Mario Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Widzę że jak nie ma konkretów, to więcej gadania niż jeżdżenia Z tym deszczem to nie wiem jak w Łodzi, ale ja obróciłem do Płocka i z powrotem,i ani kropli deszczu nie było, ulice suchutkie, aż miło się leciałops. Michał a Ty miałeś dzisiaj nosa nie wyściubiać z moto, i co 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zero deszczu Trzeba było jechać! Następnym razem wam nie odpuścimy :)Dzięki za jazdę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Właśnie lenie! nie dość, że słoneczko wyszło to 180km nawinięte w 4 sprzętowym, 5 osobowym składzie. Może następnym razem uda się większe grono zebrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mnie licznik wybił jedynie 160 kilometrów Ale cieszy mnie fakt, iż jeszcze mi się rezerwa nie zapaliła:) Rzadko mi się udaje przejechać tyle kilometrów i nie wejść na rezerwę Wypad uważam jak najbardziej za udany Tylko moją pasażerkę trochę boli du*a, no ale cóż, musi się przyzwyczaić Kilka zdjęć ze Smardzewic: Dodam, że mało brakowało i byśmy zobaczyli LINK --> http://www.youtube.com/watch?v=-Xw5zhcFIOU Mam nadzieję, że ten radiowóz co jechał na sygnale na Dell'u to nie do Was Panowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Liczyliśmy, że do nas ale nas minęli i pojechali dalej... może następnym razem ale bez mandatu! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif Do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Bali się nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Lata ktos dzisiaj po 18 ? ? ? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wstępnie jestem chętny, tylko jutro będę wymieniać oponę prawdopodobnie, także nie wiem czy dzisiaj się wezmę za odkręcenie koła 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no to czekam na konkrety do 16 pozniej juz mnie nie bedzie na necie 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Proponuję spotkać się ok.godziny 18.30-19.30 na stacji BP przy banku PKO SA, na ul.Palki. Jeżeli zadeklaruje się kilka osób to ustalimy konkretną godzinę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 to albo 18:30 albo 19:30 bo godzine roznicy to sporo a ten bank to nie wiem gdzie 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 to tam kolo ronda solidarnosci? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bank ma adres : Al. Grzegorza Palki 5 Stacja BP jest zaraz przed Bankiem, jadąc od strony Ronda Solidarności 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ok to juz wiem :> to teraz jaka godzina konkretnie i kto jeszcze by sie pisał 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zapisz numer telefonu do mnie, jest on w dziale o działalności forum i przy okazji podaj na PW swój, to sobie zapiszę. Z jednej strony wolę wcześniej, bo mam zamiar te koło odkręcać na wieczór, ale z drugiej strony ludzie pracują więc później, może być wygodniej, ale czekam, aż się zadeklaruje ktoś :DEdit: O 19.15-19.30 będę na stacji BP jak wspomniałem wcześniej i możemy jechać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ktos pisze sie dzis na wieczorne latanie? jak cos piszcie to kontakt do mnie 600210795 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki @Bleft i @Macix za wspólny wypad, a także dwóm motocyklistom, którzy się do nas przyłączyli, jednak nie dałem rady ich później dogonić, bo złapał mnie zamknięty przejazd kolejowy Szkoda tylko, że @Macix taki kawałek jechałeś z nami, ale chociaż wiem jak wyglądasz i czym jeździsz 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeśli ktoś chce dzisiaj polatać, po 17 bo wcześniej mogę się nie wyrobić to jestem chętny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 kolo 18 dzis jak cos ja tez moge 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Postaram się również, chcę wcześniej jechać obejrzeć kaski do MTTR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No to fajnie, ekipa powinna dzisiaj być liczniejsza od wczorajszej Proponuję ok.18.00-18.30 się spotkać, aby nieco wcześniej wyruszyć niż wczoraj. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Myślę, że ja też bym dał radę się pojawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To tam gdzie wczoraj o 18-18:30 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cholercia trochę za wcześnie dla mnie... ale postaram się być, najwyżej was dogonię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Najwyżej gdzieś podjedziemy po kogoś, spotkajmy się na stacji BP przy al. Grzegorza Palki 5, o godzinie 18.15 PS: Dzisiaj proponuję rekreacyjną jazdę po mieście 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi