Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym jechał na 100% ok 14. Dzwońcie do mnie bo muszę już uciekać 664-951-903

Opublikowano

A o to mój spontan :P Przed garaż w śnieg :P:smile:

Byku - ta fota jest za***ista - bardzo mi się podoba - szacun

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Ja gdzieś o 13 odpalam swoją maszyne można by sie ustawć 13:30 na pasie startowym rososzyca

Opublikowano

Ten temat będzie zawsze aktualny przed każdą nedzieląMiało być ciepło i jest ciepło ja gdzieś 13.30 bede na pasie startowym rososzycaChyba że ktoś woli wcześniej to pisać dostosuje się

Opublikowano

Jak powiedziałem chętnie ale po 14 mogę wystartować.

Opublikowano

Napisz o której możesz być na tym pasie startowym

Opublikowano

Gdzie to jest?Z łodzi nikogo raczej nie namówie na jazdę będe jechał na jeziorsko przez łask więc sie możemy gdzieś spotkać w połowie

Opublikowano

Będziesz jechał Łask, Zduńska wola, Sieradz możemy sie spotkać na stacji paliw BP przed sieradzem.

Opublikowano

Łask ,Szadek na UniejówTam jest kawałek fajnej drogi przed tamąDawaj do Łasku a od tamy pojedziesz na Sieradz

Opublikowano

A gdzie w łasku i o której ?

Opublikowano

606876048 zadzwoń to sie dogadamyNo to w droge :riding: :riding: :riding:

Opublikowano

miało być powyżej 10 "C a jest 8 "C mimo to i tak nie jest źle

Opublikowano

No to dzisiaj pogoda dopisała :smile: wiało aż czasem miałew wrażenie że mnie zdmuchnie, ale nie ma co narzekać :biggrin:

Opublikowano

Ale w następną niedziele to juz napewno będzie ciepło.

Opublikowano

Oby w następna Niedziele było Ciepło bo chce już polatać :smile: a od jutra czas się wziąść na przygotowanie machiny :smile:

LwG!!!

Opublikowano

Hehehe niecierpliwi - no to szykujemy się bo w niedzielę ma być + 20

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Jedziemy gdzieś w weekend?????? :riding: :riding: :riding:

Opublikowano

ja Julkę wyciągam w piątek- ale gdzie to nie wiem :smile: Ona prowadzi

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

ktoś się przyłącza?

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Boją się :smile: hehe-chyba z nimi już kask był ściągany :smile: przyznaj się

Opublikowano

Proszę tutaj naszych prywatnych rozmów nie przenosić, tym bardziej, że ich treść sugeruje, że straszę wyglądem :Phaser - liczymy na Ciebie ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja jade jak coś. Jest mój nr wyżej jakby mnie na forum nie było to dajcie znać