Mario Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Widzę że jak nie ma konkretów, to więcej gadania niż jeżdżenia Z tym deszczem to nie wiem jak w Łodzi, ale ja obróciłem do Płocka i z powrotem,i ani kropli deszczu nie było, ulice suchutkie, aż miło się leciałops. Michał a Ty miałeś dzisiaj nosa nie wyściubiać z moto, i co 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Jerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zero deszczu Trzeba było jechać! Następnym razem wam nie odpuścimy :)Dzięki za jazdę. 0 Cytuj
Dżerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Właśnie lenie! nie dość, że słoneczko wyszło to 180km nawinięte w 4 sprzętowym, 5 osobowym składzie. Może następnym razem uda się większe grono zebrać. 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mnie licznik wybił jedynie 160 kilometrów Ale cieszy mnie fakt, iż jeszcze mi się rezerwa nie zapaliła:) Rzadko mi się udaje przejechać tyle kilometrów i nie wejść na rezerwę Wypad uważam jak najbardziej za udany Tylko moją pasażerkę trochę boli du*a, no ale cóż, musi się przyzwyczaić Kilka zdjęć ze Smardzewic: Dodam, że mało brakowało i byśmy zobaczyli LINK --> http://www.youtube.com/watch?v=-Xw5zhcFIOU Mam nadzieję, że ten radiowóz co jechał na sygnale na Dell'u to nie do Was Panowie 0 Cytuj
Dżerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Liczyliśmy, że do nas ale nas minęli i pojechali dalej... może następnym razem ale bez mandatu! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif Do zobaczyska 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Lata ktos dzisiaj po 18 ? ? ? 0 Cytuj Bleft-Style
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wstępnie jestem chętny, tylko jutro będę wymieniać oponę prawdopodobnie, także nie wiem czy dzisiaj się wezmę za odkręcenie koła 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no to czekam na konkrety do 16 pozniej juz mnie nie bedzie na necie 0 Cytuj Bleft-Style
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Proponuję spotkać się ok.godziny 18.30-19.30 na stacji BP przy banku PKO SA, na ul.Palki. Jeżeli zadeklaruje się kilka osób to ustalimy konkretną godzinę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 to albo 18:30 albo 19:30 bo godzine roznicy to sporo a ten bank to nie wiem gdzie 0 Cytuj Bleft-Style
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 to tam kolo ronda solidarnosci? 0 Cytuj Bleft-Style
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bank ma adres : Al. Grzegorza Palki 5 Stacja BP jest zaraz przed Bankiem, jadąc od strony Ronda Solidarności 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ok to juz wiem :> to teraz jaka godzina konkretnie i kto jeszcze by sie pisał 0 Cytuj Bleft-Style
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zapisz numer telefonu do mnie, jest on w dziale o działalności forum i przy okazji podaj na PW swój, to sobie zapiszę. Z jednej strony wolę wcześniej, bo mam zamiar te koło odkręcać na wieczór, ale z drugiej strony ludzie pracują więc później, może być wygodniej, ale czekam, aż się zadeklaruje ktoś :DEdit: O 19.15-19.30 będę na stacji BP jak wspomniałem wcześniej i możemy jechać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Macix Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ktos pisze sie dzis na wieczorne latanie? jak cos piszcie to kontakt do mnie 600210795 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki @Bleft i @Macix za wspólny wypad, a także dwóm motocyklistom, którzy się do nas przyłączyli, jednak nie dałem rady ich później dogonić, bo złapał mnie zamknięty przejazd kolejowy Szkoda tylko, że @Macix taki kawałek jechałeś z nami, ale chociaż wiem jak wyglądasz i czym jeździsz 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeśli ktoś chce dzisiaj polatać, po 17 bo wcześniej mogę się nie wyrobić to jestem chętny. 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 kolo 18 dzis jak cos ja tez moge 0 Cytuj Bleft-Style
Jerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Postaram się również, chcę wcześniej jechać obejrzeć kaski do MTTR 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No to fajnie, ekipa powinna dzisiaj być liczniejsza od wczorajszej Proponuję ok.18.00-18.30 się spotkać, aby nieco wcześniej wyruszyć niż wczoraj. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dżerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Myślę, że ja też bym dał radę się pojawić 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To tam gdzie wczoraj o 18-18:30 0 Cytuj Bleft-Style
Jerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cholercia trochę za wcześnie dla mnie... ale postaram się być, najwyżej was dogonię 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Najwyżej gdzieś podjedziemy po kogoś, spotkajmy się na stacji BP przy al. Grzegorza Palki 5, o godzinie 18.15 PS: Dzisiaj proponuję rekreacyjną jazdę po mieście 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi