preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 gdzie jest admin, niech no zarządzi, ja bede negocjował z .. 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No to nadajcie jakiś kierunek. Ja się dostosuję. Macie jakieś pomysły to piszcie. Może spała , skrzynki, ślesin czy coś tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jutro Niedźwiady 7km od Ślesina także na grilla zapraszam na działke.szkoda że autem jeszcze :/ ale jak cos to dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Słuchajcie, Sulejów możemy zaliczyć w inny weekend - ja jestem skłonny na propozycję Jacka Jutro wybieram się około 11-12 do ogrodów w Arkadii (około 70km od Łodzi), pospacerować etc. wracając zajeżdżam do rodzinki na działkę w Strykowie. Jeśli ktoś ma chęć się dołączyć do spaceru w Arkadii (może również pałac pana Kleksa w Nieborowie), dawać znać.Spotkalibyśmy się na Kaloryferze lub w innym miejscu przy głównej drodze i pojedziemy zaznać trochę krajobrazu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 może być Arkadia i Kleks. :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 będziecie lecieć przez Stryków ? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Hm nie wiadomo gdzie i kiedy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 jutro o 20 bede na Dellu moze kogos z was tam spotkam. dozobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dobra słuchajcie, apropo tej trasy proponowałem przez Jacka to nie wypali, bo napisał sms'a mi właśnie.Spotykamy się o 12.00 na kaloryferze przy Wycieczkowej - kto chce dołączyć gdzieś na trasie, to proszę dzwonić ok. godziny 11'stej. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ale to zostaje ta Arkadia ?http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=arkadia+niebor%C3%B3w&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=597&wrapid=tlif133201821779310&um=1&ie=UTF-8&ei=NPxkT57UKMPN4QSmrLXuBw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=3&ved=0CBEQ_AUoAg? jak co to dołącze w Strykowie ale dam znać na kom szeryfowi 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak się spotkamy to omówimy trasę - Sulejów, Łowicz, Tomaszów i inne mieściny są w pobliżu, więc chyba bez różnicy. Wstępnie jestem za tym Sulejowem, bo mam ochotę na trasę przy Koluszkach.Edit: Wybrałem wcześniej Arkadię, bo Jacek miał opracowany plan i by nas poprowadził - bez niego, to nie to samo może być 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jaki kierunek to nie ma znaczenia.Czyli zostaje 12ta kaloryfer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Czyli gdzie ostatecznie? Ja jadę bankowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ale się zakręcilo ja jade bankowo na 90% 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kaloryfer 12ta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ok jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No to dozobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 znowu ta sama trasa? a nie lepiej jechac w nieznane? kurde na sulejowie kazdy byl milion razy i jest jeszcze jedna rzecz w tomaszowie macie ponad kilometrowy korek ;/ podjade na kaloryfer zobaczymy co ustalicie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 znowu ta sama trasa? a nie lepiej jechac w nieznane? kurde na sulejowie kazdy byl milion razy i jest jeszcze jedna rzecz w tomaszowie macie ponad kilometrowy korek ;/ podjade na kaloryfer zobaczymy co ustalicie.Pewnie nikt sie nie bedzie upierał z tym sulejowem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dobra pogadamy na miejscu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Koledzy podpowiedzcie gdzie dokładniej jest ten kaloryfer na wycieczkowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 http://www.zumi.pl/,...1a,namapie.html Ps. Wlasnie skorumpowalem jeszcze jednego niezrzeszonego kolege 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Kolego bulba ruszasz z dabrowy? moze razem ruszymy na wycieczkowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Swietnie !Musze tylko wczesniej podjechac gdzies na karcher, bo wczoraj z tego pospiechu nie zdazylem umyc butowAha i o 11:40 podjedziemy jeszcze po kolege na Zarzewska przy Rzgowskiej.To moze odrazu tam sie umowimy ?No chyba ze chcesz wczesniej, to wtedy o 11:15 r.Tatrzanskiej i DabrowskiegoPs. Dobra to ja sie zawijam, jak by co to 504 059 579 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 tylko ja robiłem zdjęcia ? ImageShack Album - 3 imagesTylko Ty i tylko tyle a traska była spokomoże dzisiaj ktoś zrobi więcej 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi