LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 to dawaj 514378498 tylko gdzie??to leci ktos gdzies 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja moge się przewietrzyć w granicach rozsądku 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 To ja mogę zaproponować spotkanie o 16, powiedzmy że na parkingu w Manu od Leroy Merlin, Na miejscu ustalimy gdzie lecimy, co Wy na to?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 moze wczesniej co 14:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja dam radę ale nie wiem jak inni... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 to ustalamy 14;30 pod manu kto sie pisze??-ksvisee rs50-moczyknor94-wojtas?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 to ustalamy 14;30 pod manu kto sie pisze??-ksvisee rs50-moczyknor94-wojtas 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 tutaj szybkie odpowiedzi sie licza zegar tyka jeszcze godzina i 2 minto miło jeszcze ktos?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 d1k3y Również podziękować za wczorajsze latanko (nie wiem jak Ty Dawidzie, ale mnie zakwasy dopadły na barkach ) Ktoś za jakiś czas wybiera się na latanko? Może o 17- 17.30 na parkinku przy rudzkiej górze (między bacówka, a ul. ekonomiczną) Jak coś kom jest na profilu mym. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mnie barki nie dotknęły ale nogi owszem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fotka z dzisiejszego latania ( zbiórka -> Manu - Leroy Merlin 14:30 ) Zespół nie liczny ale sliczny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no no sliczny sliczny niech załuja ci co nie byli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kurczę, jak do Was wyjeżdżałem, to chciałem sprawdzić ile mi paliwa zostało, no i mi została... końcówka kluczyka w korku od wlewu paliwa :/ Jadę jutro do ślusarza, może coś poradzi. Gdzie byliście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dellik? rozruszajcie sie bo cos slabo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wlasnie wrocilem.Zaczeli sie juz zbierac ale pi.......i jak w Kieleckiem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 i jak w KieleckiemJa jestem z kieleckiego! :DA co do wypadów, zadzwonił do mnie Krzysiek (Krzysztofor) i chciał polatać, toteż wyszedłem i pojechaliśmy do Łasku wyciągnąć siwutka, co by nas odprowadził do Łodzi. Wracaliśmy już po ciemku :DW domu byłem koło 21;00... wtedy dopiero pizgało! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 "i pojechaliśmy do Łasku wyciągnąć siwutka, co by nas odprowadził do Łodzi"Mega ROTFL !!!No o takim celu podrozy to ja jeszcze nie slyszalem :D :D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No jeździliśmy bez celu, spalić trochę wachy, wszystko. A że akurat znaleźliśmy się w Łasku to zadzwoniłem do siwutka co by tez trochę spalił 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ma ktos ochote polataci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dziś już nie dam rady, jutro wstawiam moto na serwis (kompletna wymiana tylnego hamulca) + łańcuch naciągnąć + stopka (bo się odmontował wyłącznik zapłonu).Jak dostanę moto koło czwartku to dam znać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tylko rzeby nie trzymali go rok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a ja byłem po 22 - a dla mnie każdy cel by ruszyć d*pę z domu to dobry cel Bulba - http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif i kiedy tylko mogę to na jazdę jestem chętny - zresztą Aidekk to wie i dlatego pewnie po mnie się bujnęli. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 w poniedzialek jakiś spacer trzeba machnąć czyż nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ehhh, przed chwilą wróciłem z biegania, miałem przyjemność spotkania wichury połączonej z gradem i deszczem,przy akompaniamencie temperatur w granicach 3 st...Wiosna, wiosna, ach gdzie Ty :)Jak warunki będą ciut lepsze, to się piszę na małe co-nie-co 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dla odmiany ja jakies pol godzinki temu wrocilem z moto - i nawet przyjemnie sie smigalo - troche mokro, troche chlodnawo, ale za to pustki na drogach i zero stresu, ze jakis baran ci wyjezdzie ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi