BykuOCW Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Niedziela, 20.00 Dell :]Sezon Nigdy Się Nie Kończy !! !! !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 I to mnie cieszy, nie po to inwestowałem w ciuchy, żeby przy takich temp. trzymać motor w garażu:) Dzisiaj pośmigałem i było super!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Może uda się wpaść z ramkami, ale to jutro was poinformuję, bo dla mnie to ostatni dzwonek na jazdę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 polatane:] pogoda w sam raz na latanko. Trasa Piatek-Kutno-Plock-Wloclawek-Krośniewice-Kutno, bardzo dobra droga z wyjątkami ( okolice Włocławka), sporo delikatnych szybkich winkli. Polecam 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jak ma ktoś wolny kask to bym na plecaczek się na Della zabrał a jak nie to postaram się autkiem przybyć 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 teraz jeszcze w miarę ciepło. wracając z działki machnąłem po drodze ze 3 motocyklistom, więc tak jak pisze Byku, sezon się nigdy nie kończy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja codziennie rano patrzę z zazdrością jak zawodnik daje w stronę Zgierza 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 To może ja:)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 a kolor cacka? 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ciemna zieleń turystyk, z kufrem centralnym.Jadę z Chojen Włókniarzy do Limanowskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 O nie, ja czerwonego w okolicach 8 z minutami na Łódzkiej widuję 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Chyba wiem o kim w takim razie mówisz. Nieraz sobie machamy:) Chociaż coraz mniej na drogach okazji do pomachania:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 polatane:] pogoda w sam raz na latanko. Trasa Piatek-Kutno-Plock-Wloclawek-Krośniewice-Kutno, bardzo dobra droga z wyjątkami ( okolice Włocławka), sporo delikatnych szybkich winkli. Polecamdzieki za latanko 300km nawinięte 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 no i lustereczko w Twoja i Łukasza strone. Następnym razem trzeba uderzyć na Hute Zawadzką, tam podobnież jest galancie jeśli chodzi o winkielki 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ciemna zieleń turystyk, z kufrem centralnym.to chyba ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ponawiam zapytkę ktoś ze Zgierza zabiera się jutro na Della? 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja oczywiscie bede ale puszka ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja pojade corsą to sie pościgam z ludzimi 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 @Marcel & @Mariusz, dzięki za fajny wypad.....było krótko ale treściwie [następnym razem wyjeżdżamy wcześniej]. na zakończenie musiała być przygoda i podziękowania dla Panczo za holowanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 idzie ktos polatac? bo ja zaraz planuje gdzies posmigac bo nie pada wiec mozna jak cos tel 661780844 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ja się dzisiaj wybieram na trochę, ale bardziej po południu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No dzisisiaj nawiniete 200km wczoraj 150km wiec sezon jeszcze trwa tylko juz mi strasznie zimno a nie moge wiecej ciuchow zalozyc bo mi sie kombinezon nie dopina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 trzeba schuść 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kto jest z okolic strykowa i ma ochote w przyszlym tygodniu polatać?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jak nie będzie szronić to chętnie 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi