preker84 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ktos lata w niedziele? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Sorry, wstałem w sobotę prawie o 12 :/ więc ogarnąłem sprawy i chwilę polatałem więc nie zdążyłem się odezwać.Marcel, ja jutro chętnie polatam ale kwestia o której i jaka traska PS. tel do mnie masz to jak coś to pisz lub dzwoń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja moge tylko niech troche ulice wyschna :)Do mnie tel jest w dziale "dzialalnosc forum" wiec do mnie tez mozecie przedryndac jak cos 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 jak ktos bedzie latał to ja chetnie sie podłacze w razie czego telefon dajcie sms z adresem a podjede 668033508 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jak dzisiaj ma ktos ochote polatac to my z Patrycja bedziemy o 16.30 na stacji Włókniarzy/Pabianicka Jak ktos chetny to wbijac poczekamy tak z 10 min 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja z Bykiem bede smigał ale chyba troche pozniej Jak ktos chce sie podlaczyc to dzwonic 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ktos dzisiaj cos ? 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja dzisiaj latam za jakieś pół godzinki planuję zejśc po maszyne. Jak cos to mój nr jest w odpowiednim temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zima nadchodzi wielkimi krokami, a do wiosny daleko, ale nie oznacza to że my motocykliści z Łodzi i okolic nie możemy się spotykać i zawierać nowych znajomości. Sporo jest osób, które chcą spędzić miło czas w towarzystwie osób z podobnymi zainteresowaniami. Proponuję ustalenie jakiegoś fajnego miejsca do poznawania się i spotykania, np. jakaś konkretna knajpka i konkretne dni w miesiącu, tak aby bez zbędnego umawiania się zawsze była szansa spotkania kogoś z Nas - motocyklistów. Przykład: pierwszy i ostatni czwartek miesiąca, godz. 19. (Zawsze ktoś będzie a poznać będzie można po miniaturce motocykla na stole , kasku itp. ). Dla jasności dodam, że nie mam zamiaru tworzyć żadnego klubu . Chodzi o sam fakt ustalenia miejsca i czasu luźnych spotkań ludzi o tych samych zainteresowaniach. Nie ważne kto i skąd, ważne że motocyklista/motocyklistka chcący pogadać, wypić wspólnie piwo i spędzić miło czas. Czekam na opinie i propozycje. 1 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zima nadchodzi wielkimi krokami, a do wiosny daleko, ale nie oznacza to że my motocykliści z Łodzi i okolic nie możemy się spotykać i zawierać nowych znajomości. Sporo jest osób, które chcą spędzić miło czas w towarzystwie osób z podobnymi zainteresowaniami. Proponuję ustalenie jakiegoś fajnego miejsca do poznawania się i spotykania, np. jakaś konkretna knajpka i konkretne dni w miesiącu, tak aby bez zbędnego umawiania się zawsze była szansa spotkania kogoś z Nas - motocyklistów. Przykład: pierwszy i ostatni czwartek miesiąca, godz. 19. (Zawsze ktoś będzie a poznać będzie można po miniaturce motocykla na stole , kasku itp. ). Dla jasności dodam, że nie mam zamiaru tworzyć żadnego klubu . Chodzi o sam fakt ustalenia miejsca i czasu luźnych spotkań ludzi o tych samych zainteresowaniach. Nie ważne kto i skąd, ważne że motocyklista/motocyklistka chcący pogadać, wypić wspólnie piwo i spędzić miło czas. Czekam na opinie i propozycje.Ja jestem jak najbardziej za, chociaż mieszkam kawałek od Łodzi, to chętnie czasem, w miarę możliwości wszedłbym na piwko wiedząc że mogę spotkać kogoś z forumowej ekipy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja też jestem za. Nie ma to jak wejść do knajpki i wiedzieć że zawsze można tam kogoś znajomego spotkać bez specjalnego umawiania się wcześniej I łatwiej poznać innych motocyklistów mimo że moto śpią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 my spotykamy sie co tydzień nasz znak rozpoznawczy to AA na stoliku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a poprostu wystarczy czytać gdzie i kiedy sie zgadujemy i przyjść a nie jak nie którzy (czyt.fryta) się umawia i zawsze jej coś wyskakuje więc nie wiem poco grafiki kto gdzie kiedy pozdrawiam i do zobaczenia na 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ok będę śledził 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Może niekoniecznie grafiki, ale jakiś konkretny lokal, byłby OK... ;)Postaram się śledzić info... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Widzę, że temat zamarł A ja dziś ponad 200 km zrobiłem na moto Troszke przyczepanosc nie ta ale... ale przyjemnosc niesamowita 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 widziny byłeś na bandurskiego , jest napisane w dziale upolowani 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 byku szołboks coś o tobie pisał 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 wczoraj troche się pokręciłem przepaliłem suze a dziś wachałem sie pół dnia po czym stwierdziłem że za zimno tak w pojedynke latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Samemu czy też nie, ale warto było Powiem Wam, że odżyłem... Czasami lubię sobie przypie*dolić xD Od razu poprawia mi się humorek ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja miałam zamiar dzisiaj pojeździć około 11-12, to śnieg zaczął padać. Już nawet garaż odblokowany, żeby moto wyprowadzić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Może w niedzielę da się przejechać, na otwarcie sezonu 2012 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja tez mialem zamiar, ale jak tak snieg troche sypnal, to skuter pozostaje... Zawsze to tez 2oo Czasami lubię sobie przypie*dolić xDbyle nie "w cos" 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Może w niedzielę da się przejechać, na otwarcie sezonu 2012 gdzie zamierzasz smignac? moze nad jeziorsko? bo po robocie tez zamierzalem zeby Nowy Rok w odpowiedni sposob przyiwtac (no wlasnie nie ma to jak w Nowy Rok na 6ta rana do roboty leciec :/) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Raczej chyba nie da się pojeździć. Nie mam rękawiczek zimowych, więc okazyjnie tylko po okolicy, dopóki ręce nie zamarzną. A że poza Lili, Czarną i Rutkiem, nikt ze mną nie jeździ, bo ja jadę zazwyczaj około 90 km/h (do 110 km/h jak nie ma wiatru - goły chopperek 250) i nikomu nie chce się za mną ciągnąć, to już nawet nie próbuję się umawiać na jeżdżenie. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 110 na 250-ce... nieźle. Nie wiem czy to Cię w jakikolwiek sposób pocieszy ale ja zwykle turlam się koło 80- ciu i jakoś nie pali mi się do szybszego ganiania. Cały urok chopperków . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja jestem jeszcze wolniejszy i jakoś żyję... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi