Czarna_750 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jeszcze trzeba miec w miare duzy asortyment zeby mozna bylo robic nie "parozlotowe" zakupy... wiec jest nauczka na przyszlosc... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 asortyment to mozna miec dla powaznych ludzi kupujacych hurtowo...... a nie dla Ciebie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Chyba thready pomyliliscie... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Hurtowo tzn 2 sztuki..... pewnie sie i tacy znajda ....jak dla mnie temat "rzeka".... wiec THE END Jak ktos bedzie latal ok 17 ... ja sie pisze 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Szkoda ze bylem na stacji pod Mc od 17;15 prawie do 18 i nikogo nie bylo ;] 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Szkoda ze bylem na stacji pod Mc od 17;15 prawie do 18 i nikogo nie bylo ;]Pod którym McD? Je przyjechałem koło 17.45 a Czarna chwilę później. Zanim przyjechała jeździłem wkoło McD i nikogo nie widziałem. 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tam gdzie jest Mc razem ze stacją paliw 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No dokladnie Tylko pogadalem z jakims zulem z 30 min bo dalem mu na browar to sie przyczepil trzeba było wziąć go na plecak to miałbyś z kim polatać :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To widocznie sie jakos minelismy....my bylismy jakos do 18 na pewno:) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Polatane. 230 nawiniete:] Dzieki Panczo. Traska Sieradz-Widawa-Łask- rewelacja 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jedzie jutro ktoś gdzieś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 ja jadęmyć pomnik na cmentarzu....kto się podłącza? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Boki zrywać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jedzie jutro ktoś gdzieś ?Podaj konkrety Darku, bo może bym się skusił - aczkolwiek bardziej niedzielny wypad preferuję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jutro jade do Spały na 2 motongi, może dołączy Panczo Lucas666 i Kydy, mają pomyśleć dziśiaj bo piją razem teraz( modne na forum:P) Wyjazd ok 11 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Podaj konkrety Darku, bo może bym się skusił - aczkolwiek bardziej niedzielny wypad preferuję Właśnie nie mam konkretów chętnie się przyłączę do kogoś na jakiś nie za długi wypad Jutro jade do Spały na 2 motongi, może dołączy Panczo Lucas666 i Kydy, mają pomyśleć dziśiaj bo piją razem teraz( modne na forum:P) Wyjazd ok 11 Hm jak piją to przeważnie się to kończy tak że jutro nigdzie nie pojadą .A skąd wyjazd? W niedzielę też się chętnie przejadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 wyjazd z gieczna na strykow ale mozemy Cie gdzieś zgarnąc 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja jestem z Pabianic więc raczej mogę do was dołączyć.Zdzwońmy się rano jutro jak sie każdy ogarnie mój nr 606876048 puść mi dzwonek to jutro do ciebie zadzwonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja w sobotę odpadam - właśnie się dowiedziałem, że mam inne plany Natomiast na niedzielę uderzam prawdopodobnie z Emilem do Spały, może ktoś się przyłączy - zobaczymy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Hmm nigdy tam nie byłem a wszyscy tam gnają .Co ciekawego jest w Spale? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Schrony czy cos takiego :PBylem tam na motorze juz ze 3 razy ;P 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Hmm nigdy tam nie byłem a wszyscy tam gnają .Co ciekawego jest w Spale?Ja byłem tylko w tej 'darmowej' części, jeżeli się deklarujesz to możemy się umówić na niedzielę i śmigniemy w część 'płatną' także Kilka miejscówek i do domu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja bylem tylko tam gdzie te bunkry sa. To jest tam cos jeszcze? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Spała zaliczona, 180 nawinięte. Dzieki Bartek FZ6 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Suchy, dajcie jeszcze znać, jak będziecie uderzali na spałę. Dziś tyram do 22 :/, potem piwko na mieście z ekipą z pracy (kumpel odchodzi z końcem października z roboty), ale nie mam zamiaru dużo pić, co by właśnie gdzieś w niedzielę skoczyć. Może jak już do Spały, to i willę gierka zahaczyć (ot jako punkt odwiedzania)? http://mswietlik.prv.pl/willa%20gierka.html 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi