nie raz polatamy pewnie:)) w sumie ja koncze o 15 prace wieeecc..... :biggrin: moze jak sie ekipa powiekszy to kto wie moze do was dolacze.... ;)jak cos dajcie znac ko ktorej i gdzie :riding:

Opublikowano

Ja zostaję przy propozycji @Mario, czyli o 19'stej na Dell'u :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

ok to tez postaram sie tam wpasc :smile:)

Opublikowano

jak coś to mogę podjechać do Was albo Wy do mnie :smile: np koło shela na wlocie do zgierza od strony kutna zobacze jaka ekipa czym lata :)i sie rozmówimy co do 27.08.2011 :smile: co wy na to ?

Opublikowano

Chętnie, ale dopiero ok.19 ludzie zaczynają mieć czas, a trzeba dojechać za Zgierz, więc ok.20 najwcześniej. Natomiast tamtejsze drogi to chyba żadna rewelacja, tak więc jazda po ciemku w tamtych rejonach, to zabawa nie dla mnie Dołączona grafika

Będę o 19 na Dell'u jak ustalałem wcześniej, kto wpadnie, to wpadnie :smile: Jakby co, to zapraszam koło krańcówki MPK.

Opublikowano

a możecie zapodać adres dokładny bo tak to nie kojarzę .. zawsze przystanek mamy z chłopakami koło mcd na włókniarzy w stronę częstochowy np :smile: pojawię się i w łodzi nawet jak będzie trzeba :smile:

Opublikowano

Niestety nie znam dokładnego adresu, jest to ogólnie - Łódź, Ofiar terroryzmu 11 września

Tutaj masz link, z miejscówką MPK - tam w okolicach proponuję się spotkać : MAPA TUTAJ

Opublikowano

o kurka mapka ładna ale z trafieniem będzie ciężko 0o a nawet bardzo :biggrin: ... a może na cearfurze przy rondzie wielkachnym na wlocie na włókniarzy ?

Opublikowano

@Swireq - z całym szacunkiem, ale myślę, że tobie będzie łatwiej dojechać do nas, niż nam do ciebie Dołączona grafika Będziemy krążyć, szukać się i nie dojdziemy do ładu, a wczoraj ustalony został Dell więc z godziny na godzinę nie wypada zmieniać innym planów Dołączona grafika

Mój telefon jest zapisany na forum, więc jak coś to dzwoń, podjedziemy może w jakieś inne znane ci miejsce.

Opublikowano

mam propozycję:

czy nie moglibyśmy ustalić sobie jednego wieczoru w tygodniu na jakieś wyjazdki po mieście? takiego pewniaka :decayed: proponuję czwartki po 21ej

trasę można modyfikować wedle życzenia, czy też potrzeby przez przybyłych

jak dla mnie wyjazdy przed 21ą nie za bardzo wchodzą w rachubę, a 19ta - nawet nie odważę się o tym pomarzyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png więc jak widać - ja dziś odpadam

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.