preker84 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 w niedziele jest czestochowa 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czy ktoś wybiera się może gdzie inndzień niż do częstochowy, chętnie się dołączę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czy ktoś leci na Skierniewice w sobotę? Czy uważacie imprezę za mało znaczącą i nie chce wam się jechać? Dajcie znać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jak się zbierze grupa to może... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Prawdziwy spontan. Tel 'jesteś w domu?'tak"idziesz polatać"tak.Polatane na mokrym, banan na twarzy wypad za Zgierz do baru przydrożnego i powrót :)Dziękować Darcio za tel :riding: 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kto lata w sobotę! Mam cały dzień wolny bo kobita pojechała na jakąś wycieczkę z mieszkankami i pracownikami DPS...Obadałem Skierniewice i tak myślę, że średnio warto siedzieć. Można jednak załapać się na 11;30 na rynek i pojechać z paradą do kościoła. Następnie proponuję przeczekać mszę gdzieś w pobliżu np na lodach czy zwyczajnie pogadać, tak by nie zakłócać nikomu modłów. Po mszy idzie się załapać na grochówkę/herbatę/kawę - nie pisze czy bezpłatnie ale raczej taka tradycja, a nawet jak nie to nie będzie chyba tragedii. Ja bym się chociaż na przejazd załapał. W drodze powrotnej można coś jeszcze odwiedzić. Zbieram listę - dopisywać się.1. Aidekk2. Julka (jak się zbierze ekipa).Liczę na co najmniej +2 chętnych i lecim! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sral pies z ta pogoda. Nic kurna zaplanowac nie mozna.Bym sie przelecial, ale co bedzie na niebie tego nikt nie wie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Do Skierniewic mogę się przelecieć oczywiście jak nie będzie padało. Jeżeli będzie tak jak dziś to jestem. Nie dopisuję się do listy ze względu na brak pewności pogodowej ale będę śledził wątek. Tylko trzeba by może zapodać jakieś orientacyjne miejsce soptkania bo godz 10:30 jest ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tylko trzeba by może zapodać jakieś orientacyjne miejsce soptkania bo godz 10:30 jest ok.Jeśli lecieć na Skierniewice to nie widzę lepszego miejsca niż Brzezińska - parking pod M1 :)Nawet jeśli ktoś nie wie gdzie to - nie sposób ominąć. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jeśli nie będzie padało i będzie mi się chciało to też polecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 to może ustalmy godzinę ostatecznej decyzji na 9:30. o tej porze zobaczymy jaka pogoda i albo jedziemy albo nie. A spotkania na 10:30. godzina na przygotowanie się powinna każdemu wystarczyć. Ze mną może ze 3-4 maszyny będą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ale w skierniewicach jest jakieś rozpoczecie sezonu czy coś w tym stylu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ale w skierniewicach jest jakieś rozpoczecie sezonu czy coś w tym stylu?Czytamy:http://www.zelazny-o...cie-sezonu-2012Może nie ma super atrakcji ale tak myślę, że jak ma Częstochowa nie wypalić to mnie chyba poj*bie na chacie... muszę się przejechać.to może ustalmy godzinę ostatecznej decyzji na 9:30Niech tak będzie. Jeśli godz 9;30 będzie pochmurno ale bez deszczu albo lepszy wariant to ok 9;30 napiszę tutaj w wątku, że jadę. Zresztą zobaczymy, co będzie. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja się piszę na jutro bo jakoś czuję w kościach że niedziela odpadnie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a gdzie sie zbieracie Jeśli lecieć na Skierniewice to nie widzę lepszego miejsca niż Brzezińska - parking pod M1 :)Nawet jeśli ktoś nie wie gdzie to - nie sposób ominąć.morzna poleciec przez łowicz lepsza drogajak o 10:30 to moze sie wyrobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja odpadam, także nie czekajcie na mnie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pogoda nie nastraja mnie na pozytywne myślenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wg mnie nie jest źle. Może się jeszcze rozpogodzi, ale mnie taka pogoda wystarcza. Byle nie lało 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 o ktorejdzisiaj bedzie lepsza pogoda jak jutro wiec czestochowa bedzie lipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Już prawie 9:30, więc wypada się zdeklarować czy jedziemy, czy też nie. Ja się wybiorę pod M1, czekam na parkingu. Jak nie będzie chętnych albo pogoda się zepsuje to wracam, ale inaczej bym się wybrał. Są chętni? ok. 10:00 wychodzę z domu więc do tego czasu piszcie. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja podjade na 10:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja bede 10.15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a możecie poczekać do 11 to i ja podjadę Jak coś jestem pod 511 514 678 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to co 11?? cze 10.30?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a możecie poczekać do 11 to i ja podjadęBędzie problem, nie damy później rady dojechać na czas. Do Skierniewic 62 km a tam zbiórka na 11;30 i przejazd miastem. Jadąc 80-90 średnio nie zajedziemy na czas. Licz, że są też wolniejsze motongi no i ja też tak do 120 śmigam bo tyle pozwala maszyna... Liczę, że dasz radę a jeśli nie możesz nas dogonić w trasie Lecimy 72 na Jeżów i tam odbijamy na Skierniewice na 705 Wyjazd punkt 10:30 z M1 żeby zdążyć na czas 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi