MaRRcin Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 jedze ktos po poludniu tak o 15tej gdzies nad jeziorsko lub sulejow?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ma ktoś ochotę na jakieś latanie w tempie bulwarowym tak ok. 16-17?? Może być też wieczorem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 zaraz wpada Panczo i coś sie wymyśli najprawdopodobniej kruszów na obiad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 a ja wlasnie koncze obiad wiec na zarcie jakos mnie nie ciagnie. Raczej przy takiej temp. nad wode. jedzie ktos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 a ja wlasnie koncze obiad wiec na zarcie jakos mnie nie ciagnie. Raczej przy takiej temp. nad wode. jedzie ktos?a wieczorkiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mariuszu może na kolację wcześniejszą. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mariuszu może na kolację wcześniejszą. ok ale dopiero był obiadekdo andrespola mam niedaleko z koluszekczy te spodkania na dellu sa codziennoscia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wieczorkiem będę wracał. Może na bełchatów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Chetnie bym skoczyl gdzies po poludniu,lub bardziej wieczorem,upal jest niemilosierny.Moze jak cos ustalicie to chetnie sie podepne.Ja z malzonka chetnie nad wode. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 zaraz wpada Panczo i coś sie wymyśli najprawdopodobniej kruszów na obiad Mariuszu może na kolację wcześniejszą. Do KydyOli ok.17 będę się gdzieś ruszał prawdopodobnie do Kydego. Jak zadzwonisz to razem. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 witam klege z koluszek ja tez z koluszek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Siemka ! Nie widzialem jeszcze Twojej maszyny w Koluszkach :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jeżdże od niedawna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 mysza, ty przypadkiem nie jeździsz tym swoim moto gdzieś po okolicach tuszyńskiej? coś mi się ostatnio obija biała Honda o oczy Dość często tamtędy przejeżdzam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 moze sie kiedys spodkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 witam klege z koluszek ja tez z koluszekMoże kiedyś uda mi się załapać z Koluszkowską ekipą, na razie pozostaje mi ćwiczenie manewrów na podwórku.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Fajnie,coraz wiecej nas w okolicy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 no i sie pogoda załamała. nie mniej jednak jeśli w sobote bedzie bez opadów - ktoś gdzieś się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Chetnie przelece sie w miejsce gdzie jest:1. Woda2. Mozliwosc rozstawienia grilla3. Lawy/stoly4. Zadaszenie (niekoniecznie)5. Do 100km w jedna strone. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Bulba co ty goldwingiem brykasz gdzie tego grilla zapakujesz ????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 dzisiaj gdzies w łodzi albo okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jednorazówki wchodza do plecaka 8zł i masz grilla eleganckiego na pare godzin 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 dzisiaj gdzies w łodzi albo okolicy?Dziś nieststey wieczór już zajęty.Ale jutro można gdzieś od godzin południowych ruszyć jesli nie będzie padało. Może być z grillem ; ] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Adi: A pod siedzenie Wejdzie jeszcze worek wegla plus zarcie i picie bleft-style: Pelnoprawny gril na trzech nogach w kerfurze jest za 9,99PLN Wiec nawet nie oplaca sie go brac spowrotem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Bulba co ty goldwingiem brykasz gdzie tego grilla zapakujesz ????? Adi,Bulda zawsze zabiera grill ze sobą i to jeszcze tem murowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi