Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja nie wiem co ty zrobiłaś z tym akumulatorem trzeba było jechać z nami byśmy pomogli przy odpalaniu po postoju:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nie do końca było wiadomo, czy jest ładowanie, więc nie było sensu ryzykować postój na dobre w szczerym polu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 byś zostawiło r6 gdzieś na poboczu i bym cie przygarnął na pasażera:P, no ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nigdy bym jej nie zostawiła! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 to byśmy cię na hol wzięli hehe zawsze by dało jakoś radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No to koza ubrana i gotowa do jazdy.Jade sie poszwedac po miescie troche, pewnie zalicze Della pare razy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zajefajne spotkanie i przejażdżkę. Miło było poznać naprawdę fajnych ludzi. Jula naprawiaj sprzęt i już niebawem ruszamy. Może tym razem gdzieś nad wodę? A kto nie był niech żałuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Wszystko jedno gdzie, byle z Wami! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jula żałuj 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a chetny jest ktos na jakies wieczorne latanie? jesli tak to moj numer tel jest w profilu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja już nie dam rady dziś. Ale jutro chętnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No to Panowie i Panie Gdzie i o ktorej jutro ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dokladnie gdzie i o ktorej jutro lecimy? ja bede dyspozycyjny kolo godz 18-19 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Troszkę późnawo ale ja się piszę. Pomyślimy jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a wczesniej ktos leci na jakas krajoznawcza przejazdzke? tak ok 13? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja ogolnie sie dostosuje wiec tylko dajcie znac numer jest w profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 13 troche za wczesnie.o 14 odbieram małżowine z fabryki.15 a najlepiej 16.Nie gniewajcie sie, ale niektorzy pracuja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 spoko ja sie dopasuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Słuchajcie, ja będę w sobotę o 15.00 na parkingu przy Wycieczkowej (tzw. kaloryfer) - jeżeli są chętni to zapraszam, uderzymy małą traskę w okolice. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Mnie przekonales.Melduje sie o 15 na kaloryferze.Ps. I to jest konkretna odpowiedzBez zbednych owijaczy.Ps2. Czy mam Cie wypatrywac po awatarze ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ja tez postaram sie byc na 15 na ulicy wycieczkowej mam nadzieje ze tam trafie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzizus jaka pogoda ! A moze grilika jakiegos machniemy spontanicznie ? Kupi sie jakas chinszczyzne w TESCO za 9.99PLN co by nie bylo go szkoda zostawic. Kielbache, wegiel na stacji i ... )))))))))) Jest fajna miejscowka na lublinku http://www.zumi.pl/,...1a,namapie.html No chyba ze preferujecie gdzies dalej, nad wieksza wode 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak odpalę dzisiaj potwora to będę się kręcił koło Della, planuje ktoś pojeździć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jerry, może zahaczymy z chłopakami o Della, więc jak coś to dzwoń. Natomiast jeśli chodzi o grilla spontanicznego, to jak mi się uda - zabiorę forumowy grill 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 a może macie ochote na jakąś traske na połnoc? Skrzynki np. :]PRZEPRASZAM SPRAWA NIEAKTUALNA - ŻONA MA ZAWSZE RACJĘ... 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi