TMiN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ja tam jutro jeszcze się przekolybię tu i tam...a co 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Spontan dziś 6.11 o 13:00 na LUKOIL-u jakby co to pod telefonem łapać :)albo kierować się do karczmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Spontan dziś 6.11 o 13:00 na LUKOIL-u jakby co to pod telefonem łapać :)albo kierować się do karczmy ooooo ja o 11 stej wyprułem ...no trudno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zarobić, a może ubezpiecznie będzie?Będzie dziś ktoś na Dell'u może?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 na Dell'u to ja puszką będę ;p ale sportową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Normalnie dziś tama na Jeziorsku była oblegana przez motocyklistów. Ok godziny 14.30 było z 20 maszyn i jak wracałem dojezdzali następni 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ja wpadne dopiero jak paly wpadna na della i impreza sie na zakret przeniesie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Na jutro jakieś plany ktoś ma;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ktoś dziś jakąś godzinną przejażdżką planuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Jeżeli komuś pasuje koło 18-19 Polatać z godzinkę to podaję nr 692958308 dzownić jak ktoś lata;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ja dzisiaj sobie zorganizowałem spontan:Dell --> Piotrkowska --> Włókniarzy --> Matka Polka --> Rzgów --> Kruszów --> Dell :PNikogo nawet nie poinformowałem, ponieważ to był totalny spontan...Wyjechałem z domu zatankować... i o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 o i motor w galerji masz brudny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Panowie byłem wczoraj odwiedzić Kawe w garażu. Skończyło się na 50 km c.o.m.i.k. dosyć późna porą i dzisiaj jak patrzę na pogodę to zastanawiam się czy znowu nie rozgrzać cylinderków:) Jade na giełde a potem gdyby ktoś miał ochote w koło komina poleć to telefon jest poniżej MOTO Złota polska jesień. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak mi akumulator nie siadł i jak mi w godzinę zejdą wszystkie wczorajsze promile to mały COMiK musi się odbyć, bo mnie nosi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Wlanie tak patrzylem na okno i tez pomyslalem zeby sie dzisiaj troche przejechac. Lecz mam podobny problem jak Koper... Obawiam sie ze jak bym teraz wyjechal i bym nie zatrzymali to prawko by zabrali 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 No wiadomo, że lepiej nie ryzykować. Ja już miałem sobie darować bo po obiedzie ścięło mnie do spania ale zanim to zrobiłem poszedłem z psem. Mariusz kręcił się po ulicy swoją Kawą aż w końcu go zatrzymałem i poszedłem po kask. W sumie na szybko objechaliśmy Łódź głównymi arteriami. Bardzo sympatycznie się jeździło. Podobno śniegu ma nie być jeszcze długo 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Sniegu nie bedzie ale za to bedzie zimno... Chociaz w sumie mozna sie cieplo ubrac i posmigac :PZreszta samemu to tez jest bez sensu troche. Moze w nastepny weekend sie jakos ustawimy i przejedziemy 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Woah, woah, woah! Otrzyjcie łzy! Słyszałem dzisiaj, że początek grudnia ma być ciepły, nawet 12-13 stopni. Jesli to się potwierdzi to można jakąs mini-traskę walnąć np 3 grudnia. (Spała np ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja jestem za 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tak mowia A w zeszłą niedziele mowili ze bedzie snieg od wtorku wiec szczerze? NIE WIERZE OSZUSTOM! (chociaz w głębi duszy mam nadzieje ze bedzie cieplo) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Idzie ktos jutro polatac? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 chętnie, ale..po dzisiejszym piwie po pracy idę popływać na basenie na prądzyńskiego (polecam, świetne miejsce) http://margaret-spa.pl i pogrzać się w saunie drewnianej a potem znów piwo w manu. o 21... eh, męczące człowiek ma życie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No ja dzisiaj bylem na basenie No to szkoda Moze ktos inny sie skusi ?Moze bys to terror po miescie jak i dalsza traska Wszystko mi jedo byle by sobie polatac 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 O której to latanie? mam jutro parę spraw do załatwienia więc dostępny jestem w kratkę :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To o ktorej ty masz czas to ja sie dostosuje Ja mam caly dzien wolny 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi