Krzysztofor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dla osób, które będa jechać PKSem (50/50A) najlepiej jest eksmitować się z busa na przystanku rudzka/cienista i podąż ścieżka na wprost do stawów, albo jak ktoś będzie chciał na rudzie już zakupić towar, to przystanek rudzka/farna tam jest sklep. Jak po gochoś wyjść trzeba to prosze o kontakt, pojawie się na przystanku i poprowadze. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Brakuje mi miejsca na forum, gdzie można było by pisać o spotkaniach nieoficjalnych, czyli innych niż zaplanowane co weekend zloty. Tak więc dla ścisłości, w tym temacie można śmiało pisać o własnych wypadach na miasto, poza miasto czy też na dłuższe wyprawy, które nie są zaplanowane kilka dni wcześniej lecz np.tego samego dnia. Czemu ten wątek ma służyć? - Temu, aby w razie chęci nie latać po okolicach w samotności, tylko wyrwać się na np.godzinną przejażdżkę tu i tam --- Zapoczątkuję mój pomysł i proponuję dzisiaj się spotkać o godzinie 19-19.30 na Wycieczkowej, zrobić małą rundkę i do domu. Jak są chętni, proszę się zgłaszać, ja i tak będę w tych godzinach siedział na miejscu. ok postaram sie byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ok postaram sie bycgdzie być,masz wehikuł czasu 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ok postaram sie byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 gdzie być, masz wehikuł czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Smignalbym gdzies po zachodzie slonca. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kto leci dzisiaj po 21 na DELLa polatać??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja może dziś bym się wreszcie wybrał, niestety bzykiem małżowinki, bo mój wymaga wizyty u mechanika jednak, ale będzie wreszcie okazja spotkać się z forumową ekipą... :)Może przy okazji jakieś cenne wskazówki przed przystąpieniem do kursu na A dostanę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ma ktoś teraz czas i ochotę polatać ?? celu nie ma ale można coś wymysleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ja moge polatac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 to o której i gdzie się ustawiamy ?? ja do łodzi dojadę za jakieś 20 min. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dawajcie po 21 na DELLa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To ja startuję, na D(h)ella... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 A ja z Della wracałam już o tej porze XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziś ktoś wybiera się polatać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 moze ktos chetny za 50 min gdzies wyjedzam nad Rydwan (zalana żwirownia) okolice łowicza . jade przez Brzeziny łyszkowice ,łowicz...??? zostaje tam do godziny 17 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Polece chyba na Czarnocin oblookac czy juz sie tam cos dzieje.Ale to dopiero poznym popoludniem bo patelnia straszna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 jak ktos by przyjechal niech dzwoni ....to sie spotkamy .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Decyzja zapadla, lecimy na Czarnocin1.Bulba + plecaczek2.Mario + plecaczek3.PrzemskiJezeli ktos ma ochote to zapraszamy.Zbiorka o 19 na koncu DabrowskiegoPo prawej stronie jest zatoczka wiec tam. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Oprócz Czarnocina ktoś planuje dzisiaj coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Trzeba wyprowadzic koze na spacer :)Za pare chwil cos po lodzi/okolicach. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 jestem chętny dziś na latanie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Niedługo lecę do Torunia na pierniki jak ktoś chętny to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 gdzie dzisiaj gdzie dzisiaj jestem po 6 latach nowawy gdzie sie obecnie spotykacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 mysza, ty przypadkiem nie jeździsz tym swoim moto gdzieś po okolicach tuszyńskiej? coś mi się ostatnio obija biała Honda o oczy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi