Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Hehe dobrze że siekiera była tępaTak jak właściciel (chyba uda mi się zaliczyć matme )Z tego całego grila to potem wyszło małe ognisko no ale może i dobrze bo bym na kiełbaskę do rana czekałPrzeważnie przy moim rozpalaniu itd, kończy się ogniskiem w grillu , zawsze jakieś urozmaicenie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Tylko badz czujny na procentach 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Postaram się być czyjnym ale tak to jest jak brakuje krwi w alkoholu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jakas ustawka dzis sie szukuje po 18 ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja chętnie, to gdzie lecimy? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 hehe jakos rekreacyjnie jak cos mozesz do mnie podbic to sie ustali 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 I nikt więcej nie chce polatać? Ludziska co jest z wami? Wacha jeszcze nie po 6zł ! jak cos mozesz do mnie podbic to sie ustaliBartek, ja nawet nie wiem gdzie Ty mieszkasz więc ciężko podbić w nieznane. Zróbmy ustawkę w jakimś znanym miejscu i jedziem na wycieczkę :)ZAPRASZAMY WSZYSTKICH! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 no to proponuje PROFI na włokniarzy co wy na to ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Aidekk: Moze za slabo zachecasz ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 o której to Profi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 moze byc 18-sta 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A dokad będziemy lecieć? Jeśli mały spacerek, to ja tez sie pisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Aidekk: Moze za slabo zachecasz ?Może i słabo zachęcam, ale tylko napisałem i +4 osoby do wątku :DMoże być profi 18;00. Układajcie jakiś plan na wycieczkę bo ja w pracy siedzę i nawet nie ma czasu myśleć.P.S. - Bartek zapodaj numer kom bo w profilu nie ma a w razie obsuwy czy jakiejś nieprzewidzianej ewentualności lepiej dać znać, niż mielibyście czekać w nieskończoność. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja bym się pisał ale nie wiem gdzie to Profi - tyle was nie widziałem ze niedługo do Aidka pse pana będę mówił hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 PRofi obok stadionu START tam gdzie bazar naprzeciwko duzego tesko przy włokniarzy ! 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ja bym się pisał ale nie wiem gdzie to ProfiA pamiętasz lokalizację tej myjki koło mnie na Kusocińskiego? Podjedź tam albo jak nie pamiętasz to na starą lokalizację Liberty Motors to Cię stamtąd zgarnę i polecimy razem. 17;30 wychodzę z domu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Wstępnie się ugadamy kolo tego Liberty Motors, bo na bazar się wybieram a nie wiem jak tam dotrzećd*pa zbita po raz kolejny - sorry Aidas, dopiero o 19 będę wolny - kiszka, ale gdybyście przypadkiem koło mnie jechali to daj cynk 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Też wpadnę pod PROFI o 18:00. (jak znajdę to Profi... ) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 dajcie mi chwile ...... musze do domu skoczyc na retke spoznie sie 10 minut moze 15. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 dziś PROFI o 18? :-/ za późno dowiedziałem się o tym spotkanku, gdyby było o 19 to pojawiłbym się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No i pojechali sobie :/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 o 20 dzisiaj DELL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nieeeeeę, ja tu siedzę. Nie pojadę z tymi mocnymi maszynami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Pojechałem sobie sam, blefta nie było i nikt inny się nie pojawił. Nie przeszkodziło mi to jednak pojechać do Konstantynowa i posiedzieć sobie nad stawem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja dotarłam o 19 dopiero - jak tankowalam to ktos stal na Profi ale zanim skonczylam to juz go nie bylo - poza tym, ktory to na jednym kole po Włókniarzy pomykał (na wysokości Profi ok 19)??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi