nocone Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jako że nie umiem zmienić nicku, a zakładałem integrując z twarzoksiążką to w sygnaturce wstawię nick a co mi tam! Ja dziś wyjeżdżając zapatrzyłem się na grupkę romów i musiałem wycierać ze zderzaka czarngo plastiku ślad 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pogadaj z suchym on ci pomoże nam pomugł tu każdy się logując wpisywał jakieś pierdoły a suchy nam pomaga i zmienia na bardziej cywilizowane 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 się zrobi się 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Taaa malowałem w piwnicy sprayem :DKuba wyciągaj ten Kawałsraki z garażu, a nie śmigasz tą Corsą 1.1 w gazie...Ja jeżdżę zgodnie z przepisami i nie przekraczam prędkości. Nocone, a mojego moto nie widziałeś? Jak ze mną rozmawiałeś, to staliśmy metr obok R1?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 to cudow to widziałem z daleka - nie bój się dzieła sztuki się dostrzega 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 moja kawa jest zasilana takimi pierdami jak R1 więc uwarzaj bo cie wciągnie w filtr KN i tylko gazy po tobie zastaną http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a co do corsy to jest 1.0 co do rozmowy to ja myślałem że stoimy koło śmietnika a to była twoja jasracha http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No potem staliśmy obok śmietnika, takiego biało - czarnego ( chyba komuś skończyła się biała farba i resztę pocisnął czarną )Napisałem do Mikołaja list o Power Commander także zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 kolego biało złoty a nie czarny ona taka ujeb..na w spalinach była dlatego ci się wydawała czarna ale to dla tego że ciemno u ciebie na wsi było 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To jest centrum dowodzenia miastem Łódź aaa rozumiem, rozumiem mnie też auta się myć nie chce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 centrum dowodzenia kdeszczówką łódzką chyba 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Centrum zarządzania nocnymi wyścigami w LDZ ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Też na dellu byłem, widziałem Cię Mariusz na ciemno (zielonej??)... ciemnej Hondzie. Policja pojawiła się szybciej niż biegunka po nieświeżym bigosie. Czemu oni się tak uwzieli... przecież nic złego się tam nie działo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Widocznie komuś to strasznie przeszkadzało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Trzeba było podejść to byśmy pogadali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 no no i mnie sie oberwalo od nich i teraz puszka nie moge jezdzic pozbawili mnie papierow:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tak to jest jak sie szaleje xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Miałeś pecha, trafiło na Ciebie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 odrazu wiedzialem ze cos sie swieci jak ich zobaczylem no i puszka uziemiona:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Spokojnie jeszcze nią wyjedziesz na drogę, w sumie to nie masz wyjścia bo niedługo pozostaną Ci środki kom. miejskiej:( A to już wygląda słabo co ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 spoko na dniach bede spowrotem z papierami ;;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tak trzymaj, co nie zabije to wzmocni:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nic mnie nie zatrzyma chyba ze brak paliwa:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 a ja dziś byłem na zakręcie i nikogo nie widziałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi