filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja do skrzynek zawsze ale ok 16 ej jak jestes chętny to jade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A co w Skrzynkach jest? Nigdy nie byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 woda i lasy jakby ktoś chciał po 16 polecieć to ja chetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ja właśnie wróciłem od pyty motongów jeździ hehe 1 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Są chętni żeby jutro ok 15 polatać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Może uderzymy w niedzielę 18 marca na Sulejów, jadąc przez Koluszki i Spałę? (trasa chyba większości znana). Proponuję spotkać się o godzinie 11.00 lub 12.00, aby wrócić mniej więcej do godzinki 16.00 (jestem umówiony na wieczór). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 jestem za!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Suchy proponuje jutro ok 12 wypad do Sulejowa. Jakby nie wypaliło to mogę się przyłączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Cholera, a ja w pracy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Udanej wyprawy. Napiszcie jak było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 jak są chętni to umówmy siepod castorama na al włokniarzy jak na zgierz sie jedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Wycieczka ZAJEFAJNA !!!Cale szczescie ze poczekaliscie chwilke z wyjazdem.Mam nadzieje nawinac z Wami wiecej kilometrow 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Wycieczka ZAJEFAJNA !!!Cale szczescie ze poczekaliscie chwilke z wyjazdem.Mam nadzieje nawinac z Wami wiecej kilometrow Bulba jedziesz jutro do Sulejowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Korci mnie, ale nie wiem czy sie wyrobie z czasem.Jak tylko mi sie wyklaruje, to nie omieszkam sie z Wami ta tragiczna wiadomoscia podzielic 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ktos bedzie jutro o 20 na Dellu?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 tylko ja robiłem zdjęcia ? http://imageshack.us/g/6/dsc02204ur.jpg/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W związku z tym, że dla mnie wycieczka skończyła się wyjątkowo szybko z powodu zdechnięcia akumulatora (haser łączę się z Tobą w bólu) chciałabym podziękować za liczne przybycie na miejsce zbiórki Oczywiście wyjątkowe uściski dla kolegów za solidne pchnięcie z dwójki, które umożliwiło mi dojechanie do domu - nowe doświadczenie związane z jazdą 80km/h po trasie spowodowało odkrycie najniższego w historii r6 poziomu spalania Mam nadzieję, że oprócz foty z fotoradaru, nieogarniętych kierowców i mojego zdechniętego akumulatora wszystko poszło już dobrze Pozdrawiam i liczę na powtórkę w najbliższym czasie cała przyjemność po naszej stronie, ważne jednak że się udało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 kto jutro leci do Sulejowa?????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ja byłem dziś pod DELL'em około 12-13, spotkałem jedynie kolgów nie zrzeszonych na żadnym forum. Jutro wybieram się około 11-12 do ogrodów w Arkadii (około 70km od Łodzi), pospacerować etc. wracając zajeżdżam do rodzinki na działkę w Strykowie. Jeśli ktoś ma chęć się dołączyć do spaceru w Arkadii (może również pałac pana Kleksa w Nieborowie), dawać znać. Pzdr. ps. dopisane 22:50 Guys, Niestety moje plany się zmieniły. O 11 jadę pomóc oglądać nowy nabytek znajomemu, w związku z tym mój wyjazd do Arkadii zmienia godzinę na bliżej nie ustaloną. Tak czy tak jadę, jeśli ktoś będzie się wybierał, mam nadzieję, że spotkamy się na trasie, lub na miejscu. Oprócz ogrodów Arkadyjskich samych w sobie, polecam zwiedzić pałac Pana Kleksa w Nieborowie i ogrody przynależące - fajna sprawa na spacer w taką pogodę. bilety wstępu za grosze. byłem tam jeszcze za czasów FZ1 http://www.nieborow.art.pl/ http://p1.bikepics.com/2009/07/05/bikepics-1718198-full.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W sprawie sulejowa to gdzie zbiorka i o 11 czy o 12 ? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja lece .12ta róg Jana Pawła i Pabianickiej. Może sie przyjmie.Piszcie kto jedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Marcel Sulejów myślę że 12. Myślę że więcej osób dołączy. Suchy też leci. Miejsce zbiórki do uzgodnienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja mieszkalem w sulejowie ale szczerze mowiac nie ma tam wiekszych atrakcji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No to nie jade :wacko:Przeprowadź sie do DELLA tam są większe atrakcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Bylem wczoraj na dellu niezla prosta:) szczerze mowie z tym sulejowem i droga tez nie jest zaspecjalna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Wreszcie czuć wiosnę! Pełno kolegów dzisiaj jeździło! ja byłem pod Dellem tak po 14tej, później po mieście trochę i do Kruszowa na objad... tam też sporo motocykli Wreszcie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi