Skocz do zawartości

Spontany - spotkania nieoficjalne

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

ja właśnie wróciłem :smile: od pyty motongów jeździ hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Może uderzymy w niedzielę 18 marca na Sulejów, jadąc przez Koluszki i Spałę? (trasa chyba większości znana). Proponuję spotkać się o godzinie 11.00 lub 12.00, aby wrócić mniej więcej do godzinki 16.00 (jestem umówiony na wieczór).

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Wycieczka ZAJEFAJNA !!!Cale szczescie ze poczekaliscie chwilke z wyjazdem.Mam nadzieje nawinac z Wami wiecej kilometrow :riding:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Wycieczka ZAJEFAJNA !!!Cale szczescie ze poczekaliscie chwilke z wyjazdem.Mam nadzieje nawinac z Wami wiecej kilometrow :riding:

Bulba jedziesz jutro do Sulejowa?

Korci mnie, ale nie wiem czy sie wyrobie z czasem.Jak tylko mi sie wyklaruje, to nie omieszkam sie z Wami ta tragiczna wiadomoscia podzielic :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

W związku z tym, że dla mnie wycieczka skończyła się wyjątkowo szybko z powodu zdechnięcia akumulatora (haser łączę się z Tobą w bólu) chciałabym podziękować za liczne przybycie na miejsce zbiórki :smile: Oczywiście wyjątkowe uściski dla kolegów za solidne pchnięcie z dwójki, które umożliwiło mi dojechanie do domu - nowe doświadczenie związane z jazdą 80km/h po trasie spowodowało odkrycie najniższego w historii r6 poziomu spalania ;) Mam nadzieję, że oprócz foty z fotoradaru, nieogarniętych kierowców i mojego zdechniętego akumulatora wszystko poszło już dobrze :smile: Pozdrawiam i liczę na powtórkę w najbliższym czasie :smile:

cała przyjemność po naszej stronie, ważne jednak że się udało :smile:

ja byłem dziś pod DELL'em około 12-13, spotkałem jedynie kolgów nie zrzeszonych na żadnym forum.

Jutro wybieram się około 11-12 do ogrodów w Arkadii (około 70km od Łodzi), pospacerować etc. wracając zajeżdżam do rodzinki na działkę w Strykowie.

Jeśli ktoś ma chęć się dołączyć do spaceru w Arkadii (może również pałac pana Kleksa w Nieborowie), dawać znać.

Pzdr.

ps. dopisane 22:50

Guys,

Niestety moje plany się zmieniły.

O 11 jadę pomóc oglądać nowy nabytek znajomemu, w związku z tym mój wyjazd do Arkadii zmienia godzinę na bliżej nie ustaloną.

Tak czy tak jadę, jeśli ktoś będzie się wybierał, mam nadzieję, że spotkamy się na trasie, lub na miejscu.

Oprócz ogrodów Arkadyjskich samych w sobie, polecam zwiedzić pałac Pana Kleksa w Nieborowie i ogrody przynależące - fajna sprawa na spacer w taką pogodę. bilety wstępu za grosze. byłem tam jeszcze za czasów FZ1 ;)

http://www.nieborow.art.pl/

Dołączona grafika

http://p1.bikepics.com/2009/07/05/bikepics-1718198-full.jpg

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Wreszcie czuć wiosnę! Pełno kolegów dzisiaj jeździło! :biggrin: ja byłem pod Dellem tak po 14tej, później po mieście trochę i do Kruszowa na objad... tam też sporo motocykli :biggrin: Wreszcie! :smile:

icon3.png