Krzysztofor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dla osób, które będa jechać PKSem (50/50A) najlepiej jest eksmitować się z busa na przystanku rudzka/cienista i podąż ścieżka na wprost do stawów, albo jak ktoś będzie chciał na rudzie już zakupić towar, to przystanek rudzka/farna tam jest sklep. Jak po gochoś wyjść trzeba to prosze o kontakt, pojawie się na przystanku i poprowadze. 0 Cytuj LwG!!!
oli Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Brakuje mi miejsca na forum, gdzie można było by pisać o spotkaniach nieoficjalnych, czyli innych niż zaplanowane co weekend zloty. Tak więc dla ścisłości, w tym temacie można śmiało pisać o własnych wypadach na miasto, poza miasto czy też na dłuższe wyprawy, które nie są zaplanowane kilka dni wcześniej lecz np.tego samego dnia. Czemu ten wątek ma służyć? - Temu, aby w razie chęci nie latać po okolicach w samotności, tylko wyrwać się na np.godzinną przejażdżkę tu i tam --- Zapoczątkuję mój pomysł i proponuję dzisiaj się spotkać o godzinie 19-19.30 na Wycieczkowej, zrobić małą rundkę i do domu. Jak są chętni, proszę się zgłaszać, ja i tak będę w tych godzinach siedział na miejscu. ok postaram sie byc 0 Cytuj
Mario Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ok postaram sie bycgdzie być,masz wehikuł czasu 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Martini Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ok postaram sie byc 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 gdzie być, masz wehikuł czasu 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Smignalbym gdzies po zachodzie slonca. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Lans Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kto leci dzisiaj po 21 na DELLa polatać??? 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja może dziś bym się wreszcie wybrał, niestety bzykiem małżowinki, bo mój wymaga wizyty u mechanika jednak, ale będzie wreszcie okazja spotkać się z forumową ekipą... :)Może przy okazji jakieś cenne wskazówki przed przystąpieniem do kursu na A dostanę... 0 Cytuj
lukas_01 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ma ktoś teraz czas i ochotę polatać ?? celu nie ma ale można coś wymysleć 0 Cytuj
lukas_01 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 to o której i gdzie się ustawiamy ?? ja do łodzi dojadę za jakieś 20 min. 0 Cytuj
Lans Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dawajcie po 21 na DELLa. 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To ja startuję, na D(h)ella... 0 Cytuj
Lili Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 A ja z Della wracałam już o tej porze XD 0 Cytuj
Jarek Wadowiec Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 moze ktos chetny za 50 min gdzies wyjedzam nad Rydwan (zalana żwirownia) okolice łowicza . jade przez Brzeziny łyszkowice ,łowicz...??? zostaje tam do godziny 17 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Polece chyba na Czarnocin oblookac czy juz sie tam cos dzieje.Ale to dopiero poznym popoludniem bo patelnia straszna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Jarek Wadowiec Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 jak ktos by przyjechal niech dzwoni ....to sie spotkamy .. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Decyzja zapadla, lecimy na Czarnocin1.Bulba + plecaczek2.Mario + plecaczek3.PrzemskiJezeli ktos ma ochote to zapraszamy.Zbiorka o 19 na koncu DabrowskiegoPo prawej stronie jest zatoczka wiec tam. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Jerry Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Oprócz Czarnocina ktoś planuje dzisiaj coś? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Trzeba wyprowadzic koze na spacer :)Za pare chwil cos po lodzi/okolicach. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Wojtas Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 jestem chętny dziś na latanie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Mysza Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Niedługo lecę do Torunia na pierniki jak ktoś chętny to zapraszam. 0 Cytuj
oli Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 gdzie dzisiaj gdzie dzisiaj jestem po 6 latach nowawy gdzie sie obecnie spotykacie 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 mysza, ty przypadkiem nie jeździsz tym swoim moto gdzieś po okolicach tuszyńskiej? coś mi się ostatnio obija biała Honda o oczy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi