Mibu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Siemka, jak by wam się Start przesunął o jakieś 2,5 godzinki to ja też się pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobrze że Jula nie czytała Ona też chyba ma teraz sesje bo strasznie nerwowa Siemka, jak by wam się Start przesunął o jakieś 2,5 godzinki to ja też się pisze kurcze, no mnie bardziej pasuje ta 14 sta potem nie wiem czy do tyrki nie będę musiał wrócić, 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja bym koło 13-14 mógł pośmigać z wami. Może jakaś spała itp ma być 16 stopni i słonecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 kurcze, no mnie bardziej pasuje ta 14 sta potem nie wiem czy do tyrki nie będę musiał wrócić,Ale ja nie chcę żebyście specjalnie zmieniali godzinę tylko jakby wypadło wam coś nie przewidzianego...No ja do 16 powinienem być w pracu i wątpie żebym się wcześniej zerawał, ale spróbuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Niestety mnie nie będzie w sobote (mam problem z odpaleniem motorka ) a jutro do pracy trzeba lecieć. Na następny week można się gdzieś wybrać bo już powinienem się wyrobić. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ej to jutro gdzie i o ktorej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ej to jutro gdzie i o ktorej?wszystko napisane carrefour o 14 stej albo bp na Rzgowskiej - masz fon:531044220 jak co to dzwon 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobrze że Jula nie czytała Ona też chyba ma teraz sesje bo strasznie nerwowaej, nieprawda! Nie jestem nerwowa A post widziałam, ale wolałam nie komentować... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 postaram się dojechać jak tylko gorączka mi zejdzie 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Rozmawiałem z szefem i koło drugiej też mogę wyruszyć w stronę Rzgowskiej chyba że macie coś przeciwko... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No co Ty! Wbijaj! Proponuję poczekać na wszystkich spóźnialskich 15 min - o 14:15 wyruszamy ze stacji, a jak ktoś się jeszcze nie wyrobi to lecimy trasą w stronę karczmy w Kruszowie i trzeba nas gonić 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Niestety Hard Work do 16 :(Ale chetnie poszwedam sie z kims wieczorkiem po miescie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Postaram sie podjechac:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 To gdzie brykamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ale mowimy teraz o wieczorze ?A nie wiem, gdzie oczy i koła poniesą 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 W związku z tym, że dla mnie wycieczka skończyła się wyjątkowo szybko z powodu zdechnięcia akumulatora (haser łączę się z Tobą w bólu) chciałabym podziękować za liczne przybycie na miejsce zbiórki Oczywiście wyjątkowe uściski dla kolegów za solidne pchnięcie z dwójki, które umożliwiło mi dojechanie do domu - nowe doświadczenie związane z jazdą 80km/h po trasie spowodowało odkrycie najniższego w historii r6 poziomu spalania Mam nadzieję, że oprócz foty z fotoradaru, nieogarniętych kierowców i mojego zdechniętego akumulatora wszystko poszło już dobrze Pozdrawiam i liczę na powtórkę w najbliższym czasie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Moge pomoc w naladowaniu go i sprawdzeniu ile faktycznie zycia w nim pozostalo.Musze go jednak dostac w swoje lapki na jakies dwa dni.Bo to wcale nie musi byc akumulator lecz ladowanie, to tez moge sprawdzic. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Na razie podłączyłam pod prostownik i zobaczymy co dalej, ale dzięki za propozycję 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 uuu to daleko Julka to daleko odjechalicie od Kruszewa? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 uuu to daleko Julka to daleko odjechalicie od Kruszewa? ja odjechałam prosto do Łodzi, a reszta to nie wiem 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jutro ktoś jezdzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No i dzisiejsza wycieczka udana:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Opowiadać proszę gdzie byliście 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A dużo by opowiadać pojechaliśmy za tomaszów oglądać bunkry to tak w skrócie hehe:P ogólnie ciekawie było żałuj że cię nie było bo miła przejażdżka była:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 haha nie denerwuj mnie żałuję baaaardzo, ale cóż, trudno 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi