Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i polatane, Stryków, Brzeziny, Andrespol, Dell,udało się nawet przetestować ABS i awaryjne hamowanie,przy akompaniamencie wymiany pozdrowień z uśmiechniętymi Misiami (przy okazji pozdrawiam, bardzo sympatyczni :)ps. wie ktoś coś o wypadku na skrzyżowaniu Dąbrowskiego/Rydza,4 moto rozwalone, znajomy mi mówił jak przejeżdżał tam o 18.30 ?

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

No niestety nie udało mi sie podjechać o tej 18 na lukoila. Teraz to już trzeba mysleć o majówce...hmmm.bieszczady siedzą mi w głowie.

Opublikowano

W necie jeszcze nic na ten temat nie widze.Ale faktycznie w tych godzinach slyszalem niezle palowanie na Rydza.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Cześć:-) Powiedzcie mi proszę gdzie w Łodzi lub gdzie w okolicach odbywają się jakieś nieoficjalne spotkania , gdzie szukać?

Opublikowano

kłamać nie chcę, ale chyba w nd najcześciej w godz 18-20

LwG!!!

Opublikowano

Psiarnia widziałem ostro trzepała na Dellu dzisiaj :smile: Ktoś od nas się załapał?? Mi się udało przemknąć :smile:

Opublikowano

Ooo, byłem dzisiaj na Dellu około 21 jakieś 30 minut i motocykli kilka widziałem, a miśków żadnych :smile:

Opublikowano

Na Dellu dzisiaj ma byc troche gesciej niz zwykle ;)Mysle ze w okolicach 20 moge podleciec.Ewentualnie mozna sprawdzic, jak wyglada zachod slonca nad lodziaogladany ze Smieciowej Gorki :smile:

Opublikowano

SiemaJest planowane jakieś latanie na 29.04 (niedziela) ?

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Jest planowane jakieś latanie na 29.04 (niedziela) ?

Opoczno :DZnajdź odpowiedni wątek, trochę się nas zdeklarowało :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

moze ktos chetny skoczyc dzis kolo 18 na RYDWAN ???

Opublikowano

a Gdzie to jest i co tam jest? Może będę chętny :-)

Opublikowano

Dzieje sie cos dzisiaj na Dellu?

Krisu Pawel Skiba
Opublikowano

Tez mnie to ciekawi :smile:

Opublikowano

O 18 lecimy do Uniejowa nad wode.

Po drodze moze Zgnile Bloto.

A wieczorkiem pewnie Dell :smile:

Opublikowano

Ja tez wieczorem przejade sie na Della.

Opublikowano

jak byście codziennie w DELL'u byli, tak często byście tam nie jeździli :biggrin: nawet się zrymowało ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jak coś to dzisiaj jest obstawa ślubu w Ozorkowie. Spotkanie 15:30 na Bliskiej w Ozorkowie ( jak sie jedzie od zgierza to pierwsza w lewo na ozorków i stacja będzie przy drodze po prawej). A potem robimy ognisko w Leźnicy Wielkiej nad zalewem. Kto chętny przyjeżdżać. Pogoda stroi wiatr 10 także można polatać.

Opublikowano

U Krzysztofora dziś ognisko/grill na Rudzie Pabianickiej - dokładna lokalizacja.

Chętnych zapraszamy na kiełbaskę, piwko i pogaduchy. Wszystko we własnym zakresie :smile:

Wstępnie godzina 18;00- 19;00. Zainteresowani dzwonić do mnie lub Krzyśka, lub po prostu przyjeżdżać. Proponowane bez motorka ze względu na browarek ale jak tam chcecie. Dojazd z Kaliskiej autobusem Linii 50 lub 50A.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...