Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ja nie wiem co ty zrobiłaś z tym akumulatorem trzeba było jechać z nami byśmy pomogli przy odpalaniu po postoju:P 0 Cytuj
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Nie do końca było wiadomo, czy jest ładowanie, więc nie było sensu ryzykować postój na dobre w szczerym polu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 byś zostawiło r6 gdzieś na poboczu i bym cie przygarnął na pasażera:P, no ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło:P 0 Cytuj
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 nigdy bym jej nie zostawiła! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 to byśmy cię na hol wzięli hehe zawsze by dało jakoś radę 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 No to koza ubrana i gotowa do jazdy.Jade sie poszwedac po miescie troche, pewnie zalicze Della pare razy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zajefajne spotkanie i przejażdżkę. Miło było poznać naprawdę fajnych ludzi. Jula naprawiaj sprzęt i już niebawem ruszamy. Może tym razem gdzieś nad wodę? A kto nie był niech żałuje. 0 Cytuj
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Wszystko jedno gdzie, byle z Wami! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Jula żałuj 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 a chetny jest ktos na jakies wieczorne latanie? jesli tak to moj numer tel jest w profilu:) 0 Cytuj
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ja już nie dam rady dziś. Ale jutro chętnie. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 No to Panowie i Panie Gdzie i o ktorej jutro ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Dokladnie gdzie i o ktorej jutro lecimy? ja bede dyspozycyjny kolo godz 18-19 0 Cytuj
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Troszkę późnawo ale ja się piszę. Pomyślimy jutro. 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 a wczesniej ktos leci na jakas krajoznawcza przejazdzke? tak ok 13? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 ja ogolnie sie dostosuje wiec tylko dajcie znac numer jest w profilu 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 13 troche za wczesnie.o 14 odbieram małżowine z fabryki.15 a najlepiej 16.Nie gniewajcie sie, ale niektorzy pracuja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Słuchajcie, ja będę w sobotę o 15.00 na parkingu przy Wycieczkowej (tzw. kaloryfer) - jeżeli są chętni to zapraszam, uderzymy małą traskę w okolice. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Mnie przekonales.Melduje sie o 15 na kaloryferze.Ps. I to jest konkretna odpowiedzBez zbednych owijaczy.Ps2. Czy mam Cie wypatrywac po awatarze ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 ja tez postaram sie byc na 15 na ulicy wycieczkowej mam nadzieje ze tam trafie 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Dzizus jaka pogoda ! A moze grilika jakiegos machniemy spontanicznie ? Kupi sie jakas chinszczyzne w TESCO za 9.99PLN co by nie bylo go szkoda zostawic. Kielbache, wegiel na stacji i ... )))))))))) Jest fajna miejscowka na lublinku http://www.zumi.pl/,...1a,namapie.html No chyba ze preferujecie gdzies dalej, nad wieksza wode 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Jerry Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Jak odpalę dzisiaj potwora to będę się kręcił koło Della, planuje ktoś pojeździć? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Jerry, może zahaczymy z chłopakami o Della, więc jak coś to dzwoń. Natomiast jeśli chodzi o grilla spontanicznego, to jak mi się uda - zabiorę forumowy grill 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 a może macie ochote na jakąś traske na połnoc? Skrzynki np. :]PRZEPRASZAM SPRAWA NIEAKTUALNA - ŻONA MA ZAWSZE RACJĘ... 0 Cytuj 504635425
Rekomendowane odpowiedzi