BykuOCW Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ale mnie denerwujecie, tylko słysze motocykle z domu :P A ja przez najbliższy miesiąc jazdę mam z głowy z powodów zdrowotnych... Pozostaje mi tylko słychać jak przelatujecie Dell'em 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Byku - ty to mnie nie przestaniesz zaskakiwać - podobno chciałeś skopać jakiegoś staruszka ale dziadek się nie dał i w złości ci kopytko złamał ?? hehe kuruj się kuruj - albo daj adres to ci podeślemy jakąś pielęgniarkę 90-60-90 hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mhm no ostatnio bywam nerwowy Nie, za taką pielęgniarkę dziękuję, chwilowo mam dość towarzystwa płci pięknej :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja byłem dziś pod DELL'em około 12-13, spotkałem jedynie kolgów nie zrzeszonych na żadnym forum. Jutro wybieram się około 11-12 do ogrodów w Arkadii (około 70km od Łodzi), pospacerować etc. wracając zajeżdżam do rodzinki na działkę w Strykowie. Jeśli ktoś ma chęć się dołączyć do spaceru w Arkadii (może również pałac pana Kleksa w Nieborowie), dawać znać. Pzdr. ps. dopisane 22:50 Guys, Niestety moje plany się zmieniły. O 11 jadę pomóc oglądać nowy nabytek znajomemu, w związku z tym mój wyjazd do Arkadii zmienia godzinę na bliżej nie ustaloną. Tak czy tak jadę, jeśli ktoś będzie się wybierał, mam nadzieję, że spotkamy się na trasie, lub na miejscu. Oprócz ogrodów Arkadyjskich samych w sobie, polecam zwiedzić pałac Pana Kleksa w Nieborowie i ogrody przynależące - fajna sprawa na spacer w taką pogodę. bilety wstępu za grosze. byłem tam jeszcze za czasów FZ1 http://www.nieborow.art.pl/ http://p1.bikepics.c...718198-full.jpg żeby nie było, wersja z dziś fajny spacer po tych ogrodach w Arkadii http://p1.bikepics.c...367799-full.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No i nastepna za***ista wycieczka zaliczona :)Olsztyn 310km nawiniete 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Bulba tak pałowaliśmy że knajpę przejechaliśmy ) Ale musimy tam jechać na żarełko kiedyś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Pojedziemy pojedziemy. Nawet wtedy, gdyby mial byc to nasz jedyny cel :)Ps: Fotki dawajcie ! :)No dobra bo my tu gadu gadu, pierdu pierduA na Della trza smigac na 20:00 :DBez odbioru. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dzisiaj ktoś lata? ruszam koło 18 telefon poniżej 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ...dawno tutaj nie zaglądałem, trzeba troszkę odświeżyć Ktoś chętny jutro polatać koło 18? albo może koło 20 ? Jakaś mała rundka 50-60km...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ktoś jutro jeździ po Łodzi w godzinach popołudniowych ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ja mam ochote jak byl by ktos chetny zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ooooo dżerry no wreszcie dawaj na della o 18 będę czekał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 obserwuję. kończe o 21 ale o tej godzinie chyba juz bedziecie zwijać? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 no niema chentnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No no, dawno razem nie śmigaliśmy. Jestem na Dell'u o 18 w takim razie. Jak ktoś chętny to wpadać. Czy będziemy zawijać o 21 to niewiadomo, zależy jak się rozwinie sytuacja. Różnie bywa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ma ktos ochote na mala wycieczke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja dzisiaj po poludniu bede na pasie za Rossoszycą. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Hi, Wybieram się na traskę 150km za jakieś 45min. Trasa na Jeziorsko, zaczynając na rogu śląska/karpia (przy kracówce tramwajowej - jest taka fajna duża zatoczka), na chocianowicką, lutomiersk, szadek, rososzycę, wartę (czyli na dole jeziorska), JEZIORSKO dookoła, i powrót górą, czyli księża wólka, niemysłów, poddębice, aleksandrów łódzki, no i już do łodzi. Po drodze oczywiście gdzieś cola/frytki, postoje na spacerek Typowo turystycznie, omijając jakieś większe drogi jak się da (nie ukrywam, że nie znam w pełni trasy, więc jakiś piach po drodze może się trafić, i trzeba będzie zawrócić, ominąć etc ), prędkość na trasie do 130km/h (jadę z plecakiem). Dopisane. Po wycieczce powiem Wam, że po Łodzi jeździ pełno 2oo, poza miastem już mniej (dziwne, że ludziki wolą jeździć po Włókniarzy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif ). Aczkolwiek po drodze (na parkingach na trasie za Szadkiem) spotkałem fajną ekipę stunterów z Łodzi , na miejscu (na tamie Jeziorska) również kilka ładnych moto na spacerze. Dzień udany, i smaczne hot dogi z budki na tamie. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Patrzę przez okno na pogodę i żałuje ze nie mogę się przejechac, niestety cały weekend w pracy od 6 do 22:( pozdrawiam wszystkich podróżujacych i uważajcie na drodze. Mam nadzieję ze za tydzień będzie można gdzieś posmigac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, Chętnie na Dell się przyłacze go Was, będe w tamtych okolicach. jka coś to w którym miejscu będziecie? Jak ktoś może niech klepnie esa do mnie 693-846-519 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Krzysztofor dzięki za spotkanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A dziś coś się dzieję? Bo po urodzinach jestem ale nawet czuję że mogę wsiadać i jechać :)Może zrobimy jakaś wycieczkę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ja jestem chetny jak cos to sms 514378498zreszta jestem ciekawy i chcialem zobaczyc tego twojego zippamoze manu i tam sie cos pomysli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja też chętnie się przejadę jakieś 50-60km. Taka pogoda, aż żal nie wykorzystać. Dajcie znać jak coś 607691406 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi