Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wstępnie jakiś kierunek? - Może się podłączę, ale nie przewiduję jakiś długich tras 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 haha - widziałaś - zasugerowałaś że nie jest tak źle i propozycje się posypały mówiłem Ci, też długiej traski nie mamy zamiaru strzelać-lekka i zwiewna --> podobno hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kierunek dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 wstępnie zaproponowałam spotkanie na BP róg Kolumny i Rzgowskiej (przy Carrefourze) trasa do Kruszowa i powrót przez Czarnocin - albo odwrotnie - najpierw Czarnocin potem Kruszów. Ale to pierwsze co mi przyszło do głowy, bo to moja stała trasa, więc czekam na lepsze propozycje 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kierunek dellDarek - z tobą zawsze miło się śmigało, więc zacznijmy od tego Dell'a lub Wycieczkowej, potem woj. Łódzkie :riding:Spała/Tomaszów itd. nie najgorsze, ale trochę nudne chyba? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 a w piatek o ktorej godzinie jak cos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Spała/Tomaszów itd. nie najgorsze, ale trochę nudne chyba?miało być niedaleko 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 eno- ja nie wiem gdzie dell jest Julka zdrajco - miałaś mnie oprowadzić a ty już pod Tomaszów traski rozszerzasz:( buuuu 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 to jak spala to az zal nie podleciec do radomia:P za***iste winkle po drodze:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 hahahaa - pier..... traskę nad morze zobaczymy fale i wrócimy daleko nie jest hihihi 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 eno- ja nie wiem gdzie dell jest Julka zdrajco - miałaś mnie oprowadzić a ty już pod Tomaszów traski rozszerzasz:( buuuunie płacz - dla mnie Spała i Tomaszów odpadają, bo nie mam tyle czasu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 W tą niedziele byłem na jeziorsku no to gdzie można teraz pojechać jak nie nad sulejów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Nad sulejowem mnie jeszcze nie było węc trzeba jechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No to jest już nas dwóch .Szczegóły dogadamy jak będzie bliżej weekendu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 W piątek godz 19;00 - stereokrogs są happy hours a o 20;00 gra Raggafaja - bardzo fajny zespół reggae. Idziemy z kumpelą się napić i pobawić. Zapraszamy chętnych :DDla panów dodam, że kumpela jest sexy i wolna :PTylko mnie nie sprzedajcie, że wygadałem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Przylacze sie chetnie do tej trasy Mi wszystko jedno gdzie byle sie fajnie jechalo :)Chociaz moze lepiej poczekac i w sobote poleciec gdzies dalej? Co wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dla panów dodam, że kumpela jest sexy i wolna haha Aidekk coś mi tu ściemniasz-skoro taka fajna to czemu się za nią nie bierzesz?? hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gdybym miała wolną sobotę to jedno nie wykluczałoby drugiego 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dla panów dodam, że kumpela jest sexy i wolna fotę kolegom zapodaj, a nie. my wierzymy tylko w to, co widzimy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Cos tu smierdzi hahaha czekamy na foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 a ja nie wiem czy mam wolne czy nie mam i jaka pogoda będzie- ostatnio się napalałem i nic z tego nie wychodziło a jak spontan to spontan-siadam na moto, leje do baku i przez kilka godzin nie odbieram telefonu i mam wszystko hmm, powiedzmy że z tyłu 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 haha Aidekk coś mi tu ściemniasz-skoro taka fajna to czemu się za nią nie bierzesz??Bo ja mam swoją kobitę i nie chcę innej Cos tu smierdzi hahaha czekamy na fotyZawsze węszycie podstęp...Macie pierwsze co znalazłem, spalone gęby z woodstock:http://content.scree...-03-14_1824.pngJa i Monika :)I powiedzcie mi co się szykuje na weekend z moto, bo tam coś widzę piszecie ale zero konkretów. Pisać godzinę i miejsce spotkania! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Te flirtowanie obgadujcie w innym temacie proszę..Natomiast ze swojej strony proponuję spotkać się w sobotę ok. godziny 12-13 na Wycieczkowej lub na Dellu i ustalić wtedy trasy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Natomiast ze swojej strony proponuję spotkać się w sobotę ok. godziny 12-13 na Wycieczkowej lub na Dellu i ustalić wtedy trasyU mnie sobota totalnie odpada, chyba że wcześnie rano przed 9;00. Później wracam o 18;00 i jadę na urodziny więc też ze mnie pożytku nie będzie Chętnie pojadę do tego Sulejowa ale to niedziela. Dajcie znać jaka godzina by pasowała, dla mnie później lepiej. Te flirtowanie obgadujcie w innym temacie proszę.. Suchy temat jest spotkania nieoficjalne z my z kumpelą będziemy szli się pobawić i piwka napić więc chyba można to nazwać spotkaniem nieoficjalnym 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Suchy co się spinasz- luzik, nie wiedziałeś że Aidekk za swata dorabia?? na kufer do Zippa ciuła.Jula-piątek latanie aktualne?? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi