siwutek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 co niektórzy mogliby się zdziwić ile wódy można do Bulby zapodać - hehe bagażnik jak w Fiacie 126p 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jutro do niedzwiad koło ślesina jade grill na działce i 100km w jedna i 100m do wody jak coś pisać dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 w techo grill jednorazowy za 4,99 ;)nic, tylko pogoda, brać kiełbasę i jechać ;)tylko uwaga, szybko piecze i można skwarki zrobić 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 4 patyki -piąty na kiełbasę - ognicho jak ta lala - i nie trzeba żelastwa wozić hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No i jakie plany na dziś z jazdą? Czytałem o jakimś plenerze, wodzie , grillu, kiełbasie. Organizujemy się jakoś w tym temacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam ...ja dzisiaj właśnie chcę lecieć sobie na Ślesin nad wodę...wszystkie wymagania są spełnione czyli:ok. 100 kmwodaplażabar z daszkiemi miejsce na grillaJak ktoś chętny to dajcie znać 600-212-284...jeżeli to możliwe to chciałbym wyjechać jak najszybciej bo ajna pogoda :)Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Gdzie, o której i z kim? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 no ja jak coś to mogę lecieć już za 30 min z radogoszcza :)a czy ktoś jeszcze...tego nie wiem...jak coś to dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 a organizacja jakiegoś grilla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 no coś możnaby ogarnąć...mnie po prostu już nosi na wycieczkę nad wodę a że tam mnie dawno już nie było to chce sobie śmignąć...wiadomo...samemu to grilla mi się nie będzie chciało robić bo wolę sobie coś zjeść na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 tylko boję się że teraz na ogarnięcie tematu porządnie może czasu braknąć. Teraz trzeba by podjąć decyzję czy nad wodę, czy wycieczka gdzieś i się zebrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Guys,ja mam plan prosty i ciekawy ;)Spacer nad jeziorsko, przejechać dookoła, wracając wstąpić na Ognisko do Jarka.kto się pisze? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja bardzo chętnie Sie zorganizuje. sulejowskie albo jeziorsko? Jestem otwarty na propozycje i gotowy za około 2 godziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W takim razie ja sobie pojadę na ognicho o którym pisał JAREK-XJR, (5 Maja - sobota - Ognicho Okolice Ozorkowa). Trasa krótsza ale okolica fajna, można pogadać i kiełbaskę zjeść. Kilka osób się tam wybiera, więc pewnie się spotkamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czyli rozumiem ze nic konkretnego? Czy może jednak umawiamy Sie o 13 np na dellu i decydujemy jakiś kierunek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Gdyby ktoś jechał na ognisko to 15:30 McDonalds w Zgierzu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Gdyby ktoś jechał na ognisko to 15:30 McDonalds w Zgierzu.Enlil ja wychodzę za 10 minut już. Jesli nic Sie nie wydarzy do 15:30 to będę w mc zgierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Gdyby ktoś jechał na ognisko to 15:30 McDonalds w Zgierzu.Po 15:00 podjadę do Zgierza na McD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ktoś ma jutro ochote gdzieś wyskoczyć nad jakąś wode? Może głowo tamte rejony nad zalaną żwirownie, tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie? wyjazd gdzieś kole 11-12 miejsce do ustalenia. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 krzysztofor,ja chetnie wyjade nad jakas wode z moim plecaczkiem.Od 10 powinienem miec czas tak wiec ok 11 mozna sie w jakims miejscu spotkac i wyruszac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No to o 11 pod M1 przy parkingu strzezonym zapraszam chętnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Aaa tak z ciekawosci to gdzie jedziemy ? I w ktorym miejscu pod M1 jest parking strzezony ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ktoś ma jutro ochote gdzieś wyskoczyć nad jakąś wode? Może głowo tamte rejony nad zalaną żwirownie, tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie? wyjazd gdzieś kole 11-12 miejsce do ustalenia.Albo masz Głowno, i zalew, można popływać kajakami, i to jest tutaj:http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=g%B3owno&cId=&sId=&moreCities=a skoro piszesz o żwirowni, to zapewne chodzi Tobie o Rydwan, i to jest tutaj:http://www.zumi.pl/,,,19.8339968,52.0641824,1,5,namapie.html?userMapPointText=Jezioro+Rydwan&userMapPointX=19.816352000000002&userMapPointY=52.073344 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 jestem chętny na latanko i wypadzik nad wodę No to o 11 pod M1 przy parkingu strzezonym zapraszam chętnych Aaa tak z ciekawosci to gdzie jedziemy ? I w ktorym miejscu pod M1 jest parking strzezony ?Ale miejsce zbiórki może Stacja paliw BPMiejsce łatwiejsze do ogarnięcia - mniejszy teren można napoić koniahttp://maps.google.p...&num=1&t=h&z=18 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Mnie akurat pasuje M1 ze wzgledu na to , iz tam trafie bez mapy :-) Ale jak tam pasuje wiekszosci.Dostosuje sie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi