Jerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no ja niestet będę wolny dopiero koło 19tej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dzisiaj grzecznie ok.21 byłem w domu, ale spontan się udał, tylko miałem problem z dotarciem na niego 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Właśnie dotarłem,byliśmy na pietrynie i na dellu.Koniec był najlepszy bo z pościgiem policyjnym.Zgar źle pokazuje o godzinę do tyłu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak pojechaliście to chłopaki na sportach zaczęli ucieczkę i mijali mnie na rokicińskiej a za nimi radiowóz na sygnale.. pięknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Trenujemy gumowanie!!! Trzeba im pokazać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 hehe lubie takie akcje mogłem zostać choc jak wracałem przez widzew nie wiedziałem ze tam połowa drogi w przebudowie ale w sumie to nie dotyczyło mnie tyle ze nagle mi wyrosł spory kraweżnik koło jakiegos przystanku bo chyba tam wysepke budowali czy cos ale na drugim juz wychamowałem 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Może w sobotę jakieś spotkanie? Ma być chłodnawo, więc może jakieś południe? - Krótkie latanie razem, a później mam zamiar przejechać się pod wieczór do Spały z dwoma osobami, więc może będą chętni. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Lata ktoś teraz? Jak by ktoś miał ochotę mi potowarzyszyć to czekam na info do 20:30, Mój tele. znajdziecie w moim profilu, zakładka "o mnie". 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ja dziś symbolicznie, ale jeśli pogoda jutro dopiszę, to wieczorem z przyjemnością polatam. Reflektuje ktoś na jutrzejszy wieczór? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 @Smooth - trzeba było trochę wcześniej Nabiłem dzisiaj 173km i starczy, a chłopaki jeszcze polecieli jeździć, także wystarczyło pisać sms'a 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 polatała bym z wami ale moja pojemność to nie ta co wasza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 polatała bym z wami ale moja pojemność to nie ta co wasza jakie to ma znaczenie, ja dzi wieczorem chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 To może i ja bym się gdzieś wybrał. Miałem lecieć do Łęczycy, ale nie wyszło... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mozę bym się podłączyła do kogoś wieczorkiem by troszkę polatać Tylko ostrzegam nie jestem kamikadze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif Ja mieszkam na Dąbrowie także jak by co czekam na jakom wiadomosc na male pola-tanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja dzisiaj rovniezsie pisze, tez jestem z Dabrovy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 to jakby co to czekamy na jakaś wiadomość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 oto mój numer (tlf. 601386878 dorka )jak by kto się namyslił polatać w kobiecym towarzystwie na małej pojemności. TO czekam na znak bo lecę korzystać ze słońca i wsiadam na moto .Czekam pod telefonem na wiadomości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Z Dorką jesteśmy umówieni dzisiaj o 16:30 pod TESCO przy Pojezierska/Włókniarz. Ktoś jeszcze reflektuje? PS mamy dzisiaj zamiar polatać raczej rekreacyjnie i bezstresowo. (takie ostrzeżenie dla szybkich i wściekłych )Mój tele: 606333020 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Postaram się również być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ręce opadają... Siedem godzin nie było mnie w domu, a zaczęło się od Łęczycy. Trzeba było przyjechać, bo nabiłem ponad 160km, a nie się umawiacie po wieczorach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Chyba nie rozumiem Twojego posta:D Widzisz Dorka nie było tak strasznie:) Tym samym nie masz już swojego argumentu, żebyś pojeździła, ale jesteś za wolna:) Było dobrze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Dzięki podołałam temu wyzwaniu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif Oczywiście pisze się następne Dzięki za wypad bylo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kurde, żałuję że nie dotarłem, ale po sobotniej imprezie nie byłem w stanie wsiąść na bajka. Może następnym razem się uda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dobrze wczoraj było Tylko jeden kolega nam się zapodział gdzieś... Do następnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jerry masz racje miał dojechać na della i zaginał w akcji niestety Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi