Skocz do zawartości

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ruszam z Ronda Lotników. Ale na Dąbrowe moge podjechać :smile:

Opublikowano

Ok to może umówmy sie na stacji Shella Przybysza/Rydza? Ja tam bede za 20 minut, a na wycieczkowej to tak 16.15

icon3.png
Opublikowano

było by łatwiej gdybyscie podali nr telefonów ;)mnie pasuje ale poczekajcie na mnie w razie co

Opublikowano

Dobra następnym razem się zabiorę z Wami. Bo w 20 minut tam nie dojadę. A poza tym u mnie się cholera zbiera na deszcz.

Opublikowano

@Lili do 16:15 myśle ze spokojnie możemy poczekac

Opublikowano

możemy poczekać no ale jak chcesz ;)jak bedzie padać to trudno... najwyżej zawrócę

icon3.png
Opublikowano

poczekam na stacji do 16:00 jak coś to wpadaj

icon3.png
Opublikowano

Jedźcie. Ja się zabiorę następnym razem. Boję się tych chmur :sad2:

Opublikowano

nie będzie ulewy, najwyżej troszkę pokropi

Opublikowano

ok to do zobaczenia ;) Jak coś to pisz do Jeziora to gdzieś na drodze może się spotkamyJak coś to i tak stacji jestem do 16:00 bo muszę łańcuch prysnąć

icon3.png
Opublikowano

nie no bawcie się dobrze :)MOże w tygodniu albo w przyszły weekend będzie lepiej. :smile:

Opublikowano

a ja dzisiaj rano przypomnialam Szerszeniowi, ze ma wlascicielke :smile: bo kto rano wstaje temu pan bóg podode daje :smile:

Opublikowano

ok to do zobaczenia ;) Jak coś to pisz do Jeziora to gdzieś na drodze może się spotkamyJak coś to i tak stacji jestem do 16:00 bo muszę łańcuch prysnąć

będę Max 16:10

nie no bawcie się dobrze :)MOże w tygodniu albo w przyszły weekend będzie lepiej. :smile:

w przyszłym roku, w maju ;)
Opublikowano

Ale optymista... Nie ma co... xD Ja tam jestem dobrej myśli :smile:

Opublikowano

Kajam się i wstydam że mnie chmury wystraszyły. :sad2:

Opublikowano

Pogoda troszkę "fikuśna" i niejednych motocyklistów pewnie wystraszyła - osobiście podjechałem tylko do Emila 900metrów i na tym moja jazda się skończyła dzisiaj Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ej to ja byłam lepsza ;p Kręciłam kółka w koło domu i tak 30 km <lol>

Opublikowano

Ech szkoda szkoda.Ja dzisiaj w ogóle nie wyjechałem bo mi się samemu nie chciało :mellow: .Polecam każdemu zakup deszczówki i wożenie jej ze sobą tak na wszelki. :rolleyes:

Ej to ja byłam lepsza ;p Kręciłam kółka w koło domu i tak 30 km <lol>

Trzeba było do mnie napisać pokręciłbym się z tobą :riding:
Opublikowano

To ja już dzisiaj mogę napisać że jutro też się będę kręcić koło 19. No chyba że mnie znowu pogoda przestraszy xD

Opublikowano

To ja już dzisiaj mogę napisać że jutro też się będę kręcić koło 19. No chyba że mnie znowu pogoda przestraszy xD

Super :biggrin: Podjadę na bank.Tylko gdzie.Jakby było niepewnie pożyczę swojej deszczówki ;)
Opublikowano

A ja się nie boję że zmoknę ja się boję że się nie wyrobimy w zakręcie :sad2: Na suchych drogach mamy problem a co dopiero na mokrej <panika>

Opublikowano

Masz numer na pw a ja zawsze z okolic ronda lotników startuję :smile: Jak przejadę tyle km co ty to też panikować nie będę :smile:

Opublikowano

Przede wszystkim musi być bezpiecznie.