Mario Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 i polatane, Stryków, Brzeziny, Andrespol, Dell,udało się nawet przetestować ABS i awaryjne hamowanie,przy akompaniamencie wymiany pozdrowień z uśmiechniętymi Misiami (przy okazji pozdrawiam, bardzo sympatyczni :)ps. wie ktoś coś o wypadku na skrzyżowaniu Dąbrowskiego/Rydza,4 moto rozwalone, znajomy mi mówił jak przejeżdżał tam o 18.30 ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No niestety nie udało mi sie podjechać o tej 18 na lukoila. Teraz to już trzeba mysleć o majówce...hmmm.bieszczady siedzą mi w głowie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 W necie jeszcze nic na ten temat nie widze.Ale faktycznie w tych godzinach slyszalem niezle palowanie na Rydza. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 smiga ktos na della dzis 20.00?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć:-) Powiedzcie mi proszę gdzie w Łodzi lub gdzie w okolicach odbywają się jakieś nieoficjalne spotkania , gdzie szukać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 najczęściej na dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 w które dni i o jakiej porze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 kłamać nie chcę, ale chyba w nd najcześciej w godz 18-20 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 w które dni i o jakiej porze?co niedziela 20.00 dellkozak moto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnreaL Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dzieki i do zobaczenia mam nadzieję w niedzielę:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Psiarnia widziałem ostro trzepała na Dellu dzisiaj Ktoś od nas się załapał?? Mi się udało przemknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ooo, byłem dzisiaj na Dellu około 21 jakieś 30 minut i motocykli kilka widziałem, a miśków żadnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na Dellu dzisiaj ma byc troche gesciej niz zwykle ;)Mysle ze w okolicach 20 moge podleciec.Ewentualnie mozna sprawdzic, jak wyglada zachod slonca nad lodziaogladany ze Smieciowej Gorki 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 O 21 będzie ktoś na dellu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 SiemaJest planowane jakieś latanie na 29.04 (niedziela) ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jest planowane jakieś latanie na 29.04 (niedziela) ?Opoczno :DZnajdź odpowiedni wątek, trochę się nas zdeklarowało 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 moze ktos chetny skoczyc dzis kolo 18 na RYDWAN ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a Gdzie to jest i co tam jest? Może będę chętny :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzieje sie cos dzisiaj na Dellu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu Pawel Skiba Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Tez mnie to ciekawi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O 18 lecimy do Uniejowa nad wode. Po drodze moze Zgnile Bloto. A wieczorkiem pewnie Dell 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja tez wieczorem przejade sie na Della. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jak byście codziennie w DELL'u byli, tak często byście tam nie jeździli nawet się zrymowało 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak coś to dzisiaj jest obstawa ślubu w Ozorkowie. Spotkanie 15:30 na Bliskiej w Ozorkowie ( jak sie jedzie od zgierza to pierwsza w lewo na ozorków i stacja będzie przy drodze po prawej). A potem robimy ognisko w Leźnicy Wielkiej nad zalewem. Kto chętny przyjeżdżać. Pogoda stroi wiatr 10 także można polatać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 U Krzysztofora dziś ognisko/grill na Rudzie Pabianickiej - dokładna lokalizacja. Chętnych zapraszamy na kiełbaskę, piwko i pogaduchy. Wszystko we własnym zakresie Wstępnie godzina 18;00- 19;00. Zainteresowani dzwonić do mnie lub Krzyśka, lub po prostu przyjeżdżać. Proponowane bez motorka ze względu na browarek ale jak tam chcecie. Dojazd z Kaliskiej autobusem Linii 50 lub 50A. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi