Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w poniedzialek jakiś spacer trzeba machnąć czyż nie?

raczej, że tak :smile: jeśli tylko będzie sucho to na pewno nawinę parę kilometrów :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W razie chęci, jestem gotów pośmigać we wtorek od południa :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Wtorek podobno ma byc jeszcze kiepski;/ ale sroda juz lepiej wiec czekamy na lepsza pogode

Opublikowano

wtorek 11 stopni i suchutko, a sroda 16 stopni i rowniez suchutko, kolejne dni juz gorzej ... jak coś to ja jestem chetny w te dni aby polatać :smile:

Opublikowano

Jak coś zdecydujecie to się może podłączę

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

a gdzie jak coś? :P

Opublikowano

nawet nie wiem gdzie jedziemy ale mozna sie ustawic ok12 na BP rzgowska/kolumny moze ktos jutro dołączy. jakas lekka przejazdzka chyba zobaczymy jak cieplo bedzie. prognoza to slonecznie 7st.

Opublikowano

Jak wstanę to będę :P

Opublikowano

ja dopiero od 15.00 wolne, niestety impreza świąteczna od rana...jeśli ktoś się pisze, to może dell ?

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

o za***iscie to lecimy tam :biggrin: wiec umawiamy sie o 12 na BP rzgowska/kolumny ok?

Opublikowano

Może jakieś śpiochy jak ja, nie zdążyły na spotkanie o 12.00 i chciałyby zrobić rundkę ok.14?Edit: Będę ok.14.00 na Wycieczkowej, potem dołączę może na Dell (dzwonić jak coś).

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Szkoda ze tak pozno info o BelchatowieAle moze pokrece sie o 15-16 kolo della

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

ochota jest jak zawsze, tylko czasu nie ma :sad2:

Opublikowano

Straszyliście że wtorek dupny a tu ładniutka pogoda;)

Opublikowano

Wstępnie moge się pisać na latanie w południu, tylko w jakim miejscu i o której? :smile:

LwG!!!

Opublikowano

badz ok 11 na SB to sie zgadamy, a nie wiem jeszcze gdzie, może Nieborów

Opublikowano

ogólnie jestem na TAK, tylko jutro musze podjechać do aleksa na chiwlke dowiedzieć sie jednej rzeczy i później bede wolny

LwG!!!

Opublikowano

Moze by dzisiaj cos na Dell`u 18-19; 19-20 ?w razie by bylo sucho ? :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Bylem na dworze przed chwila i mokro niestety.:sad2: ahh ta wiosna. Moze cos na niedziele zorganizujemy? w niedzile raczej kazdy ma wolne od pracy. Tylko nie wiem jak z pogoda:(