Niki Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 O której planujecie jutro do tej Spały jechać, bo chętnie się przyłącze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Wieczorem dziś będzie info. w ogłoszeniach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wieczorem to ja będę czytał naklejki z butelek piwnych w pubie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 to jak z tym wyjazdem o której i gdzie zbiórka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 11.30? 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ok ale gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 pod moim parkingiem:)Proszę 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a może jeszcze w dużym pokoju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja nie wiem w którą strone to idzie, ale czekam az współlokator opusci łazienkę od 40 min, Kydy marudny jakis z rana-to nie, tamto nie.Prawdziwych mężczyzn juz nie ma ;(Bez sapania dawać pod parking! 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jakis DELLik moze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja będę puszką ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 puszką sie nie liczy:o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja też pewnie będę, ale jeszcze nie wiem czym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak po mnie ktos podjedzie moge jechac;p bo moim sie na dellu nie moge pokazywac;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 byku wsiadaj na moto a nie sie bedziesz zastanawial niewiadomo nad czym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja też pewnie będę, ale jeszcze nie wiem czym Byku Ty wyjdziesz na podwórko i juz jesteś na Dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Byku Ty wyjdziesz na podwórko i juz jesteś na Dellu Dokładnie:PJa się zastanawiałem, czy nie uderzę na pieszo lub rowerem Z Haserem troszkę mieliśmy na Dell'u podczas drogi do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 taki ten twoj caly eko-driving http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 weź nic nie mów, obiecałem sobie, że ten zbiornik przejeżdżę oszczędnie, a wyszło jak zwykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No tak ale Byku z Della na Kolanko i pod żubra już tak blisko nie ma..Nie da się oszczędnie chyba tylko po śniegu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No tak ale Byku z Della na Kolanko i pod żubra już tak blisko nie ma..Nie da się oszczędnie chyba tylko po śniegu Nie no, takiej tragedii nie ma z moją formą, na zakręt bym dojechał rowerkiem :PDa się jeździć ekonomicznie... no ale... PO CO ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 zaschło by ci w gardle http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ktos gdzies cos planuje dzisiaj 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 jesli ktos ma ochote na dalszą traskę to dzwonic / pisac/ przyleciec pod parking za 15 min:D 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 No ja dopiero jestem wolna od jakiejs 15 jak nie pozniej....wiec ewentualnie wieczor bardziej by mi odpowiadal 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi