Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 kurcze z miła chęcią bym się gdzieś przewietrzył, ale neistetty po niedzieli mnie troche przewiało i niechce się zakatażyć, rozłożyć przed angielskim :(jak coś to możesz podjechać do mnie na herbatke lub kawke 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jak coś to możesz podjechać do mnie na herbatke lub kawkeJeśli nikt inny się nie zdeklaruje na latanie to tak zrobię. Albo wpadniem do Ciebie na kawkę w 20 osób : 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nie wiem czy tyle szklanek znajde, ale OK Znacie jakas fajna miejscowke na "Bez" ?u mnie nad stawem stefańskiego (park 1-go maja) też troche rośnie i nikt nie powinien ganiać Cię. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jezeli jest gdzies tam w okolicy "bez"to wpadam na kaffke z Aidekk`iem :)Edit:Trzy slowa przez GSM`a i juz wszystko wiemy.O 17 na Mc Donald`s Jana Pawla / PabianickaCel wyprawy ? Bez / kawa a potem sie zobaczybyle do przodu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 musiałem wyjść przed chaupe, żeby się upewnić czy rośnie, i o dziwo rośnie . Zapraszam. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 To ja lece zmyc muchy z kozybo wstyd takim syfem w gosci jechac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jak będziecie jechać to i tak kilka trzaśniesz, a znając me (nie)szczęcie, jka umyje swoje malensto to zacznie padać, więc nie tykam 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ooo.. To ja można się dołaczyć to może też zawitam bo nie pamiętam juz jak wygląga moje moto ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 A ja pamiętam :)A więc gdzie to spotkanie i o której?Szybki wypad - nie za daleko, ognisko - kiełbaska? Hmmmm, czemu nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Węgiel jeszcze mam (chyba) wiec jak coś to grilla można zronić 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Węgiel jeszcze mam (chyba) wiec jak coś to grilla można zronićMożna, można... kurde tak mi się grille, karkówki i kiełbacha przejadły ale co tam, mogę się skusić :DPanowie zbiórka na McDonalds na rogu Pabianickiej i Jana Pawła, 17;00 lecim do Krzycha 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pewno się pojawię. Wyjdę akurat z pracy i podlecę ...Ja co prawda tylko na chwilę - w drodze do domu, ale zawsze to coś.Zrobimy Krzychowi wjazd na chatę :DKrzychu - a jak tam maturka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Krzysztofor łoooo Panie taki kawał to chyba rowerem podjadę albo przejdę się na pieszo ;)Pozdrawiami udanego grillowania Ps.Jak braknie węgla !... nie wycinaj lasu 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jak będziecie jechać to i tak kilka trzaśniesz, a znając me (nie)szczęcie, jka umyje swoje malensto to zacznie padać, więc nie tykam Obiecuje nie krecic pow. 2k obr/min. )) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jezeli jest gdzies tam w okolicy "bez" to wpadam na kaffke z Aidekk`iem bulba tylko całego krzewu nie wykopuj - hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 znów robicie smaka na tego grilla. a człowiek do 21 w robocie dziś kurde... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jaquzie co ty masz za poj........e zmiany , ciągle do 21 wszej albo w nocy ?????? dziwną masz robote http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 W nocy pewnie straszy - hehe, Jaca przyznaj się , ale co w dzień może robić?? za cholere nie wiem 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 W dzień to śpi bo telefonów nie odbiera jak prezes 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 nie odbiera bo paluszek go boli - hehe od pokazywania co jeszcze jest do zrobienia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Znacie jakas fajna miejscowke na "Bez" ?można np poszwędać się bez celu po okolicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No i bylo ekstra.Dzieki za grilla, tylko jakis Altzheimer schowal mi fajki 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzieki za grilla, tylko jakis Altzheimer schowal mi fajkiNiemiec schował je na samym wieszchu (stół )Dziękować za odwiedzinki obyło się bez szkód w Gościach , tylko mój paluszek, ale żyje nie odpadł 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Hehe dobrze że siekiera była tępa. Z tego całego grila to potem wyszło małe ognisko no ale może i dobrze bo bym na kiełbaskę do rana czekał ;P Po za tym było extra Podziękować . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 no co Wy, tylko 2 zmiany jak macie lepszą propozycję pracy 1 zmianowej, za w miarę $, dajcie cynk wtedy pojadę z Wami wszędzie (no, prawie) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi