Zołza Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Rado, popieram. Widzę że lubimy te same prędkości 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 110 na 250-ce... nieźle. .Czasami się zdarza, ale niezbyt wygodnie się jedzie. Moto lekkie, to rzuca po całej drodze. Zazwyczaj nie przekraczam 90. Chcę tylko kiedyś przejechać autostradą Emilia-Piątek, żeby obadać czy da radę do końca licznika, ok 140 ;)A tu nie chodzi o to czy ktoś jedzie wolniej ode mnie czy nie i czy się z tym lepiej czy gorzej czuję, tylko jak się namawia kogoś z mniejszym moto na jazdę czy też z większym moto, ale mniejszymi umiejętnościami, to wiadomo, że nie pojedzie 180 km/h, o czym się zapomina. Dlatego przeważnie jeżdżę solo, spokojnie, bez nerwów. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Czarna_750 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Lata ktos moze jutro ?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
Arecki_ELW Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Sprzęt w rozsypce, kurtka w reklamacji... 0 Cytuj
Czarna_750 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 uuu szkoda..... ale nadrobimy innym razem jak ktos bd chetny to pisac 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
JAKUBKO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 a w 3 króle coś sie jeździ? bo ja bym 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Czarna_750 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Pewnie nie.....powinno sie.... ale nam to ogólnie przecież wszystko wolnoooo 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
BykuOCW Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 A o to mój spontan Przed garaż w śnieg 1 Cytuj
Czarna_750 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Oj Byku nooooo 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
jaquzie Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 a ja pojeździłem po śniegu w TVNie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
nocnymar29 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Powyżej 10 stopni mozna by sie gdzieś przejechać, jakąś ustawke zrobić teoretycznie na pasie startowym rososzyca. 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 nie wiem czy mnie żona wypuści z domu w taki upał, ale jeśli tak to się piszę - hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
dario29 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ale chyba ma padać..Jak nie będzie lało to ja sie pisze 0 Cytuj
nocnymar29 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Z tą pogodą to się nie trafi ale pisząc posta miało nie padać i być ciepło, najwyżej zostaniemy w domu. 0 Cytuj
Niki Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 W niedziele zapraszam na KZK o Puchar Rektora Politechniki Łódzkiej - kampus "B" Politechniki Łódzkiej (Wólczańska 223)Impreza raczej samochodowa ale jeśli pogoda dopisze to kilka osób motocyklami też się zapowiedziało. 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Moje moto jeszcze nie przygotowane do sezonu ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj
kydy Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Ale chyba ma padać..Jak nie będzie lało to ja sie pisze to parasolki nie zapomnij 0 Cytuj
benusso Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Ma być ciepło ale spory wiaterek.Najlepsza pogoda zawsze na meteo.pl 0 Cytuj
dario29 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Jeżdzi dzisiaj ktoś. Może traska na jeziorsko???? 0 Cytuj
dario29 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Myśle że koło 12 ej będzie ok.Ale do dogadania oczywiście 0 Cytuj
Borys94 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Kurczę, chętnie bym się z Wami przejechał ale wątpię, żeby chciało Wam się wlec 85km/h ze mną Byle do przyszłego roku 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi