RyjekOcw Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Generalnie numery sa w dziale "dzialalnosc forum" ale podam swoj zebys nie musial szukac 796419126 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzieki, jak się wyrobię to zadzwonię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tak jak mówiłem nie wydostałem się z okolic bloku ale trochę popyrkałem wokół - się nauczę będzie dalej jeżdżone ale dziękuję wszytkim którzy się stawili mnie powitać 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Lucas widzialem ciebie z jeszcze jednym motocyklista na pilsudskiego kolo Tulipana jechaliscie w strone centrum a ja w strone Widzewa na SV i pojechalem sobie na della bo myslalem ze cos sie dzieje a tam cisza i spokuj ;( Krzysiek, faktycznie lecieliśmy w stronę centrum - 2 motongi. Na dellu byliśmy 2 razy ale nic się nie działo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No to ja juz jestem w domu i przy kompie ;)Fajnie było ale nigdy wiecej na gs ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No co ty gadasz dawał rade ten twoj Gs'ik My jeszcze troche po miescie posmigalismy i do domu 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mnie sie niestety nie udało, za poźno skonczylem:( No nic moze nastepnym razem Was poznam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jakoś dawał tylko pytanie ile on w tym tempie pociągnie ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 pociągnie, pociągnie... z nami nie pociągnie !?! ... tempo było pod znakiem mgły,czyli nic nie widzę, w szczególności znaków ograniczeń prędkości 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Bylo darmowe mycie moto....i twarzy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czyli dobrze kombinowałam, że się odłączyłam. Jestem ciekawa czy ktoś zauważył gdzie się odłączyłam. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 mam nadzieję że wstawicie tą fotkę 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie wiem czy jakas fotka jest 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 powinna być spod Centrum Handlowego 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 aha to ja nic nie wiem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Jak coś zapraszam na latanie jutro przed piwkiem w warce myślę że tak koło godzinki 14 chętni pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czyli dobrze kombinowałam, że się odłączyłam. Jestem ciekawa czy ktoś zauważył gdzie się odłączyłam. ja zauważyłem jak sie odłączyłaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jak cuś tyn tego to jutro w Głownie choppery o 12stej na orlenie się zbierają i jedziemy na zamek w Oporowie..... Jest nas 4-ech... jak ktoś chce to się stawić można :-) Będą 3 shadowki i jeden HDek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja dziś panowie odpadam, gdybym miał jechać dziś gdzieś moto, to chyba bym musiał dospawać sobie takie dodatkowe kółka jak w rowerach po bokach:P % ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mgiełka konkretna w dodatku przecierałem jako pierwszy... zdarza się Nie wiem jak się skończy wieczór w warce ale jak będe (się) oszczędzał a w niedziele pogoda dopisze to chętnie bym troszku poltał. Fotke mam gdzieś w komie nie wyszła najlepiej więc nie pokazuje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Latał ktoś dzisiaj??? Ja przed chwilą wróciłem z jesiennego latania:) Cholernie zimno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 qrcze, to chyba nie mówimy o tym samym mieście, jak słoneczko świeciło, to aż chciało się żyć 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Latał ktoś dzisiaj??? Ja przed chwilą wróciłem z jesiennego latania:) Cholernie zimnozimno ??? wróciłem o 17.30.. na kalkulatorze 200km i nie zmarzłem ani trochę.... może kolega rozporka nie zapiął i przeciągi były 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No to szacun Ja polatałem dwie godziny i wymarzłem jak cholera A rozporek był zapięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ja w dzien po czesci pojechalem i ...chyba zamarzł mi łańcuch ale jutro w dzień czemu nie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi